Reincepem activitatea in cabinet din data de 18.05.2020, cu programare.

A.Psih. Nicoleta Boghianu

- psiholog specializat in psihoterapie- hipnoza clinica si terapie ericksoniana, specialist.

Hipno-psihoterapie si dezvoltare personala :

 • Hipno-psihoterapie: 100 min./2 sed.;
 • hipnoterapie clasica si moderna (ericksoniana): 50 min/sed.
 • sedinte de pregatire: 50 min/sed;
 • antrenament autogen Schultz: 50 min/sed.
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata: 50 min/sed.
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + sugestii directe pentru atingerea obiectivelor : 50 min/sed.
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + antrenament autogen Schultz; 100 min/2 sed.
 • antrenament autogen Schultz + pregatire: 200 ron/50 min;
 • antrenament autogen Schultz cu imagerie dirijata: 50 min.;
 • meditatii ghidate: 50 min./sed.;
 • psihoterapie si consiliere psihologica (“discutii”): 50 min/sed;
 • psihoterapie in relaxare (50 min.) + informatii (30 minute, maxim!) - 300 ron / 80 min.

Sedintele nu se pot prelungi.

Preturi:

 • 200 ron / 50 min.;
 • 300 ron / 80 min. - psihoterapie in relaxare (50 min.) + informatii (30 minute, maxim!)

Psih. Nicoleta Boghianu face numai terapie individuala (nu lucreaza cu grupuri). Lucreaza numai face-to-face (nu lucreaza online, nici la telefon sau prin mesaje, asta este total exclus) si lucreaza numai  in conditii de confort psihologic pentru ambii actori (client, terapeut).Terapia poate fi oprita, in orice moment, de catre oricare din cei doi actori (terapeut, client).

Terapia cu sesiuni complete contine toate tehnicile si scenariile psihoterapeutice cu care se lucreaza in acest cabinet si se poate extinde atat cat va doriti (exista si module optionale si programe hipno-psihoterapeutice speciale). Indiferent de terapeutul cu care lucrati, recomandam sesiunile complete.

Frecventa sedintelor o stabiliti dv..

Antrenamentul autogen Schultz:

Pentru cei care doresc sa faca psihoterapie  doar cu antrenamentul autogen  Schultz (AT este terapie in sine), este necesar sa faca, la inceput, o sedinta de  pregatire:

 • o relaxare cu imagerie dirijata,
 •  se stabilesc obiective,
 •  se face un test de sugestibilitate
 •  si un alt  test specific pentru AT (evidentiaza 64 simptome),
 •  se dau informatii despre tehnica.

Apoi, incepand cu a doua sedinta, se lucreaza numai  AT Schultz (50 min) – in transa si pe structura unei sedinte hipno-psihoterapeutice.

Atunci cand lucram numai AT Schultz, aplicam si o baterie de teste pentru a  creiona un profil de personalitate si a evidentia gradul de stres cu care se confrunta, in acea perioada a vietii lor, cei care vin in terapie.Foloseam diferite teste psihologice. Imi placeau si mi se pareau interesante, atunci cand sintetizam informatiile : Testul culorilor (Luscher), “Limbajul culorilor” (Dorothee Mello), Testul arborelui (Koch, Store), PA (SCHMIESCHECK, K. Leonhard), Chestionar caracterologic temperamental Gaston Berger (dupa Wiersma, Heymans), 16 PF-Cattell, FPI (Fahrenberg, Selg, Hampel), MBTI, etc.  Acum  fac examinari de acest gen, numai la cerere, cand este vorba de sugesto-terapie prin antrenament autogen.

De regula tehnica AT-Schultz eu o introduc dupa Transa 5 .

O singura sedinta, care contine si pregatirea si tehnica A.T. Schultz, este suficienta pentru a o invata pentru ca persoanele au invatat  deja sa intre in transa (au facut deja 2 sed pregatire + 5 transe  cu/fara relaxari cu imagerie dirijata).

Din acest motiv, tehnica AT Schultz, aplicata in transa, se invata foarte usor.

Apoi  puteti lucra foarte usor cu videoclipul: "A.T. Schultz".

