34726-1366x768-Rainbow-Waterfalls-Of-Dreams

Hipnoza clasica si moderna

Gindeste-te la o fraza…

un lucru pe care, atunci cind ti-l spui, te incarca energetic si te face sa te simti bine, sa ai curaj, sa fii impacat cu tine insuti. Cum ar suna aceasta fraza care iti da putere ?

Scrie cuvintele aici, pe o hartie. Bine. Acum inchide ochii, respira adinc de 3 ori si intra in cea mai potrivita transa pentru ceea ce urmeaza sa se intimple acum.

Ramai curios in legatura cu ceea ce va urma.

Pastrind aceasta stare de transa hipnotica in corpul si in mintea ta, deschide ochii si citeste fraza pe care ai scris-o. Foarte bine. Cum te face asta sa te simti ? Traieste din plin aceste senzatii placute.

Foarte bine!

Si acum uneste doua degete… de la mana dreapta sau stanga, delectandu-te cu aceasta stare placuta de incredere si iubire de sine…

Ori de cate ori vrei sa simti ceea ce simti acum… va fi de ajuns …sa respiri odata profund… si sa unesti aceste doua degete si, imediat, te vei simti asa cum simti acum…”

 

Este o terapie in care lucreazi cu tine insuti… Cea mai mare parte a muncii o face mintea ta inconstiena, aceasta forta extraordinara din fiecare din noi !

Intri in tansa, patrunzi in lumea ta interioara si activezi ce ai mai bun in tine. Nimic nu dispare. Tot ce-ai avut este inca acolo. asteptind un semnal sa vina la suprafata. in constientul tau.

Si e atat de usor!

 
Tags: No tags

Comments are closed.