IMG_0032

Inainte de a veni la cabinet

Va invitam sa parcurgeti, singuri, daca doriti, urmatorii pasi:

 

  • Cititi indicatiile si contraindicatiile hipnoterapiei. Nu veniti daca aveti un diagnostic medical si va incadrati la contraindicatii.
  • faceti testul de receptivitate la hipnoza : „Test” – dureaza maxim 1 minut.Puteti sa aflati in cat timp va puteti astepta la unele beneficii ale hipnoterapiei.
  • optional: faceti evaluarea psihologica initiala (online). Pentru ca eu sa va pot crea un cont, va invit sa completati Formularul de evaluare initiala (dureaza 30 secunde).Dupa ce va creez contul, veti primi un e-mail. Dupa ce primiti acel e-mail, intrati pe acel cont (cu parola pe care o veti primi la adresa de email) si faceti evaluarea. Evaluarea dureaza 10-15 minute (maxim) si primiti raportul de evaluare imediat.Veti primi instructiuni la adresa de e-mail.
  • faceti  „Prima relaxare” – dureaza 31 minute. Va asezati intr-o pozitie confortabila, inchideti ochii, si doar va inchipuiti ce spun. Nu va fortati la nimic, fiti curiosi, observati ce simtiti. O modalitate de lucru cu videoclipurile.

Toate acestea dureaza maxim 45 minute si nu va costa nimic.

Daca le-ati facut, prima sedinta de pregatire, in cabinet, dureaza 45 minute si costa 200 ron:

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/produs/primele-2-sesiuni-pregatire-1-pregatire-2-nicoleta-boghianu

Fond muzical pentru sedintele online

 

Orice alta varianta de lucru este buna daca va simtiti confortabil cu ea.

 

Aveti in vedere ca:

  • puteti sa lucrati (numai daca doriti) cu videoclipurile din acest playlist;
  • puteti sa repetati orice sedinta (relaxare sau transa) de cate ori doriti.

 

Atentie!

In cazul in care ati trecut prin acesti pasi pe care va recomandam sa-i faceti inainte de a veni la cabinet, si performanta dvs a fost zero absolut, ba, mai mult, nici nu ati putut sa treceti prin ei, inseamna ca acest tip de terapie – prin sugestie, cu ajutorul cuvintelor –  nu este potrivit pentru dvs si nu are niciun rost sa veniti la cabinet. Pentru dvs este mai potrivit tratamentul medicamentos stabilit de un medic, desigur.

Mai bine ascultati muzica de relaxare si ciripit de pasarele!

Playlist cu muzica de relaxare

„In fiecare zi, ganditi-va sa formati de jur imprejurul vostru un cerc de Lumina si, inchipuiti-va, in centrul cercului o sursa de lumina care lumineaza necontenit si ale carei unde binefacatoare se raspandesc asupra voastra si in jurul vostru.”
Omraam Mikhael Aivanhov – Regului de aur pentru fiecare zi

 

 

Tags: No tags

Comments are closed.