download

Recomandari

 

„Imagineaza-ti universul minunat si desavarsit. Apoi fii sigur de urmatorul lucru: Sinele si l-a imaginat putin mai bine decat ai facut-o tu” R. Bach

 

„Toți suntem imperfecți, toți am făcut greșeli, am spus lucruri de care ne pare rău, am devenit sclavii unei dependențe, sau ne-am pus în calea unui pericol, dorindu-ne acum să fi făcut o altă alegere. Cei mai mulți dintre noi putem vedea lucrurile prostești și alegerile foarte neinspirate pe care le-am făcut și regretăm că nu am judecat mai bine. Dar pentru a ne asigura că nu vom mai repeta trecutul, trebuie să găsim acele daruri pe care le-am obținut datorită comportamentului negativ și a alegerilor noastre greșite și să înțelegem acest adevăr fundamental: tot ce am făcut, tot ce am trăit – fiecare durere, fiecare chin și fiecare luptă – a încercat să ne învețe ceva și să ne ajute să ne întoarcem la expresia cea mai înaltă și la natura noastră autentică. Fiecare cădere din grație și fiecare mișcare auto-distructivă este plină de sfințenie – un imbold blând (sau mai puțin blând) de la Sinele nostru Superior. Înțelegerea acestui adevăr vă va oferi înțelepciunea de a merge mai departe.” 

Debbie Ford

Recomandari

„Close your eyes, get free.” Grace Smith

 

Stroe Alina Ionela

2 martie 2020

Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta

 Am avut norocul sa intalnesc un profesionist, intr-un moment dificil al vietii, care m-a ajutat enorm si in timp scurt sa ma reechilibrez si sa redevin ce am fost. O recomand pe dna psihoterapeut cu cea mai mare incredere si ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine!

Iuliana

29.09.2017

Ultima vizita la cabinet: august 2017

Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
Am început terapia prin hipnoză cu doamna Boghianu in luna iunie si am terminat la începutul lui august (fiind din București nu am putut ajunge foarte des) si pot spune ca sunt mândră de mine si de realizările făcute cu ajutorul dansei. Am reușit să scap de un viciu pe care îl aveam de 15 ani in cateva zile (dependenta de nicotina) si sa ma mobilizeze pt a – mi atinge țelul pe care îl credeam aproape imposibil! Viata mea începe să se schimbe numai in bine, recomand cu incredere acest om minunat !

 

Silvia

16.04.2017

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Adrian Victor Gavrilov

Pentru depresie am mers la Psihoterapeutul Adrian Victor Gavrilov ,terapia m-a ajutat enorm de mult. Este bine pregatit, calm, tanar si are o voce calda. M-am inteles bine cu el. Am inceput iar, dupa atata timp, sa dorm mai bine, nu ma mai trezesc noaptea si nu mai am atacuri de panica… am invatat sa le controlez. Odata ce intelegi care sunt cauzele, si ce iti face rau, e mult mai usor sa controlezi ce ti se intampla. Un psihoterapeut cu daruire si profesionalism. Multumesc!

Nicoleta Boghianu

11.03.2017
Ultima vizita la cabinet: martie 2017
Psiholog recomandat: Adrian Victor Gavrilov

„Psiholog Adrian Victor Gavrilov a facut voluntariat la cabinetul meu incepand cu data 20 nov 2015, lucrand cu programul hipno-psihoterapeutic cu care am lucrat si eu (sunt specializata in hipno-psihoterapie), oferind, celor care au dorit, repetitii gratuite ale sedintelor. Clientii au fost foarte multumiti spunand ca are o voce speciala foarte placuta si o caldura sufleteasca deosebita. Datorita muncii lui, efectele terapiei s-au amplificat, fapt pentru care ii sunt recunoscatoare atat eu cat si clientii mei. Toti spun ca au simtit ca lucreaza cu mare placere si ca este facut pentru aceasta profesie pentru ca are talent si foarte multa rabdare, calm, liniste sufleteasca si entuziasm.”

Adriana Puscasu

15.03.2017
Ultima vizita la cabinet: martie 2017
Psiholog recomandat: Adrian Victor Gavrilov:

„O voce caldă, parca ireala, desprinsă din lumea viselor frumoase, te transporta intr-o plăcută si adâncă relaxare, in care in deplină siguranță te regăsești pe tine, optimist, din ce in ce mai puternic si fericit. Recomand cu mare încredere.

Gilda
02-07-2017
Ultima vizita la cabinet: martie 2017

Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
O experienta, care mi-a schimbat stilul de viata, modul de a gandi si felul de a iubi. O recomand cu toata increderea, fara nici un fel de retinere pe doamna Boghianu care este un adevarat profesionist, dar si pe baiatul dansei.

Adriana Puscasu
15-03-2017
Ultima vizita la cabinet: martie 2017

Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
O experiență incredibilă ce a depășit cu mult aşteptările inițiale. Am apelat pentru a obține „imposibilul” intr-un timp scurt, și am realizat imediat că „imposibilul” vizat inițial a devenit rapid cea mai mică dintre reușite… intr-un moment extrem de dificil in viata mea. Programul dânsei complex, atât de bine construit după o vastă experiență, s-a pliat perfect pe nevoile mele, cu rezultate imediate, surprinzătoare, pentru care ii voi fi mereu recunoscătoare.

Mariana
14-09-2016
Ultima vizita la cabinet: august 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta

Terapia prin hipnoza pe care am urmat-o cu d-na Boghianu a fost solutia salvatoare in momentul cel mai greu din viata mea. Am inceput terapia cu dumneaei si cu fiecare sedinta imi regaseam usor locul pe orbita. A fost un “restart” pentru mine acea terapie. Nu voi putea uita niciodata, ultima sedinta, care a fost stabilita, cred, la un alt nivel, mult mai inalt si mi-a confirmat faptul ca Universul lucreaza prin oameni. De atunci viata mea este cu totul alta,cu mult diferita fata de ce era. Recomand cu incredere terapia prin hipnoza ori de cate ori simtiti ca nu puteti gasi raspuns la ceea ce va framanta, astfel veti gasi soltutia lucrand cu subconstientul prin intermediul hipnozei… esential pentru a gasi echilibrul si calea, dupa parerea mea. Ii multumesc d-nei Boghianu, un profesionist adevarat, care se face “vinovata” pentru faptul ca am renascut si vad esentialul din viata.

nicu
28-10-2015
Ultima vizita la cabinet: octombrie 2015

Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
A fost o experienţă extraordinară. Am învăţat multe şi mă simt foarte bine.

Micu Georgiana
25-10-2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta

Este foarte bine.

Oana C
05-01-2013
Ultima vizita la cabinet: decembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta

In urma sedintelor de hipnoterapie am redevenit un om normal… cu pofta de viata, cu speranta si in credere in sine. Gandurile pozitive le-au luat locul celor negative. Viata mea s-a schimbat , pt mine e un nou inceput. Am sa consider aceste sedinte ca fiind cadoul divin de sarbatori. Ii multumesc doamnei Nicoleta Boghianu caci m-a invatzat sa accept si sa primesc lumina in suflet…. Din punctul meu de vedere, e un excelent hipnoterapeut si o recomand din toata inima. Acum zambeeesc …… si o fac cu toata fiintza mea !

iulia

28-11-2011

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2010

Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
Este singurul psiholog alaturi de care am experimentat hipnoza, desi am incercat si cu alti terapeuti; dansa este foarte buna.

 

 

ORA DE VIS

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/categorie-produs/ora-de-vis-versiunea-2020

 

Tags: No tags