A.Psih.  psihoterapeut Nicoleta Boghianu

- psiholog clinician specializat in psihoterapie - hipnoza clinica si terapie ericksoniana, treapta principal (autonom). 

1.Hipno-psihoterapie si dezvoltare personala :

 • Relaxare/transa: 200 ron/45 minute; 
 • Relaxare + transa: 300 ron/75 minute (forma ultrascurta);
 • Sedinte comasate: 300 ron/75 min.; 400 ron/90 min.; 500 ron/120 min.
 • hipnoterapie clasica si moderna (ericksoniana): 45 min / sed.
 • sedinte de pregatire: 45 min / sed;
 • antrenament autogen Schultz: 45 min / sed.
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata: 45 min / sed.
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + sugestii directe pentru atingerea obiectivelor : 45 min / sed.
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + antrenament autogen Schultz; 90 min. / sed.
 • antrenament autogen Schultz + pregatire: 45 min / sed.;
 • antrenament autogen Schultz cu imagerie dirijata: 45 min. / sed.;
 • meditatii ghidate: 45 min. / sed.;
 • psihoterapie si consiliere psihologica (“discutii”): 45 min / sed;
 • psihoterapie in relaxare: relaxare (45 min.) + informatii (30 minute, maxim!): 75 min./300 ron.

2.Psihoterapie online

Sedintele individuale :

Sedinte comasate:

 • 300 ron / 75 min. : psihoterapie in relaxare: relaxare (45 min.) + informatii (30 minute; discutii, explicatii, raspunsuri la orice intrebare, etc.)
 • 400 ron / 90 min.: relaxare + transa.
 • 500 ron/120 min. (workshop): relaxare + transa + discutii.

Magazin online:

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/terapie-online/psihoterapie-in-relaxare-profunda-online/7922

3.Sedintele de grup mic (3-5 persoane):

 • 150 ron/90 min.

Terapia online – sesiuni de grup – este valabilă doar la cerere, trebuie să faceți parte dintr-un grup de minim 3 persoane.

Hipnoterapia cu sesiuni complete (90-120 min./sedinta) contine toate tehnicile si scenariile psihoterapeutice cu care se lucreaza in acest cabinet si se poate extinde atat cat va doriti (exista si module optionale si programe hipno-psihoterapeutice speciale).

Indiferent de terapeutul cu care lucrati, recomandam sesiunile complete.

Frecventa sedintelor o stabiliti dvs.

Antrenamentul autogen Schultz:

Pentru cei care doresc sa faca psihoterapie  doar cu antrenamentul autogen  Schultz (AT este terapie in sine), este necesar sa faca, la inceput, o sedinta de  pregatire:

 • o relaxare cu imagerie dirijata,
 •  se stabilesc obiective,
 •  se face un test de sugestibilitate
 •  si un alt  test specific pentru AT (evidentiaza 64 simptome),
 •  se dau informatii despre tehnica.

Apoi, incepand cu a doua sedinta, se lucreaza numai  AT Schultz (45 min) – in transa si pe structura unei sedinte hipno-psihoterapeutice.

Atunci cand lucram numai AT Schultz, aplicam si o baterie de teste pentru a  creiona un profil de personalitate si a evidentia gradul de stres cu care se confruntau, in acea perioada a vietii lor, cei care veneau la terapie. Foloseam diferite teste psihologice. Imi placeau si mi se pareau interesante, atunci cand sintetizam informatiile : Testul culorilor (Luscher), “Limbajul culorilor” (Dorothee Mello), Testul arborelui (Koch, Store), PA (SCHMIESCHECK, K. Leonhard), Chestionar caracterologic temperamental Gaston Berger (dupa Wiersma, Heymans), 16 PF-Cattell, FPI (Fahrenberg, Selg, Hampel), MBTI, etc.  Acum  fac examinari de acest gen, numai la cerere, cand este vorba de sugesto-terapie prin antrenament autogen. Mentionez ca acestea nu sunt testele cu care lucram pentru selectie si repartizare, la Centrul Militar Zonal Constanta.  Lucram, atunci, cu 16 teste grupate in 5 baterii... faceam mii de examinari psihologice anual! - "nu avem stabilita o norma de lucru pentru psiholog"  !!!  🙁  ...

