Pentru a face o programare pentru sesiuni individuale de terapie, alegeti locatia (in cabinet/online), durata (servicii), data și ora pe care le preferati. Cand va programati prima data, luati o sedinta de Discutii. Atunci vom discuta si vom stabili ce veti face in continuare. Apoi veti continua cu sedintele de Pregatire. Numele, mail-ul și numarul dvs de telefon nu vor apărea în calendar după completarea formularului.
  • Daca accesati Calendarul pentru programari de pe telefon, intoarceti telefonul pe orizontala.
  • Cand veniti, va rog sa sunati la interfon la nr. „39”, cu maximum 5 minute mai devreme de ora la care v-ati programat.

 

 

 

 

 

După ce completați formularul de mai sus si ati primit confirmarea programarii, puteti sa achitati sedinta – prin platforma Stripedin magazinul online. Confirmarea plății se face în mod automat.Pentru sesiunile cumpărate din magazinul online nu se percep taxe suplimentare (cabinetul suportă comisioanele, dvs. plătiți doar cât este menționat).

Pentru terapia online sedintele se achita in avans. Aveti aici detalii. Întâlnirile online vor avea loc pe skype sau pe zoom. Recomand zoom. Aplicația se descarcă gratuit și este disponibilă și pe laptop/pc și pe telefon (ios sau android). Recomand să aveți căști. Adresa mea de skype este: https://join.skype.com/invite/cjBk7nuL1sMV . Daca preferați zoom, link-ul îl veți primi pe mail sau pe whatsapp

Pentru mesaje, prefer whatsapp: https://wa.me/40770241591