Sedinta completa contine si o relaxare cu imagerie dirijata (cu un scenariu foarte important), pe langa pregatire si tehnica AT-Schultz.

Puteti  alege orice, si noi facem ce ati ales, adaptand maximal terapia la personalitatea dvs. si la obiectivele stabilite.

De cate sedinte aveti nevoie ?: "Detalii"

“In cazul in care doriti sa faceti terapia doar pentru a va elibera de stres, pentru a va simti mai bine, linistiti, calmi, energizati, si pentru a invata tehnicile de autohipnoza, sedintele de 50 min., sunt suficiente.

Dar experienta traita in transa se reduce, desigur, si ea.

Daca exista si un obiectiv mai particular, sunt mai indicate sesiunile complete, intrucat va aduc mult mai  multe informatii si invatati si foarte multe tehnici pe care le puteti folosi, apoi, oricand doriti, toata viata, pentru a va elibera de stres, pentru a va rezolva mai usor si mai bine, problemele din viata cotidiana .

Numar sesiuni:

ciclul I: 5-12 sesiuni. In plus, intre  transa a 5-a si a 6-a se introduce antrenamentul autogen Schultz pe care il puteti invata intr-o singura sedinta (este o oportunitate!); aveti acces la videoclip si puteti lucra apoi, singuri, pentru a obtine si a intari efectele pozitive ale relaxarii..

ciclul II: 5-12 sesiuni; 2 transe de baza + 3 module principale: “Sanatate”; “Iubire”; “Bani”.

Ciclul II are si 4 module optionale: “Durere”; “Iertare”; “Echilibrare energetica”; “Evoluitie spirituala”.

Terapia cu care lucram noi are 100 de sedinte de 50 de minute. Sedinte au fost inregistrate, asa  cum lucram in urma cu ani de zile, si sunt adaptate persoanei cu care lucram in acel moment. Dintre acestea, 12 sedinte au fost facute videoclip-uri, de psih.Adrian Victor Gavrilov si le-am postat pe you tube, pentru lucrul individual. In cadrul programului de hipnopsihoterapie din cabinet, folosim unele scenarii (scurte) doar din 3 videoclip-uri. Terapia in cabinet este mult mai complexa, din toate punctele de vedere.

Frecventa: 1-3 sedinte/saptamana. Se poate si mai rar dar, dupa o pauza mai mare de o saptamana, se diminueaza mult efectele daca nu lucrati singuri cu tehnicile invatate in timpul sedintelor, sau/si cu videoclipurile postate de noi pe you tube.

Puteti repeta, in cadrul cabinetului, orice sedinta doriti dv., de cate ori doriti. Repetitiile au rol de fixare si stabilizare, consolidare (mentinere) si chiar amplificare a efectelor pozitive ale sugesto-terapiei. Repetitiile se fac pana cand obtineti efectul dorit si, de asemenea, ori de cate ori, facand o pauza prea mare (nu ati lucrat nici macar 5 minute pe zi), simptomele reapar.

Cercetarile au aratat ca un lucru foarte important, atunci cand oamenii fac autohipnoza, este sa faca autohipnoza macar 5 minute, in fiecare zi, la un timp stabilit dinainte de ei insisi, numit “timpul pentru hipnoza”. In acel moment au practic o intalnire cu ei insisi, si este probabil cea mai importanta intalnire din acea zi. Hipnoza este un raspuns conditionat: cu cat o faci mai des, cu atat o faci mai bine. Si cu cat o faci mai bine, cu atat efectele sunt mai puternice, apar mai rapid si devine mai utila si doresti s-o faci mai des .. , si devii tot mai bun la ea … si este si mai utila, si  mai eficienta. Si astfel intri intr-un ciclu extrem de benefic. Si orice om merita macar 5 minute, zilnic, din timpul lui  pentru el insusi. Folositi-l pentru a face autohipnoza si a va bucura de ea, astfel incat sa fiti sanatosi, sa va eliberati de stresul cotidian, inerent, sa aveti o stare de spirit foarte buna.