De regula, tehnica AT-Schultz eu o introduc intre transa 5 si transa 6 a programului de hipnopsihoterapie. .

O singura sedinta, care contine si pregatirea si tehnica A.T. Schultz, este suficienta pentru a o invata pentru ca persoanele au invatat  deja sa intre in transa (au facut deja 2 sed pregatire + 5 transe  cu/fara relaxari cu imagerie dirijata).

Din acest motiv, tehnica AT Schultz, aplicata in transa, se invata foarte usor.

Apoi,  puteti sa lucrati foarte usor cu videoclipul: "Antrenamentul autogen Schultz".

Sedinta completa contine si o relaxare cu imagerie dirijata (cu un scenariu foarte important), pe langa pregatire si tehnica AT-Schultz.

Puteti  alege orice, si noi facem ce ati ales, adaptand maximal terapia la personalitatea dvs. si la obiectivele stabilite.

De cate sedinte aveti nevoie ?: "Detalii"

Terapie cu sedinte de 45 minute sau de 90 minute?

In cazul in care doriti sa faceti terapia doar pentru a va elibera de stres, pentru a va simti mai bine, linistiti, calmi, energizati, si pentru a invata tehnicile de autohipnoza, sedintele de 45 minute sunt suficiente (varianta minima/varianta medie).

Dar experienta traita in transa se reduce, desigur, si ea.

Daca exista si un obiectiv mai particular, sunt mai indicate sesiunile complete (varianta maxima), intrucat va aduc mult mai  multe informatii si invatati si foarte multe tehnici pe care le puteti folosi, apoi, oricand doriti, toata viata, pentru a va elibera de stres, pentru a va rezolva mai usor si mai bine, problemele din viata cotidiana .

O sedinta de 90 minute o puteti efectua in doua sedinte de 45 minute.In felul acesta puteti experimenta  programul intreg, asa cum a fost el structurat, cu efecte maxime. Desigur va puteti opri oricand doriti.

Cealalta varianta ar fi sa mergeti doar pe jumatate din program (fie varianta minima, fie varianta medie).

Numarul de sesiuni ale programului de hipnopsihoterapie:

Ciclul I al terapiei:

 • 5-12 sesiuni. In plus, intre  transa a 5-a si a 6-a se introduce antrenamentul autogen Schultz pe care il puteti invata intr-o singura sedinta (este o oportunitate!); aveti acces la videoclip si puteti sa lucrati, apoi, singuri, pentru a obtine si a intari efectele pozitive ale relaxarii.

Ciclul II al terapiei:

 • 5-12 sesiuni: 2 transe de baza + 3 module principale: “Sanatate”; “Iubire”; “Bani”.

Ciclul II are si 4 module optionale: “Durere”; “Iertare”; “Echilibrare energetica”; “Evolutie spirituala”.

Terapia cu care lucram noi are 100 de sedinte de 45 de minute. Sedinte au fost inregistrate, asa  cum lucram in urma cu ani de zile, si sunt adaptate persoanei cu care lucram in acel moment. Dintre acestea, 12 sedinte au fost facute videoclip-uri, de psih. Victor Adrian Gavrilov si le-am postat pe you tube, pentru lucrul individual. In cadrul programului de hipnopsihoterapie din cabinet, folosim unele scenarii (scurte) doar din 3 videoclip-uri. Terapia in cabinet este mult mai complexa, din toate punctele de vedere.

Frecventa sesiunilor: 

 • 1-3 sedinte/saptamana. Se poate si mai rar dar, dupa o pauza mai mare de o saptamana, se diminueaza mult efectele daca nu lucrati singuri cu tehnicile invatate in timpul sedintelor, sau/si cu videoclipurile postate de noi pe you tube.

