Diminetile lui Victor

Autohipnoza

„Baga-ti in cap ca trebuie sa ajungi la cutare rezultat si vei gasi drumul necesar,

ba chiar fara sa-l cauti, ceea ce este ciudat in aparenta. (…)

Ceea ce opereaza schimbarea nu este speranta, ci numai siguranta.”

Emile Coue

 

 

Autohipnoza

Psihoterapie sugestiva – 7 tehnici de autohipnoza

 

Program de 7 sesiuni de terapie in relaxare si hipnoza care are, ca obiective principale, echilibrul emotional si invatarea autohipnozei.

 

Sesiuni terapeutice:

 1: Eliberare de emotii negative si intarirea eului;

2: Aprofundarea transei si inducerea/amplificarea ideii de schimbare;

3: Tehnica pentru eliberare de disconforturi/durere si constientizarea puterii interioare;

4: Tehnica pentru eliberare de endorfine si sugestii pentru sanatate la toate nivelurile;

5: Tehnici de autohipnoza  pentru cresterea increderii in sine;

6: Butonul increderii si alegerea tehnicii personale de autohipnoza;

7: Autohipnoza pentru eliberarea de stres si o tehnica pentru rezolvare de probleme. 

 

Incepand din acest moment, veti putea  sa practicati autohipnoza, oricand veti dori (autonom), pentru a va echilibra emotional, pentru a va linisti, calma sau recupera rapid dupa efort. Odata invatate, acesta tehnici se pastreaza, devin o deprindere si fac parte din structura dvs de personalitate.

Hipnoza devine un instrument al starii de bine, un instrument care va apartine si pe care il puteti folosi oricand doriti sa va eliberati de stres si sa va clarificati anumite lucruri din viata dvs. Traiti experiente, activati resurse, invatati tehnici, primiti informatii de la propriul subconstient.

 

Sesiunile de pregatire – se fac inaintea sesiunilor de terapie si se achizitioneaza separat de AICI.

– pregatire- 1: interviu si doua exercitii de relaxare cu imagerie dirijata, la inceputul si la sfarsitul sedintei, pentru antrenament si pentru starea de bine;

– pregatire- 2:  exercitii de imaginatie (teste de sugestibilitate) + tehnici de relaxare cu  imagerie dirijata, la inceputul si la sfarsitul sedintei.

Ca si in cazul celorlalte terapii, se poate renunta la sesiunile de pregatire, inducandu-se transa chiar din prima zi. Trebuie totusi sa mentionez ca pregatirea are un rol foarte important (joaca rol de informare, incalzire, antrenament), ajutand la obtinerea unei transe mult mai profunde si, in concluzie, mai eficiente.

 

 

Durata sedintelor: 60 min; 90 min; 120 min. 

Pentru mai multe informatii va rog sa dati clic aici.

 

 

Toti stim sa ne relaxam.

Acum reinvatati sa va reactivati acest instrument de reglare psihica si corporala, si sa va relaxati rapid, oricand doriti si cu mult mai profund. Uneori pana la a uita ce s-a intamplat in timpul sedintei (amnezie posthipnotica). Cand reveniti, va veti simti linistiti, calmi, energizati… absolut minunat!

In transa a 5-a, va veti alege, dvs insiva, tehnica de inductie pe care o preferati pentru a face autohipnoza, tehnica pe care noi o stabilizam si o fixam (prin mijloace hipnotice). Urmeaza o transa hipnotica in care se obtine starea de bine si armonie cu sine,  cu alti oameni, cu Universul…

Aceasta sedinta o puteti folosi oricand doriti sa va eliberati de stres, cand aveti nevoie de o intarire a efectelor pozitive ale terapiei si atunci cand doriti o adancire a transelor hipnotice, pentru a va simti bine si pentru a gasi solutii la problema pe care vreti sa o rezolvati in acel moment al vietii dvs.

 
 
 
 
 
Tags: No tags

Comments are closed.