DSC00606

Planuri de viitor

 

 

Planuri de viitor

Programul de hipno-psihoterapie pe care l-am structurat se pretează foarte bine să fie efectuat în varianta online.

Ciclul I al terapiei – inregistrat audio – poate fi achizitionat de oricine doreste la un pret mult mai accesibil.

In cabinet/online doresc sa lucrez mai ales cu Ciclul II al programului de hipno-psihoterapie, si cu cele doua programe de terapii in relaxare:

 

Modalitatile de lucru cu care prefer sa lucrez in cabinet, in aceasta perioada a vietii mele, pentru ca sunt foarte eficiente:

A. O modalitate de lucru – pentru cei care prefera sa lucreze in cabinet/online – este sa folositi, la inceput, programul de psihoterapie sugestiva ca pe un foarte puternic reglator (fizic, mental, emotional), pentru a invata sa va relaxati cat mai profund si pentru a va elibera de stres (6 sedinte). Apoi continuati cu programul de hipnoterapie.

Pasii de lucru

Pregatirea:

 1. Incepeti cu o sedinta de Discutii. Puteti sa faceti si o Evaluare psihologica initiala, daca doriti.
 2. Faceti o sedinta de pregatire (60 min.)
 3. Apoi lucrati singuri cu pregatirea minimala (P1 si P2 – inregistrari audio).

Sesiunile de terapie:

 1. Faceti 6 sedinte de psihoterapie sugestiva + 6 inregistrari audio corespunzatoare (R) din programul audio Ora de Vis – versiunea 2017 . Le puteti achizitiona de aici (Rn + Rn).
 2. Puteti continua cu 5 sedinte (60 min./sed.) de Hipnoterapie (T1 – – –  T5) + 5 inregistrari audio corespunzatoare (T) din programul audio Ora de Vis – versiunea 2017
 3. Luati apoi 5 sedinte (45 min./sed.) de hipnoterapie (T6  – – –  T10) + 5 inregistrari audio (R + T) din programul audio Ora de Vis – versiunea 2017

Pretul tuturor sesiunilor de terapie (+ inregistrarile audio corespunzatoare) este acelasi.

Cei care doresc pot efectua acest program in cabinet: Schimbarea – 8 sedinte de hipnoterapie. Repetitiile le faceti cu inregistrarile corespunzatoare din programul audio Schimbarea – reorganizarea personalitatii.

 

B. O alta varianta de lucru – pentru cei care reusesc sa lucreze foarte bine cu inregistrarile audio:

 1. Dupa sedintele de pregatire, puteti sa luati 11 sedinte de psihoterapie sugestiva + inregistrarile audio R + T din cele 11 sesiuni de terapie din programul audio Ora de Vis – versiunea 2017.
 2. Puteti sa continuati terapia cu programul Schimbarea – 8 sedinte de terapie efectuate in cabinet (60 minute/sedinta).

 

Frecventa: intrucat sedintele din cabinet le luati cu inregistrarile audio aferente, le puteti programa cu o frecventa confortabila pentru dvs. astfel incat sa aveti timp sa lucrati cu inregistrarile audio intre sedinte cat mai mult.

 

Indiferent ce varianta de lucru alegeti, va recomand, daca doriti, cand doriti si oricum doriti (orice frecventa a sedintelor) sa incheiati terapia cu Ciclul II al terapiei, efectuat in cabinet/online/inregistrat audio. Veti fi foarte placut surprinsi de experientele pe care le veti trai, de tehnicile pe care le veti invata, si de cat de bine va veti simti, cu mintea limpede ca un izvor de munte, foarte energizati si foarte motivati sa va faceti viata astfel incat sa fiti impliniti, sanatosi si fericiti.

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/produs/12-sesiuni-hipno-psihoterapie-de-120-minute-cu-inregistrari-audio-r-si-t

 

Si multumiti-va dvs si subconstientului dvs pentru toate aceste schimbari pozitive care poate au aparut deja in viata dvs si pentru acelea care vor veni.

Pentru revenirea acasa

 

 

Anexa
Cateva informatii despre programele de psihoterapie in relaxare si hipnoza cu care lucram

 

Variante hipno-psihoterapeutice oferite:

Programele structurate

Relaxare autogena Schultz

Psihoterapie sugestiva

Sugestoterapie

Hipnoterapie

 

Programe audio de psihoterapie sugestiva:

Modulul I: „7 tehnici de autohipnoza

Modulul II: „Explorand viitorul (1)

Programul intreg: „Vreau sa fiu fericit!

 

Programe audio de sugestoterapie

Ciclul 1:

Modulul I: „7 meditatii ghidate

Modulul II: „Explorand viitorul (2)

Programul intreg: „Dam o raita”

 

Ciclul 2:

 

Programe audio de hipnoterapie

Ciclul 1:

Modulul I:  „Fara stres”

Modulul II: „Calatorind in timp”

Programul intreg: „Viata ca o calatorie

 

Ciclul 2:

 

Programe audio de hipno-psihoterapie:

Exista trei versiuni ale programului audio de hipno-psihoterapie Ora de Vis, care au urmatoarele inregistrari:

1.Versiunea 2017

2.Versiunea 2020

3.Versiunea 2014

Puteti incheia terapia cu programul audio SCHIMBAREA – reorganizarea personalitatii.