Repetarea sedintelor

Puteti repeta, in cadrul cabinetului, orice sedinta doriti dv., de cate ori doriti. 

Repetitiile au rol de fixare si stabilizare, consolidare (mentinere) si chiar amplificare a efectelor pozitive ale sugesto-terapiei. Repetitiile se fac pana cand obtineti efectul dorit si, de asemenea, ori de cate ori, facand o pauza prea mare (nu ati lucrat nici macar 5 minute pe zi), simptomele reapar.

Cercetarile au aratat ca un lucru foarte important, atunci cand oamenii fac autohipnoza, este sa faca autohipnoza macar 5 minute, in fiecare zi, la un timp stabilit dinainte de ei insisi, numit “timpul pentru hipnoza”.

In acel moment au practic o intalnire cu ei insisi, si este probabil cea mai importanta intalnire din acea zi.

Hipnoza este un raspuns conditionat: cu cat o faci mai des, cu atat o faci mai bine. Si cu cat o faci mai bine, cu atat efectele sunt mai puternice, apar mai rapid si devine mai utila si doresti s-o faci mai des ... si devii tot mai bun la ea … si este si mai utila, si  mai eficienta. Si astfel intri intr-un ciclu extrem de benefic.

Si orice om merita macar 5 minute, zilnic, din timpul lui  pentru el insusi. Folositi-l pentru a face autohipnoza si a va bucura de ea, astfel incat sa fiti sanatosi, sa va eliberati de stresul cotidian, inerent, sa aveti o stare de spirit foarte buna.

In mod ideal, experienta dintr-un videoclip de 40-60 minute, poate fi repetata in 5-10 minute (fara videoclip). Scopul nu este sa stam cat mai mult timp in transa ci sa obtinem aceleasi efecte pozitive intr-un timp cat mai scurt, singuri, fara videoclip si apoi sa ne traim din plin viata. 

Modalitati de lucru, cu programul de hipno-psihoterapie, care includ repetitia:

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/hipnoza/chakra-puterii/modalitati-de-lucru-cu-programul-de-hipnopsihoterapie/9900

Autohipnoza, invatata si practicata, ne ajuta sa fim independenti de terapeut, de videoclipuri, astfel incat  sa ne simtim bine oricand dorim noi.

Nota

 • Persoanele care au facut deja un numar de sedinte (nu conteaza cate) cu psihoterapeut Nicoleta Boghianu si au luat o pauza (nu conteaza cat de mare sau mica), pot continua terapia, exact de acolo de unde au ramas, cu psihoterapeut Victor Adrian Gavrilov (cu preturile lui). Mentionam ca amandoi lucram cu acelasi program de hipno-psihoterapie, pe care il adaptam, maximal, nevoilor, obiectivelor si personalitatii dvs
 • Cei care vin acum in terapie si doresc sa faca 1-3 transe (plus doua sedinte de pregatire), cu psih. Nicoleta Boghianu pot sa continue apoi hipnoterapia cu psih.  Victor Adrian Gavrilov. Cum doriti.
 • Oricand doriti si de cate ori doriti, puteti continua terapia trecand la celalalt terapeut (din cei doi care lucreaza in acest cabinet), fara niciun fel de probleme.
 • Acest program  poate fi folosit atat ca psihoterapie sugestiva (tehnici de relaxare cu imagerie dirijata) cat si la nivel de hipno-psihoterapie (tehnici de inductie a transei hipnotice, teste de sugestibilitate, hipnoza fractionata, conceptualizarea cazului in interviul clinic, etc); el este util si are efecte puternice, atat folosit de  psihologii clinicieni  sub supervizare cat si de psihologii specializati in hipnoza clinica si terapie ericksoniana (sub supervizare) intrucat a fost construit si probat de psiholog principal, psihoterapeut Nicoleta Boghianu, in ambele variante de lucru.

