ar_10787

Relaxare antistres

 

„Reveniti la mintea unui copil si visati fara niciun fel de limita.”

Pastila sau Perceptie?

ILLNESS  ~ WELNESS

„Unul dintre cei mai importanti pasi, in trecerea de la boala la sanatate, este schimbarea focalizarii de la mediul exterior la cel interior.”

 

„Asezati-va intr-o pozitie confortabila… Inchide-ti ochii si ascultati… doar la vocea mea… Veti auzi vocea mea… tot timpul… foarte clar… si fara efort… iar fondul muzical il veti auzi… atat cat va ajuta… si cat va face placere… Nu va fortati la nimic… totul trebuie sa vina de la sine. Relaxare inseamna  l a s a r e… totul decurge d e  l a  s i n e…

O relaxare corecta elimina incordarea din corp… Eliminind incordarea din corp… va veti afla in cea mai buna forma fizica si spirituala… vati fi in armonie cu dv. insiva… Aceasta tehnica, odata invatata, va deveni un mijloc… prin care veti obtine… echilibrul sufletesc si o stare buna… tot restul vietii… 

Va detasati de tot ce va inconjoara… Nimic nu va va deranja… Va simtiti… foarte bine!”

 

Relaxarea este o stare normala situata intre starea de veghe si starea de somn. Fara momentele de relaxare am muri din cauza stresului. Puteti sa invatati sa intrati, in stare de relaxare, oricand doriti, oricat de adanc… Si sa ramineti acolo atata timp cat simtiti ca aveti nevoie. Controlul este tot timpul la dvs. Nici o clipa nu va veti afla sub controlul terapeutului. Autohipnoza se mai numeste „antrenamentul autocontrolului”. Ce controlam? Starea de spirit, dispozitia noastra. Cum? Prin focalizarea atentiei!

Si puteti invata aceasta tehnica de autohipnoza – cu ajutorul careia va puteti elibera de stres si va puteti imbunatati dispozitia – foarte bine si foarte rapid, cu un hipnoterapeut.

Despre-relaxare

 
 
Pastila sau Perceptie?
 
” Cand oamenii au o idee care ii pasioneaza – deci o idee creativa – este ceva care se simte din inima.”
 
„Copiii sunt atat de scufundati in ceea ce fac, sunt atat de ancorati in prezent, incat nu vor sa se mai termine vreodata. Aceasta este starea de creatie!
Cand ne aflam in starea de creatie, intr-o stare de creatie profunda, suntem inspirati de o viziune sau un vis, ne gandim la posibilitati si speculam ca am putea inventa ceva nou daca o facem corect… Si, pe masura ce incepem sa contemplam si sa reflectam asupra unei posibilitati, toata chimia cerebrala se schimba, creierul posterior se inchide si lobul frontal se initiaza.Lobul frontal este cel ce conduce, este sediul personalitatii. El este seful.
 Cand accesam lobul frontal, ne focalizam pe crearea viitorului, in loc sa traim in trecut. Toate componentele cerebrale se aliniaza si nu mai functionam pe baza partii emotionale a creierului, ci la un nivel superior al constiintei, al tariei interioare si al puterii.
 
Suntem mult mai puternici decat ni s-a permis vreodata sa credem.
Totul tine de credinta. Credintele ne modeleaza realitatea. Si credintele pot fi schimbate. Creierele noastre au neuroplasticitate – ceea ce inseamnaca putem renunta la toate conexiunile si putem creea altele noi. De ce ne-am limita singuri? Chiar veti permite ca limitarile voastre din trecut sa va impiedice si sa va limiteze in crearea propriului vostru viitor? Abandonati-le! Creati-va o noua realitate!
 
Cand ne indepartam de propriile noastre limitari, si ne indragostim de ceea ce devenim, suntem mult mai dispusi sa daruim sau sa contribuim sau sa schimbam ceva…
Suntem mult mai deschisi sa decidem… cum vom schimba cursul istoriei.
 
Suntem propria noastra lume, avem totul in interior, suntem nelimitati. Vei fi propriul tau stapan sau sclavul altora? Daca alegi sa fii stapan, vei schimba lumea.”
 
Dr. Joe Dispenza, dr. Bruce Lipton, dr. Alberto Villoldo (si altii) in Proiect 10-10-10
 
Tags: No tags

Comments are closed.