In mod ideal, experienta dintr-un videoclip de 40-60 minute, poate fi repetata in 5-10 minute (fara videoclip). Scopul nu este sa stam cat mai mult timp in transa ci sa obtinem aceleasi efecte pozitive intr-un timp cat mai scurt, singuri, fara videoclip si apoi sa ne traim din plin viata. Autohipnoza, invatata si practicata, ne ajuta sa fim independenti de terapeut, de videoclipuri, astfel incat  sa ne simtim bine oricand dorim noi.”

Anunt!

 • Persoanele care au facut deja un numar de sedinte (nu conteaza cate ) cu psihoterapeut Nicoleta Boghianu si au luat o pauza (nu conteaza cat de mare sau mica), pot continua terapia, exact de acolo de unde au ramas, cu psihoterapeut Adrian Victor Gavrilov (cu preturile lui). Mentionam ca amandoi lucram cu acelasi program de hipnopsihoterapie, pe care il adaptam, maximal, nevoilor, obiectivelor si personalitatii dv.
 • Cei care vin acum in terapie si doresc sa faca 1-3 transe (+2 sedinte de pregatire), cu psih. Nicoleta Boghianu pot sa continue apoi hipnoterapia cu psih.Adrian Victor Gavrilov. Cum doriti.
 • Oricand doriti si de cate ori doriti, puteti continua terapia trecand la celalalt terapeut (din cei doi care lucreaza in acest cabinet), fara niciun fel de probleme.
 • Acest program  poate fi folosit atat ca psihoterapie sugestiva (tehnici de relaxare cu imagerie dirijata) cat si la nivel de hipnopsihoterapie ( tehnici de inductie a transei hipnotice,teste de sugestibilitate, hipnoza fractionata, conceptualizarea cazului in interviul clinic, etc);el este util si are efecte puternice, atat folosit de  psihologii clinicieni  sub supervizare cat si de psihologii specializati in hipnoza clinica si terapie ericksoniana (sub supervizare) intrucat a fost construit si probat de psiholog specialist, psihoterapeut Nicoleta Boghianu, in ambele variante de lucru.

Programari la telefon:

 • psih. Nicoleta Boghianu: 0770 241 591

B: Victor Adrian Gavrilov

- psiholog clinician, psihoterapeut practicant autonom: psihoterapie: hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana.

1.Evaluare psihologica; se poate face si ca scop in sine, fara continuarea cu sedinte de hipnopsihoterapie. In acest caz, ea contine doua sedinte, in prima sedinta se face testarea psihologica pentru evidentierea anumitor aspecte ale personalitatii dv.; in a doua sedinta se comunica rezultatul examinarii psihologice.

2.Hipnopsihoterapie si dezvoltare personala:

 • hipnopsihoterapie: 180 ron/ 90 min;
 • hipnoterapie clasica si moderna, ericksoniana: 120 ron/50 min.
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata: 120 ron/50 min;
 • meditatii ghidate:120ron/50 min;
 • antrenament autogen Schultz: 120 ron/ 50 min;
 • AT-Schultz + pregatire:180 ron/90min.;
 • antrenament autogen Schultz cu  imagerie dirijata: 120 ron /50 min;
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + AT-Schultz: 180 ron/90 min.;
 • psihoterapie si consiliere psihologica (“discutii”): 120 ron /50 min;
 • sedinte de pregatire cu  tehnici de relaxare cu imagerie dirijata : 180 ron/sed./90 min.

3.Terapia Online:

Plata pentru sedintele online se face in avans (dupa ce se efectueaza plata, astept sa ma contactati si stabilim ziua si ora intalnirii) in contul :
Nume : Victor Adrian Gavrilov
Iban : RO44RZBR 0000 0600 1557 9353
Raiffeisen Bank Constanta
mentionati : nume, prenume
Id-ul pe skype este: hipnozaconstanta

Preturile sunt aceleasi.

