Cabinet psih. Victor

Locul tau special

Hipnoza reprezinta tratamentul primordial pentru minte si trup, iar dumneavoastra sunteti invitat sa trageti cu ochiul in cabinetul meu si sa observati cum se desfasoara sedintele reale de hipnoza.

Hipnoza reprezinta o tehnica nemaipomenita, insa, in ciuda avantajelor ei, este teribil de putin folosita. Am scris acest articol pentru ca dumneavoastra sa stiti despre ce este vorba si sa realizati ca hipnoza nu este, in mod necesar, ceea ce vedeti la televizor sau in filme. Dumneavoastra puteti folosi hipnoza pentru a va imbunatati viata.

V-ati inrosit vreodata, atunci cand cineva a spus un lucru de care v-ati simtit jenat ? Ati inceput vreodata sa tremurati, atunci cand ati aflat niste vesti ingrozitoare ?

Ce se intampla in organismul dumneavoastra, atunci cand va ganditi la o persoana de care va simtiti atras? Da, corpul dumneavoastra sufera schimbari – se inroseste, tremura, transpire – fara permisiunea dumneavoastra, fara ca dumneavoastra sa doriti sa reactionati.

Corpul dumneavoastra reactioneaza atat la cuvinte, cat si la ganduri.
Cuvintele potrivite, rostite la momentul potrivit, va ajuta mintea sa controleze corpul.

Hipnoza foloseste puterea cuvintelor pentru a face o schimbare.

Puteti schimba un obicei, un comportament, o atitudine sau un simptom fizic.

De-a lungul experientei hipnotice, dumneavoastra detineti controlul; dumneavoastra sunteti cel care ia deciziile

Hipnoza – ni se intampla tuturor, tineri sau varstnici, in viata de zi cu zi sau in ocazii speciale.

Este acea stare in care sunteti complet absorbiti si atat de atenti la ceea ce vedeti in minte, incat lucrurile care se intampla in jurul dumneavoastra nu mai au importanta.

Hipnoza va confera o stare de bine si va ajuta sa va reduceti temerile, anxietatile si durerea, sa eliminati comportamentele nedorite si sa va impliniti scopul propus.

Hipnoza va ajuta sa acceptati stresul societatii moderne mult mai usor.”

Dr.Roberta Temes-“Hipnoza”

“Meditatia ne ajuta sa ne trezim din aceasta somnolenta caracterizata de automatisme si inconstienta, fapt care ne permite sa ne traim  viata avand acces la toate posibilitatile noastre, constiente si inconstiente.”

“Transa este calea de acces la resursele inconstiente.”

Prof.univ.dr. ION DAFINOIU

“Hipnoza acceseaza resursele din inconstientul nostru.”

Prof.univ.dr. IRINA HOLDEVICI

Romedic : http://www.romedic.ro/gavrilov-cabinet-de-psihoterapie

O sedinta de hipnoterapie (You tube)

“Asezati-va intr-o pozitie confortabila… Inchideti ochii si ascultati doar la vocea mea… veti auzi vocea mea suprapusa peste un fond muzical… veti auzi vocea mea foarte clar… tot timpul… si fara efort… iar fondul muzical… il veti auzi… atat cat va ajuta… si cat va face placere… respirati lent… rar… si calm… nu va fortati la nimic..totul trebuie sa vina de la sine…. relaxare inseamna lasare… totul decurge de la sine…si…

“in timp ce mă asculţi… totul se schimbă… respiraţia ta se schimbă…poziţia corpului tău se schimbă… gândurile şi imaginile care îţi trec prin minte… se schimbă şi ele… Doreşte inconştientul tău să te conducă într-o transă hipnotică profundă?”

Foarte bine….

Si te invit acum sa – ti imaginezi…”

Doar cu o poveste poți înlocui o alta poveste.”
Nassim Nicholas Taleb

Hipnoza clinica ericksoniana.

 

 

Link-uri utile:

Asociatia Romana de Hipnoza clinica, relaxare si Terapie Ericksoniana:http://www.hipnozaclinica.ro/ 

EAHP stands for European Association for Hypno Psychotherapy (London, England, UK): https://www.acronymfinder.com/European-Association-for-Hypno-Psychotherapy-(London%2C-England%2C-UK)-(EAHP).html

European Association for Psychotherapy: https://www.europsyche.org/

Colegiului Psihologilor din România   www.alegericpr.ro
Federaţia Română de Psihoterapie : http://www.psihoterapie.ro/
Phoenix Institute of Ericksonian Therapy   

 

 

 

 

Despre programul de hipnopsihoterapie

 

Tags: No tags

Comments are closed.