DSC00606

Planuri de viitor

„…pentru cei care cunosc valoarea si gustul unic al libertatii solitare.

Caci nu poti fi liber decat in singuratate.”

Isabelle Eberhardt (1877-1904)

 

 

Modalitatile de lucru cu care imi place cel mai mult sa lucrez in cabinet sunt cele care combina mai multe programe:

A. O modalitate de lucru pentru cei care prefera sa lucreze in cabinet (in format fizic):

Folositi, la inceput, programul de psihoterapie sugestiva ca pe un foarte puternic reglator (fizic, mental, emotional), pentru a invata sa va relaxati cat mai profund si pentru a va elibera de stres (6 sedinte). Apoi continuati cu programul de hipnoterapie.

Pasii de lucru

  1. Discutii. Puteti sa faceti si o Evaluare psihologica initiala, daca doriti.
  2. Sedintele de pregatire (P1 + P2)
  3. Sase sedinte de psihoterapie sugestiva + 6 inregistrari audio corespunzatoare (R).
  4. Cinci sedinte de Hipnoterapie (T1 – – –  T5) + 5 inregistrari audio corespunzatoare (T).
  5. Cinci sedinte de Hipnoterapie (T6  – – –  T10) + 5 inregistrari audio (R ).

Toate inregistrarile audio sunt din programul Ora de Vis – ciclul 1 – versiunea 2020 si se achizitioneaza separat de aici.

Aceasta este varianta cu care prefer sa lucrez in cabinet pentru ca are cele mai puternice, rapide si stabile efecte. Ea corespunde definitiei generale a terapiilor scurte conform careia terapiile scurte au intre 12 – 24 sedinte. Cu o frecventa de 1 sedinta/saptamana, dureaza intre 3- 6 luni.

Numarul de sedinte si durata terapiei variaza in functie de potentialul clientului, de implicarea sa in terapie (lucrul cu tehnicile intre sedinte), si de problema pe care doreste s-o rezolve (cat de complexa este, de cand dureaza, cat de intense sunt simptomele).

 

B. O alta varianta de lucru – pentru cei care reusesc sa lucreze foarte bine cu inregistrarile audio:

  1. Dupa sedintele de pregatire, puteti sa luati 11 sedinte de psihoterapie sugestiva + inregistrarile audio R + T (la pachet) din cele 11 sesiuni de terapie din programul Ora de Vis – ciclul 1 – versiunea 2020
  2. Puteti sa continuati terapia cu programul Schimbarea – 8 sedinte de terapie, efectuat in cabinet (50 minute/sedinta).

 

Frecventa: intrucat sedintele din cabinet le luati cu inregistrarile audio aferente, le puteti programa cu o frecventa confortabila pentru dvs. astfel incat sa aveti timp sa lucrati cu inregistrarile audio intre sedinte cat mai mult.

 

Indiferent ce varianta de lucru alegeti, va recomand, daca doriti, cand doriti si oricum doriti (orice frecventa a sedintelor) sa incheiati terapia cu Ciclul II al terapiei, efectuat in cabinet/online/inregistrat audio. Veti fi foarte placut surprinsi de experientele pe care le veti trai, de tehnicile pe care le veti invata, si de cat de bine va veti simti, cu mintea limpede ca un izvor de munte, foarte energizati si foarte motivati sa va faceti viata astfel incat sa fiti impliniti, sanatosi si fericiti.

 

„Si multumiti subconstientului pentru toate schimbarile pozitive care probabil deja au aparut in viata dumneavoastra, si pentru acelea care vor veni.”

Pentru revenirea acasa

Tags: No tags

Comments are closed.