Programari la telefon:

 • psih. Adrian Victor Gavrilov: 0744 812 076

PROGRAME HIPNO-PSIHOTERAPEUTICE, oferite in acest cabinet:

1.Nasterea fara dureri cu ajutorul hipnozei (in trei variante pshoterapeutice; sunt descrise aici): 6-9-11 sedinte;

2.Autohipnoza (detalii aici): 5 sedinte;

3.Training autogen Schultz (detalii aici); 6-12 sedinte;

4.Linistea inimii (pentru eliminarea anxietatii; sentimente de frica, neliniste, griji, fobii, atacuri de panica): 7-10 sedinte;

5.Pacea mintii (pentru eliminarea depresieisentimente de tristete, vinovatie, neputinta, suparare, furie)7-10 sedinte;

6. Armonie interioara(pentru echilibru emotional; liniste interioara, calm, relaxare, energie, putere personala): 7 sedinte;

7.Un drum, o menire (clarificarea obiectivelor de viata, de suflet): 10 sedinte;

8.Libertatea de a alege (eliminarea dependentelor de alcool, tutun, droguri, jocuri de noroc, substante, etc):

a. 10 sedinte ( 7 sedinte pentru echilibru interior +3 sedinte centrate pe simptom si clarificarea obiectivelor de viata);

b. exista si varianta, intensiva si foarte complexa, de 5 transe hipnotice (echilibru emotional, invatarea autohipnozei, eliberarea de dependenta);

c. exista  o varianta si  mai scurta, de doua sedinte (una pentru pregatire si a doua pentru administrarea scenariului si a sugestiilor centrate pe simptom, sedinta care poate sa fie suficienta, daca persoana continua sa lucreze singura(autohipnoza ), insa de obicei cea de-a doua sedinta se repeta, in aceeasi forma sau cu alt scenariu, pana cand se obtine efectul dorit; 90 min./sedinta;

9. Hipnoza in terapia durerii cronice : 12-24  sedinte;

10. Autocunoastere  si dezvoltare personala ; 12-24 sedinte; numarul sedintelor poate fi atat cat doriti si sunteti dv. dispusi sa fie.

Sesiunile complete sunt structurate pe schema unor ateliere de lucru si contin:

 • informatii;
 • trairea experientelor in stare de relaxare si hipnoza;
 • discutii post-transa;

Avem create structuri pentru 100 de sedinte de 50 min..

Avem structurate si programe speciale.

Programe speciale:

Sunt, intr-un fel, doar “initieri”.

Pentru aprofundari, pe linia evolutiei spirituale, puteti cauta un mentor sau un maestru spiritual.

De obicei aceste programe se fac dupa  ciclul I al terapiei de baza.

Unele dintre ele le puteti privi ca pe niste “curiozitati” sau “metafore” care va pot aduce unele  informatii interesante si utile.

1.Calatorii in vieti anterioare: 3-5 sedinte;

Pentru cei care stiu, deja, sa intre in transa hipnotica: 1-2 sedinte;

2. Pentru ultima oara…(“mesaj din lumea de dincolo”); 3-5 sedinte;

Pentru cei care stiu, deja, sa intre in transa hipnotica: o sedinta. Uneori doua sedinte.

3. Vocea interioara (comunicarea cu mintea subconstienta):  2-3 sedinte;

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, 1-2 sedinte.

4. Iertarea (vindecarea unor traume din trecut: identificare, catharsis, restructurare cognitiva): 3-5 sedinte.

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, 2-3 sedinte;

5. Iubirea(relatia de cuplu, dragoste, sexualitate, gelozie, depasirea tristetii dupa ruperea/pierderea unei relatii): 3-7 sedinte;

6. Iubirea de sine (incredere in sine, imagine pozitiva de sine, acceptare…)3-5 sedinte;

7. Evolutie spirituala (entitati luminoase, voce interioara, intalnirea cu sinele superior): 3-9 sedinte;

8. Echilibrare energetica: 5 sedinte;

9. Stare de bine (liniste, calm, relaxare, energie): 3 sedinte;

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, este suficienta o singura sedinta.

……..

Psiholog Nicoleta Boghianu vă mulțumește pentru încredere, vă garantează o abordare corectă și etică și vă așteaptă pentru prima ședință de hipno-psihoterapie.

Protectia datelor personale: "GDPR"

Contract de confidentialitate si de consimtamant informat: "Format PDF"