Programari la telefon:


B.Psih. psihoterapeut Victor Adrian Gavrilov

- psiholog clinician, psihoterapeut practicant autonom: psihoterapie: hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana.

 • Primele două ședințe costă 230 lei fiecare (Pregatire 1 & Pregatire 2; 90 minute/ședință). În şedinţele de pregătire se stabilesc obiectivele terapiei, primiţi foarte multe informaţii, experimentaţi modalitatea de lucru, faceţi testele de sugestibilitate pentru a vedea cât de potrivită este aceasta terapie (în hipnoză) pentru dvs.. În mod normal toate acestea ar trebui să fie absolut suficiente pentru a vă lămuri dacă doriţi să rezolvaţi ceea ce aveţi de rezolvat şi să obţineţi ceea ce vreţi, prin hipnopsihoterapie.
 • Începând cu ședința a 3-a, puteți opta pentru ședințele de 45 minute/150 lei (hipnoterapie clasică și modernă sau relaxare cu imagerie dirijată) sau ședințe complete, de 75 minute/200 lei (hipnopsihoterapie). Recomand ședințele complete.

1.Evaluare psihologica -  se poate face si ca scop in sine, fara continuarea cu sedinte de hipnopsihoterapie. In acest caz, ea contine doua sedinte, in prima sedinta se face testarea psihologica pentru evidentierea anumitor aspecte ale personalitatii dv.; in a doua sedinta se comunica rezultatul examinarii psihologice.

2.Hipnopsihoterapie si dezvoltare personala:

 • hipnopsihoterapie: 200 ron/ 75 min;
 • hipnoterapie clasica si moderna, ericksoniana: 150 ron/45 min.
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata: 150 ron/45 min;
 • meditatii ghidate:150ron/45 min;
 • antrenament autogen Schultz: 150 ron/ 45 min;
 • AT-Schultz + pregatire:200 ron/75min.;
 • antrenament autogen Schultz cu  imagerie dirijata: 150 ron /45 min;
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + AT-Schultz: 200 ron/75 min.;
 • psihoterapie si consiliere psihologica (“discutii”): 150 ron/45 min;
 • sedinte de pregatire cu  tehnici de relaxare cu imagerie dirijata : 230 ron/sed./90 min.

3.Terapia Online:

Plata pentru sedintele online se face in avans (dupa ce se efectueaza plata, astept sa ma contactati si stabilim ziua si ora intalnirii) in contul :
Nume : Victor Adrian Gavrilov
Iban : RO44RZBR 0000 0600 1557 9353
Raiffeisen Bank Constanta
mentionati : nume, prenume
Id-ul pe skype este: hipnozaconstanta

Magazin online:

https://www.hipnoza-clinica-ericksoniana.ro/magazin-online/  

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/chakra-puterii/intrebarea-miracol/8423 

https://youtu.be/eOGWhL_TU9w

Programari la telefon:

 • psih. Adrian Victor Gavrilov: 0744 812 076

PROGRAME HIPNO-PSIHOTERAPEUTICE, oferite in acest cabinet

1.Nasterea fara dureri cu ajutorul hipnozei (in trei variante psihoterapeutice; sunt descrise aici): in 6 sedinte, 9 sedinte sau 11 sedinte;

2.Autohipnoza (detalii aici): 5 sedinte;

3.Training autogen Schultz (detalii aici); 6-12 sedinte;

4.Linistea inimii (pentru eliminarea anxietatii; sentimente de frica, neliniste, griji, fobii, atacuri de panica): 7-10 sedinte;

5.Pacea mintii (pentru eliminarea depresieisentimente de tristete, vinovatie, neputinta, suparare, furie)7-10 sedinte;

6. Armonie interioara(pentru echilibru emotional; liniste interioara, calm, relaxare, energie, putere personala): 7 sedinte;

7.Un drum, o menire (clarificarea obiectivelor de viata, de suflet): 10 sedinte;