 

Informatii in plus gasiti dand clic aici:

 • Programele de psihoterapie in cabinet/online:
 1. Relaxare autogena Schultz – versiunea 1999
 2. Psihoterapie sugestiva – versiunea 2021
 3. Sugestoterapie
 4. Hipnoterapie
 5. Hipno-psihoterapie

 

 • Programe audio (self-help) – terapie autoadministrata:
 1. Psihoterapie sugestiva
 2. Sugestoterapie
 3. Hipnoterapie
 4. Hipno-psihoterapie Ora de Vis

 

 

Cateva cuvinte despre programele audio 

Psihoterapie sugestiva:

Exemplu:

Programul contine 7 sesiuni de terapie in relaxare si hipnoza – inregistrate audio, totalizand aprox. 7 ore. Are, ca obiective principale, echilibrul emotional si invatarea autohipnozei. Programul audio a fost structurat in perioada 7.02.2022 – 11.02.2022. Data lansarii: 11.02.2022

Structura videoclipului  Training autogen Schultz cu imagerie dirijata – Initierea – „Nisipul”  (Ps-1):

 • o inductie prin tehnica relaxarii musculare progresive, pe care o fac pentru ca o consider foarte eficienta (00:01 – 7:20).
 • cele 7 exercitii ale Trainingului autogen Schultz (7:21 – 25:15), 
 • aprofundarea relaxarii si validarea ei prin catalepsia pleoapelor (25:16 – 33:24).
 • imageria dirijata (primul exercitiu: 33:25 – 38:39 ; al doilea exercitiu: 38:40 – 41:49).
 • sugestiile directe centrate pe obiectiv (41:50 – 46:34).
 • Iesirea din transa: 46:35 – 50:39

Hipnoza devine un instrument al starii de bine, un instrument care va apartine si pe care il puteti folosi oricand doriti sa va eliberati de stres si sa va clarificati anumite lucruri din viata dvs. Traiti experiente, activati resurse, invatati tehnici, primiti informatii de la propriul dvs subconstient. Modalitatea de lucru cu programul audio „Psihoterapie sugestiva – 7 tehnici de autohipnoza” o gasiti aici  si (mai detaliat) aici.

 

Sugestoterapie:

Exemplu:

Programul contine 7 meditatii ghidate inregistrate audio + sesiunile de pregatire 2, totalizand aprox. 7 ore. Are ca obiective principale, dezvoltarea personala, eliberarea de stres si starea de bine. Programul audio a fost structurat in perioada 21.02.2022 – 10.03.2022.

 • Programul de sugestoterapie efectuat in cabinet (120 min./sed.) contine ambele tehnici de relaxare : tehnicile de relaxare cu imagerie dirijata + programul de psihoterapie sugestiva.

 

Hipno-psihoterapie:

Exemplu:

Intre 10.05.2021 – 24.05.2021 am inregistrat audio programul de hipno-psihoterapie – cu adaptarile necesare pentru mediul audio –  si l-am denumit Ora de Vis – versiunea 2017. Pe 25 mai 2021 l-am postat pe site-ul cabinetului meu. Acest program audio este atent structurat iar inregistrarile sunt facute cu aparatura moderna si poate fi achizitionat intreg (13 sesiuni), sub forma modulelor (M1M2M3M4), sau ca sesiuni separate. Modalitatea de lucru cu el este descrisa aici.

Ciclul I  al terapiei este o adaptare, pentru mediul online, a versiunii din 2017 a programului de hipno-psihoterapie, si contine peste 17 ore de inregistrari audio. Fiecare sesiune (relaxare + transa) contine materialul psihoterapeutic dintr-o sesiune de 90 minute. Sunt 30 de inregistrari audio.

 

Programele audio  au fost structurate, explicate, corectate, testate in perioada 1.05.2021 – 10.03.2023.  A fost foarte multa munca, desi eu lucrasem fizic cu aceste programe de foarte mult timp – din 01.06.1999. Cel mai greu a fost, si mi-a luat cel mai mult timp, sa explic foarte simplu si cat mai clar – cat de cat, macar partial – ceea ce eu faceam cu destula usurinta si cu foarte mare placere, si cum sa lucrati cu aceste programe astfel incat sa obtineti o eficienta maxima.

Gasiti mai multe modalitati de lucru cu programele audio (in diverse combinatii) in articolul „Modalitati de lucru cu programele audio”.

Daca doriti efect maxim, atunci optati pentru programul de hipno-psihoterapie cu sesiuni complete, de 120 minute/sedinta, efectuat in cabinet. Daca adaugati inregistrarile audio corespunzatoare este si mai bine.

Succes!

 

Comments are closed.