Diminetile lui Victor

Autohipnoza

„Baga-ti in cap ca trebuie sa ajungi la cutare rezultat si vei gasi drumul necesar,

ba chiar fara sa-l cauti, ceea ce este ciudat in aparenta. (…)

Ceea ce opereaza schimbarea nu este speranta, ci numai siguranta.”

Emile Coue

 

 

Autohipnoza 

 

Program de 7 sesiuni (R + T) de terapie in relaxare (R) si hipnoza (T).

Veti putea  sa practicati autohipnoza, oricand veti dori (autonom), pentru a va echilibra emotional, pentru a va linisti, calma sau recupera rapid dupa efort. Odata invatate, acesta tehnici se pastreaza, devin o deprindere si fac parte din structura dvs de personalitate. Hipnoza devine un instrument al starii de bine, un instrument care va apartine si pe care il puteti folosi oricand doriti sa va eliberati de stres si sa va clarificati anumite lucruri din viata dvs. Traiti experiente, activati resurse, invatati tehnici, primiti informatii de la propriul subconstient.

 

Durata sedintelor:

 • 50 minute.
 • 75 minute.
 • 100 minute.

 

Sesiunile de pregatire – se fac inaintea sesiunilor de terapie si se achizitioneaza separat de aici.

 • pregatire – 1: interviu si doua exercitii de relaxare cu imagerie dirijata, la inceputul si la sfarsitul sedintei, pentru antrenament si pentru starea de bine;
 • pregatire – 2:  exercitii de imaginatie (teste de sugestibilitate) + tehnici de relaxare cu  imagerie dirijata, la inceputul si la sfarsitul sedintei.

Ca si in cazul celorlalte terapii, se poate renunta la sesiunile de pregatire, inducandu-se transa chiar din prima zi. Trebuie totusi sa mentionez ca pregatirea are un rol foarte important (joaca rol de informare, incalzire, antrenament), ajutand la obtinerea unei transe mult mai profunde si, in concluzie, mai eficiente.

 

Obiective principale:

 • eliberare de stres,
 • echilibrul emotional,
 • invatarea autohipnozei.

 

Obiectivele partiale ale sesiunilor de terapie:

 1. Eliberare de emotii negative si intarirea eului.
 2. Aprofundarea transei si amplificarea ideii de schimbare.
 3. Tehnica pentru eliberare de disconforturi si constientizarea puterii interioare.
 4. Tehnica pentru imbunatatirea imaginii de sine si pentru eliberare de endorfine.
 5. Tehnica pentru cresterea increderii in sine si sugestii pentru sanatate la toate nivelurile.
 6. Alegerea tehnicii proprii de autohipnoza.
 7. Autohipnoza pentru eliberarea de stres si rezolvare de probleme. 

 

Repetitii

Puteti repeta sedintele din cabinet cu inregistrarile audio din urmatoarele programe:

Toti stim sa ne relaxam – am venit cu acest instrument de reglare psihica si corporala, de cand ne-am nascut. Acum reinvatati sa va reactivati acest instrument si sa va relaxati rapid si profund oricand doriti. Uneori pana la a uita ce s-a intamplat in timpul sedintei (amnezie posthipnotica). Cand veti reveni din relaxare, va veti simti linistiti, calmi, energizati… absolut minunat!

 • In sesiunea a 6-a –  va veti alege propria tehnica de inductie a transei, tehnica pe care o preferati pentru a face autohipnoza, o tehnica pe care noi o vom fixa si o vom consolida, stabiliza, prin mijloace hipnoterapeutice.
 • Sesiunea a 7-a – este o transa prin care veti obtine starea de bine si armonie, cu sine, cu alti oameni, cu lumea, cu Universul. Aceasta transa o puteti folosi oricand doriti sa va eliberati de stres, cand aveti nevoie de o intarire a efectelor pozitive ale terapiei si atunci cand doriti o adancire a transelor hipnotice, pentru a va simti bine si pentru a gasi mai usor, solutii potrivite pentru dvs, la problema pe care vreti sa o rezolvati in acel moment al vietii dvs.
Relaxing Music with Nature Sounds – Waterfall HD: https://www.youtube.com/watch?v=lE6RYpe9IT0
Tags: No tags

Comments are closed.