8.Libertatea de a alege (eliminarea dependentelor de alcool, tutun, droguri, jocuri de noroc, substante, etc):

a. 10 sedinte ( 7 sedinte pentru echilibru interior +3 sedinte centrate pe simptom si clarificarea obiectivelor de viata);

b. exista si varianta, intensiva si foarte complexa, de 5 transe hipnotice (echilibru emotional, invatarea autohipnozei, eliberarea de dependenta);

c. exista  o varianta si  mai scurta, de doua sedinte (una pentru pregatire si a doua pentru administrarea scenariului si a sugestiilor centrate pe simptom, sedinta care poate sa fie suficienta, daca persoana continua sa lucreze singura(autohipnoza ), insa de obicei cea de-a doua sedinta se repeta, in aceeasi forma sau cu alt scenariu, pana cand se obtine efectul dorit; 90 min./sedinta;

9. Hipnoza in terapia durerii cronice : 12-24  sedinte;

10. Autocunoastere  si dezvoltare personala ; 12-24 sedinte; numarul sedintelor poate fi atat cat doriti si sunteti dv. dispusi sa fie.

Sesiunile complete sunt structurate pe schema unor ateliere de lucru si contin:

 • informatii;
 • trairea experientelor in stare de relaxare si hipnoza;
 • discutii post-transa;

Avem create structuri pentru peste 100 de sedinte.

 

Pentru cei carora le place sa lucreze singuri, implicandu-se total, am structurat programul audio "Ora de Vis":

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/hipnoza/chakra-puterii/programul-audio-ora-de-vis/9445

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/categorie-produs/ora-de-vis-program-audio

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/hipnoza/chakra-puterii/modalitati-de-lucru-cu-programul-de-hipnopsihoterapie/9900

 

Avem structurate si programe speciale.


Programe speciale

Sunt, intr-un fel, doar “initieri”.

Pentru aprofundari, pe linia evolutiei spirituale, puteti cauta un mentor sau un maestru spiritual.

De obicei aceste programe se fac dupa  ciclul I al terapiei de baza.

Unele dintre ele le puteti privi ca pe niste “curiozitati” sau “metafore” care va pot aduce unele  informatii interesante si utile.

1.Calatorii in vieti anterioare: 3-5 sedinte;

Pentru cei care stiu, deja, sa intre in transa hipnotica: 1-2 sedinte;

2. Pentru ultima oara…(“mesaj din lumea de dincolo”); 3-5 sedinte;

Pentru cei care stiu, deja, sa intre in transa hipnotica: o sedinta. Uneori doua sedinte.

3. Vocea interioara (comunicarea cu mintea subconstienta):  2-3 sedinte;

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, 1-2 sedinte.

4. Iertarea (vindecarea unor traume din trecut: identificare, catharsis, restructurare cognitiva): 3-5 sedinte.

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, 2-3 sedinte;

5. Iubirea (relatia de cuplu, dragoste, sexualitate, gelozie, depasirea tristetii dupa ruperea/pierderea unei relatii): 3-7 sedinte;

6. Iubirea de sine (incredere in sine, imagine pozitiva de sine, acceptare…)3-5 sedinte;

7. Evolutie spirituala (entitati luminoase, voce interioara, intalnirea cu sinele superior): 3-9 sedinte;

8. Echilibrare energetica: 5 sedinte;

9. Stare de bine (liniste, calm, relaxare, energie): 3 sedinte;

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, este suficienta o singura sedinta.

Psiholog Nicoleta Boghianu vă mulțumește pentru încredere, vă garantează o abordare corectă și etică și vă așteaptă pentru prima ședință de hipno-psihoterapie.

"Locul tau special" - voce psih. Nicoleta Boghianu:

https://youtu.be/klI2nB7mziE

"Hipnoza" - voce psih. Victor Adrian Gavrilov:

https://www.youtube.com/watch?v=b3eEF5eYygM&feature=share&fbclid=IwAR0MqOBo196TKUxeFPFZeElVDPbi0z7bB0Kl81aRWIKb-xUSHb7bkB4BObk