cap parapsihologice 2

Hipnoza clinica ericksoniana

Doar cu o poveste poți înlocui o alta poveste.”
Nassim Nicholas Taleb

Hipnopsihoterapia ericksoniana

Povestea

 

Tot ce spunem este o poveste… Povesti care vindeca, povesti care ne inspira, povestile batranului intelept… Sezatorile…

Hipnoza negativa sau hipnoza pozitiva?

Transa inseamna antrenamentul autocontrolului… Ce controlam? Dispozitia noastra. Cum? Prin refocalizarea atentiei. Liber arbitru… Destinul este in mainile noastre.

Povesti care vindeca = scenarii psihoterapeutice.

Hipnoza clinica ericksoniana.

Terapie in hipnoza in care  invatati sa intrati in contact  cu Sinele profund, sa comunicati mai bine cu mintea dv. inconstienta.Traiti, in transa, experiente care va activeaza resursele interioare, potentialul  latent… Intrati in armonie cu dv. insiva, cu sufletul dvs Va ascultati, va auziti mai bine, vocea interioara… In 7-12 sedinte invatati sa intrati, singuri, in transa hipnotica… armonizindu-va fizic si psihic, eliberandu-va de stres… simtindu-va …. absolut… m i n u n a t ! Veti face si regresii si progresii in timp. Va fi o experienta de neuitat. Va veti intilni cu dvs insiva… cel de azi, cel de ieri, cel de maine, cel din toate vietile…

 

Discutia prehipnotica 

Mituri despre hipnoza

 

„… sufletul tau se afla aici intr-o misiune. Nu s-a trezit aici dintr-odata, nici nu s-a pozitionat aici fara un scop sau un motiv, functie sau intentie. El stie exact ce face, iar mintea si trupul tau, precum si intreaga viata fizica ce te inconjoara, sunt instrumente cu care el (si orice alt suflet) face acest lucru.

Schimbarile vietii nu sunt nici arbitrare si nici nu apar fara un motiv, ci, mai degraba, ele sunt ajustari foarte sofisticate in cadrul unui sistem foarte sofisticat.

Sistemul Sufletului.”

Neale Donald Walsch

 
 
Tags: No tags

Comments are closed.