dincolo-de-mine-sunt-EU

Chakra puterii


Experimentarea Energiei lui Buddha

 

”De multe ori când doriți să-i ajutați și să-i susțineți pe alții și le absorbiți energiile, credeți că le puteți oferi o soluție pentru problemele lor.

V-ați gândit vreodată că este o îngâmfare să vă asumați faptul că voi ați ști care este soluția?

S-ar putea ca voi să nu știți care este soluția corectă pentru ei.

Poate că sunteți dornici să restabiliți armonia, să vedeți un zâmbet pe fața lor sau să le obțineți aprobarea.

Dați drumul la acea râvnă, acea dorință.

Nu rezolvați problemele altor persoane.

Când vă conectați cu ochiul din pântecele vostru, vedeți lucrurile și simțiți compasiune, dar nu vă simțiți atât de înclinați să rezolvați problemele altora.
O cheie către adevărata compasiune față de alte persoane este ca, deși empatizați cu ei, să rămâneți încrezători în faptul că ei dețin soluția pentru problemele lor.

Sunteți convinși de puterea lor și acest lucru vă va aduce pacea minții.

Vă dați seama, de la nivelul pântecelui, că procesul de creștere are nevoie de timp și că voi înșivă vă aflați într-un proces de creștere.

De multe ori nevoia de a ajuta, de a da, de a veni în ajutorul altora are legătură cu o nesiguranță din interiorul vostru.

Vă este frică că nu sunteți suficient de buni și, prin urmare, trebuie să realizați ceva sau să fiți cineva pentru o altă persoană.

De fapt, voi sunteți de cel mai mare ajutor altor persoane dacă vă conectați cu acea natură Buddha în interiorul vostru.

Calmul, liniștea pe care apoi le veți radia îi va mângâia.

Acest lucru înseamnă și pentru voi ceva; înseamnă că sunteți suficient de buni chiar și atunci când nu faceți nimic sau nu ajutați pe cineva, adică nimic pentru nimeni.

Sunteți buni așa cum sunteți pentru că sunteți o parte a naturii.

Asemeni unui copac, unei flori sau a unui munte, aveți dreptul să fiți, pur și simplu pentru că sunteți o parte a întregului.

Nu trebuie să vi-o dovediți.

Un animal sau o floare nu simt nevoia să se apere pentru a fi, sunt pur și simplu acolo – voi sunteți pur și simplu acolo.

Sunteți o expresie a spiritului, al unimii, și asta este suficient!”

Tags: No tags

Comments are closed.