Diminetile lui Victor

Care sunt costurile pentru terapia online ?

 

Servicii:

 • hipno-psihoterapie
 • hipnoterapie clasica si moderna, ericksoniana
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata
 • antrenament autogen
 • antrenament autogen Schultz cu imagerie dirijata
 • tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + antrenament autogen Schultz.

 

 

Preturi – terapie online

 

1.Psiholog, psihoterapeut Victor Adrian Gavrilov:

 • 150 ron/45 min. – hipnoterapie clasica si moderna, ericksoniana.
 • 150 ron/45 min. – tehnici de relaxare cu imagerie dirijata si/sau antrenament autogen Schultz.
 • 200 ron/75 min. – hipno-psihoterapie.
 • 250 ron/75 min. – hipnoterapie cu inregistrarile audio corespunzatoare (R + T).

 

Site-ul cabinetului psihologului Victor Adrian Gavrilov: https://www.hipnoza-clinica-ericksoniana.ro/magazin-online/

 

 

2.Psiholog, psihoterapeut Nicoleta Boghianu:  https://www.terapie-in-hipnoza.ro/magazin-online

Psihoterapie si dezvoltare personala prin terapii in relaxare si hipnoza (hipno-psihoterapia) si prin terapii de relaxare (relaxarea autogena, psihoterapia sugestiva, sugestoterapia).

 

Mai multe informatii gasiti aici: Servicii dati clic pe cuvintele albastre.

 

Discutii

 

Sesiunile de pregatire (dati clic aici).

Se fac inaintea sesiunilor de terapie. Contin scenarii profesionale care au obiective terapeutice.

 

 

Sesiuni de terapie

1.Training autogen Schultz (AT):

 

2.Sugestoterapie  (R)

 

3.Hipnoterapie clasica si moderna, ericksoniana (T)

 

4.Sedinte comasate (R + T)

-Sedinte de 90 minute – forma scurta de terapie:

 • 90 min/400 ron – contine: tehnici de relaxare cu imagerie dirijata (45 min.) + transa hipnotica (45 min.)
 • 90 min./500 ron – contine:  relaxare (45 min.) + transa (45 min.) + inregistrarile audio corespunzatoare (R + T) din programul Ora de Vis – versiunea 2017.

 

-Sedinte de 120 minute – forma completa de hipno-psihoterapie:

 • 120 min./500 ron – contine:  relaxare (60 min.) + transa hipnotica (60 min.)
 • 120 minute/600 ron – relaxare (60 min.) + transa hipnotica (60 min.)  + inregistrari audio (R+T) din programul Ora de Vis – versiunea 2017.

 

Toate aceste sedinte pot fi achizitionate:

Recomandam combinarea acestor sesiuni cu inregistrarile audio  (R + T) din programul Ora de Vis – versiunea 2017 (clic aici). Sesiunile audio, in cadrul pachetului, le aveti la dispozitie 2 zile si puteti, astfel, sa faceti cate repetitii doriti. Acesta este un mare avantaj pentru ca veti invata mai bine tehnicile de reducere a disconfortului si de activare a resurselor.

 

Numar sedinte: :

 • ciclul I: 13 sesiuni.
 • ciclul II: 13 sesiuni.

 

Frecventa:

 • 1 – 3 sesiuni/saptamana

Se poate si mai rar (o sesiune la 10 zile sau chiar la 2-3 saptamani) dar se diminueaza mult efectele terapiei daca nu lucrati intre sedinte, singuri, sau/si cu videoclip-urile postate de noi aici si pe pagina „Microprograme” a cabinetului sau/si cu cele 22 sesiuni de hipnoterapie gratuite.Puteti sa combinati orice inregistrare audio cu videoclipul  Muzica de relaxare – Frederic Delarue, dat pe mut si deschis intr-o alta fereastra, sau, daca faceti sesiunile audio noaptea, puteti sa folositi, ca fond vizual, videoclipuri din acest playlist (fara sonor).

Aici aveti modalitatea de lucru cu videoclipurile sau cu sesiunile audio: https://www.terapie-in-hipnoza.ro/articole-proprii/lucru-cu-videoclipurile/9188

 

Durata terapiei:

3 – 4 luni

 

 

Nota:

In cazul in care va anulati o programare cu suficient timp inainte, plata facuta va fi valabila pentru urmatoarea sedinta.

„Daca nu veniti  exact la ora la care v-ati programat, sedinta respectiva nu va putea incepe mai tarziu, iar plata nu este valabila pentru sedinta urmatoare”. Aceasta este regula generala. La noi, este foarte important sa ne anuntati ca intarziati si sa ne punem de acord in privinta timpului. Totusi intarzierile trebuie sa fie o exceptie.

 

Sedinta completa, de 120 minute, este o hipnoza fractionata care contine:

 • Relaxarea (R) – “tehnici de relaxare cu imagerie dirijata pentru diminuarea si eliminarea simptomului si clarificarea obiectivelor de viata (au si alte obiective terapeutice) – cu acestea puteti lucra singuri, oricand doriti sa va simtiti bine (in autohipnoza);
 • Transa (T) – “hipnoza ericksoniana” (“transa principala”, “relaxare profunda cu scenarii psihoterapeutice lungi si sugestii directe centrate pe simptome “) – terapia in sine  (” iau medicamentul si, desi poate nu stiu exact  cum functioneaza, disconfortul a disparut, problema s-a rezolvat”).

In cazul in care doriti sa faceti terapia doar pentru a va elibera de stres (pentru a va simti foarte bine, linistiti, calmi, energizati) si pentru a invata tehnicile de autohipnoza, sedintele de 45 – 60 minute sunt suficiente. Dar experienta traita in transa se reduce si ea la jumatate. Daca exista o tulburare psihoemotionala (simptome, disconforturi, fobii, atacuri de panica, depresie, obsesii, etc.), sunt mai indicate sedintele complete.

 

Exista multa literatura despre mecanismele care functioneaza in terapiile in relaxare si hipnoza. (“tehnici spirituale”, “mintea vindeca corpul”, „vindecare cu ajutorul cuvintelor”).

Fiul meu, psih. Victor Adrian Gavrilov, a postat multe articole  pe site. Va invitam sa le cititi, daca doriti mai multe informatii: https://www.terapie-in-hipnoza.ro/articole-2

Articole:

 

Diminetile lui Victor

Tags: No tags

Comments are closed.