Diminetile lui Victor

Autohipnoza

Program de 7 sedinte de  hipnoterapie care are, ca obiective principale, echilibrul emotional si invatarea autohipnozei.

Pregatire:

– pregatire- 1: interviu si doua exercitii de relaxare cu imagerie dirijata, la inceputul si la sfarsitul sedintei, pentru antrenament si pentru starea de bine;

– pregatire- 2:  exercitii de imaginatie (teste de sugestibilitate) + tehnici de relaxare cu  imagerie dirijata, la inceputul si la sfarsitul sedintei.

Transe terapeutice:

Transa 1: Eliberare de emotii negative si intarirea eului;

Transa 2: Aprofundarea transei si inducerea/amplificarea ideii de schimbare;

Transa 3: Eliberarea de disconforturi si constientizarea puterii interioare;

Transa 4: Finalizarea lucrurilor inca neterminate si retrairea unor evenimente pozitive;

Transa 5: Un exercitiu de autohipnoza pentru eliberarea de stres si stare de bine, liniste si calm.

Incepand din acest moment, veti putea  sa practicati autohipnoza, oricand veti dori (autonom), pentru a va echilibra emotional, pentru a va linisti, calma sau recupera rapid dupa efort. Odata invatata, acesta tehnica se pastreaza, devine o deprindere si face parte din structura dvs de personalitate.

Hipnoza devine un instrument al starii de bine,un instrument care va apartine.

Durata sedintelor: 45 min; 75 min; 90 min.; 120 min. Cum doriti dvs si cum va permiteti financiar.

Toti stim sa ne relaxam.

Acum reinvatati sa va reactivati acest instrument si sa va relaxati cu mult mai profund. Uneori pana la a uita ce s-a intamplat in timpul sedintei (amnezie posthipnotica). Cand reveniti, va veti simti linistiti, calmi, energizati… absolut minunat!

In transa a 5-a, va veti alege, dvs insiva, tehnica de inductie pe care o preferati pentru a face autohipnoza, tehnica pe care noi o stabilizam si o fixam (prin mijloace hipnotice). Urmeaza o transa hipnotica in care se obtine starea de bine si armonie cu sine,  cu alti oameni, cu Universul…

Aceasta sedinta o puteti folosi oricand doriti sa va eliberati de stres, cand aveti nevoie de o intarire a efectelor pozitive ale terapiei si atunci cand doriti o adancire a transelor hipnotice, pentru a va simti bine si pentru a gasi solutii la problema pe care vreti sa o rezolvati.

Ca si in cazul celorlalte terapii, se poate renunta la pregatire, inducandu-se transa chiar din prima zi. Trebuie totusi sa mentionez ca pregatirea are un rol foarte important (joaca rol de informare, incalzire, antrenament), ajutand la obtinerea unei transe mult mai profunde si, in concluzie, mai eficiente.

 
Tags: No tags

Comments are closed.