Terapie online

Psihoterapie in relaxare profunda – online

Pentru intarirea sistemului imunitar

Celulele corpului tau sunt facute sa reactioneze la orice mintea ta gandeste. Gandurile negative slabesc sistemul tau imunitar.”

Hippocrates Health Institute

 Puteţi să optaţi, dacă doriţi, pentru terapia online in sesiuni individuale sau/si in sesiuni de grup:

https://www.facebook.com/events/568059817413687/

Dacă vă gândiţi să apelaţi la acest serviciu, probabil faceţi parte din rândul oamenilor ocupaţi sau nu vă aflaţi în acelaşi oraş cu psihologul.

Deasemenea, este posibil să fiţi plecaţi în străinătate şi este de înţeles că vă simţiţi mult mai confortabil să discutaţi în limba maternă despre problemele personale, de natură emoţională sau cognitivă.

La acest tip de serviciu psihologic mai puteţi apela şi în situaţia în care nu sunteţi în măsură să plecaţi de acasă pentru un motiv sau altul, v-aţi mutat în altă localitate sau în altă ţară – pentru o anumită perioadă de timp şi doriţi să continuaţi terapia, sau aveţi nevoie, la un moment dat, de o discuţie cu psihologul.

Cât de eficientă este terapia online şi prin telefon ?

Studiile ştiinţifice efectuate în mai multe ţări demonstrează că şedinţele online (consiliere psihologică sau psihoterapie, individuale, de cuplu sau coaching) au acelaşi efect şi sunt la fel de eficiente că şedinţele care se desfăşoară într-un cabinet. Spre exemplu, o cercetare publicată de Asociaţia Americană de Psihiatrie (Psychiatric Services, April 2012) a evaluat eficacitatea şedinţelor video asupra a 98.609 pacienţi cu probleme de sănătate mentală, rezultând că numărul pacienţilor spitalizaţi s-a diminuat cu 25% în urma utilizării şedinţelor la distanţă.

„Cercetătorii de la Brigham Young University au studiat un grup de 30 de persoane diagnosticate cu depresie severă. În loc de opt vizite la o clinică specializată, participanţii la studiu au primit asistență telefonică din partea terapeuţilor. Durata unei şedinţe telefonice a fost cuprinsă între 21 şi 52 de minute, iar pacienţii nu au primit medicamente antidepresive în urma unei astfel de consultaţii, anunţa psychcentral.com. Şase luni mai târziu, procentul celor care au scăpat de depresie era de 42 % în cazul persoanelor asistate prin telefon şi de aproximativ 50 % în cazul subiecţilor care au beneficiat de terapia clasică, întâlnindu-se față în faţă cu terapeutul.”

Serviciile psihologice online înregistrează o creştere importantă în ultima perioadă, dar îşi justifica rolul şi importanţa prin faptul că sunt eficiente şi foarte practice.

 

Anunt!

Începând cu data de 04.07.2020 va exista posibilitatea de a experimenta programul hipnopsihoterapeutic pentru eliberare de stres, stare de bine, echilibru emoţional, întărirea sistemului imunitar, învăţarea autohipnozei, clarificarea obiectivelor de viață, îmbunătățirea imaginii de sine, creșterea încrederii în sine, eliberare de dependențe sau ticuri, diminuarea si eliminarea simptomelor psihosomatice – la un preţ mai accesibil (terapie de grup – online).
Mai multe detalii se gasesc aici:

Site Victor Adrian Gavrilov

https://hipnoza-clinica-ericksoniana.ro/2020/05/11/terapie-online-sesiuni-de-grup/

 

 

Cum procedez ?


Plata se face în contul:

 • Titular: VICTOR GAVRILOV
 • IBAN: RO44RZBR0000060015579353
 • Valută: Lei
 • Numele băncii: Raiffeisen Bank
 • Cod Swift: RZBRROBU
 • Menţionaţi numele şi prenume dv..

Sau in contul:

 • Titular Nicoleta Boghianu
 • IBAN:RO03 RZBR 0000 0600 14169905
 • Valuta: lei
 • Banca: Raiffeisen Bank
 • Mentionati numele si prenumele dv.

 

Dacă doriți să vă programați la psih. psihoterapeut Victor Adrian Gavrilov:

 • Primele două ședințe de pregatire costă 230 lei fiecare . În şedinţele de pregătire se stabilesc obiectivele terapiei, primiţi foarte multe informaţii, experimentaţi modalitatea de lucru, faceţi testele de sugestibilitate pentru a vedea cât de potrivită este aceasta terapie (în hipnoză) pentru dvs.. În mod normal toate acestea ar trebui să fie absolut suficiente pentru a vă lămuri dacă doriţi să rezolvaţi ceea ce aveţi de rezolvat şi să obţineţi ceea ce vreţi, prin hipnopsihoterapie. Începând cu ședința a 3-a, puteți opta pentru ședințele de 45 min./150 lei (hipnoterapie clasică și modernă sau relaxare cu imagerie dirijată) sau ședințe complete, de 75 min./200 lei (hipnopsihoterapie). Recomand ședințele complete.
 • După depunere, trimiteți confirmarea (poza) la această adresă de mail: [email protected] sau la numarul acesta de whatsapp: https://wa.me/40744812076
 • Imediat după, stabilim, la telefon 0744812076, programarea ședinței.
 • Întâlnirile vor avea loc pe skype, facebook, zoom sau webex meetings. Recomand webex meetings. Este o aplicație similară cu zoom, se descarcă gratuit și este disponibilă și pe pc și pe telefon (ios sau android).
 • Adresa mea de facebook este: https://www.facebook.com/adrianvictorgavrilov
 • Adresa mea de skype este: https://join.skype.com/invite/kNt0mHMl0uSE
 • Daca preferați zoom sau webex meetings, link-ul conferinței îl veți primi pe mail.
 • Magazin online cu oferte speciale: magazin-online
   

 

Relaxing sleep – Deep Space

 

Dacă doriți să vă programați la psih. psihoterapeut Nicoleta Boghianu:

Sedinte standard

Sedinte comasate

 

La inceput se fac doua  sedinte de pregatire, dupa care puteti opta pentru:

 

Terapie de grup

 • 90 min./150 ron – sesiuni online de grup mic (3-5 persoane).Terapia online – sesiuni de grup – este valabilă doar la cerere (trebuie să faceți parte dintr-un grup de minim 3 persoane).

 

 •  După achitarea sedintei prin transfer bancar, trimiteți confirmarea (poza) la această adresă de mail: [email protected]
 • Sunati la tel 0770241591 pentru a stabili programarea sedintei.
 • Întâlnirile vor avea loc pe skype, facebook, zoom sau webex meetings. Recomand zoom. Se descarcă gratuit și este disponibilă și pe pc și pe telefon (ios sau android).
 • Adresa mea de facebook este: https://www.facebook.com/nicoleta.boghianu
 • Adresa mea de skype este: https://join.skype.com/invite/cjBk7nuL1sMV
 • Daca preferați zoom sau webex meetings, link-ul conferinței îl veți primi pe mail.

 

Magazin online pe platforma zoom: magazin-online

Terapie auto-administrata – programul audio –  ora-de-vis-program-audio 

 

Pentru modulele din programul audio puteti plati direct pe site (stripe) sau, daca preferati plata prin transfer bancar, folositi datele de mai sus (banca Raiffeisen)

 

Muzica de fundal pe care o folosim este aceasta.

Pentru o experiență similară cu cea din cabinet, acest link trebuie accesat chiar înainte să începem sesiunea.

Calitatea audio este excelentă. Avem microfon de studio, versiune profesională, cu diafragma mare si format polar cardioid. Asigură recepția foarte bună a sunetelor emise din fața microfonului și izolează sunetele venite din laterale – pentru cât mai puțin zgomot de fundal. 

 

„STRESUL si FRICA sunt jumatate din boala,

OPTIMISMUL si SPERANTA, jumatate din medicament,

iar RABDAREA este primul pas spre VINDECARE.” – proverb arab. 

 

 

 

 

Comments are closed.