IMG_0032

Inainte de a veni la cabinet

 

Nou! 

Incepand cu 03.01.2022 voi lucra exclusiv cu cele doua programe de terapii in relaxare:

Pentru terapiile in relaxare si hipnoza (hipnoterapie; hipnopsihoterapie) va puteti programa la fiul meu, psih. Victor Adrian Gavrilov, care lucreaza cu acelasi program de hipnopsihoterapie, cu care am lucrat eu pana acum. Exceptie fac doar pentru acei clienti care au inceput terapia cu mine si vor s-o continue tot cu mine.

Este bine sa faceti testul de potrivire (“cei 6 pasi“) ca sa stiti pentru ce tip de psihoterapie sa optati. Daca nu-l faceti, atunci optati din start pentru psihoterapia sugestiva.

 

 

V-ar ajuta foarte mult sa parcurgeti urmatorii 6 pasi care sunt descrisi, un pic mai jos, in acest articol.

Formular pentru cei 6 pasi.

Dati clic pe cuvintele albastre din articole, cititi cu atentie toate informatiile, si copiati raspunsurile care vi se potrivesc in Formular.

 

“Cei patru apostoli erau trei: Luca si Matei.”

Testul si Relaxarea

 1. Cititi  indicatiile si contraindicatiile hipnoterapiei. Nu veniti daca aveti un diagnostic medical si va incadrati la contraindicatii. In formular puteti sa treceti orice diagnostic medical pe care il aveti.
 2. Faceti  testul de receptivitate la hipnoza– dureaza 30 secunde. Puteti sa aflati in cat timp va puteti astepta la unele beneficii ale hipnoterapiei.
 3. Faceti  evaluarea psihologica initiala (online). Intrati direct pe cele doua platforme (Paxonline; Depreter), creati-va dvs conturi si faceti evaluarea initiala. Evaluarea dureaza 10 minute si primiti raportul de evaluare imediat.
 4. Faceti  Prima relaxare (P1) dureaza 31 minute. Va asezati intr-o pozitie confortabila, inchideti ochii, si doar va inchipuiti ce spun (imagerie dirijata, sugestoterapie, “preluati cuvintele” = va “inchipuiti”). Nu va fortati la nimic, fiti curiosi, observati ce simtiti. Aici aveti descrisa modalitatea de lucru cu videoclipurile .
 5. Alegeti  singuri varianta de hipno-psihoterapie pe care doriti sa o faceti, numarul de sedinte si durata sedintelor.
 6. Alegeti una dintre modalitatile de lucru (Md.) cu programele de terapii in relaxare si hipnoza (hipnoterapia; hipnopsihoterapia) sau cu cele de terapii in relaxare (psihoterapia sugestiva; sugestoterapia) care  includ repetitia: Md.1; Md.2; Md.3; Md.4; Md.5 .

Mesaj: povestea dvs (foarte pe scurt)

Acest  Formular il vom folosi ca baza pentru monitorizarea efectelor terapiei.Toate acestea dureaza aprox. 45 minute si nu va costa nimic. Acum sunteti pregatiti pentru sesiunile din cabinet (sau online), aveti deja jumatate din prima sedinta de pregatire efectuata gratuit (si in ritmul dvs propriu), si puteti sa ma sunati pentru o  programare. Nu fac programari prin alte persoane decat persoana care vine in terapie.

Mesaj pe telefon (0770.241.591) – intrucat raspund foarte rar la telefon.

Cititi acest articol  in intregime si trimiteti  Formularul pentru cei 6 pasi bine completat. Daca nu intelegeti cele doua articole, va rog sa nu-mi trimiteti niciun formular. Succes!

 

Dati clic aici pentru:

Programul de psihoterapie sugestiva.

Programul de sugestoterapie.

Programul de hipnoterapie.

Programul de hipnopsihoterapie.

 

Sesiunile de pregătire – la inceput se fac doua sesiuni de pregatire pe care le gasiti AICI.

Puteti opta pentru orice varianta de pregatire, inclusiv pentru aceasta varianta de pregatire minimala:

 • pregatire -1: Prima relaxare – este gratuita (este prima jumatate din P1).
 • pregatire -2: este cea din programul audio –  „Sesiunea 1 – Pregatire 2 (P2)” –  si o puteti achizitiona de aici. (150 ron). Ea este descrisa in modulul 1, al programului audio. In aceasta sedinta de pregatire, aveti alte doua exercitii de relaxare si 4 teste de sugestibilitate.

 

Costuri
 • Daca nu ati facut acesti 6 pasi, prima sedinta de pregatire dureaza 45 minute/200 ron, si, apoi, veti face a doua sedinta de pregatire. Sau puteti sa optati pentru pregatirea minimala.
 • Daca ati facut cei 6 pasi si ati achizitionat (si efectuat) a doua sedinta de pregatire (P2), atunci putem sa continuam in cabinet, direct, cu sesiunile de hipnoterapie, psihoterapie sugestiva, hipnopsihoterapie sau sugestoterapie.
 • Daca doriti sa lucrati singuri cu programul de hipno-psihoterapie, puteti sa achizitionati programul audio Ora de Vis.

“Cele mai bune chei sunt cele care se potrivesc.”

Alte informatii
 • Structura primei sedinte de pregatire  din cabinet este urmatoarea: 30 minute –  tehnici de relaxare cu imagerie dirijata pentru eliberare de stres si stare de bine;10 minute – fisa de anamneza (inclusiv obiectivul terapiei).
 • Nu trebuie sa achizitionati toate sedintele de la inceput. Luati doar o sedinta de pregatire.
 • Oricine doreste, poate sa se programeze, oricand, la fiul meu, psih. Victor Adrian Gavrilov – care lucreaza cu acelasi program de hipno-psihoterapie.
 • Daca ati ales sa faceti terapia online, asigurati-va  conditii de confort si puneti pe un alt dispozitiv, o muzica de relaxare, ca fond muzical, de exemplu A Healing Gift to Humanity
 • Puteti opta pentru terapiile in relaxare (Psihoterapia sugestivaSugestoterapia) ale caror efecte sunt foarte puternice si de care poate benefica marea majoritate a oamenilor, intrucat se pune mai putin accent pe vizualizare si mai mult pe senzatii de relaxare profunda. In acest caz, repetitiile intre sedinte se pot face mai ales cu videoclipul Training autogen Schultz si puteti alege varianta minimala de pregatire.

 

Atentie!

“Unde nu este ascultare, nu cheltui vorba.”

Ben Sirah – Cartea intelepciunii

In cazul in care ati trecut prin acesti pasi, pe care eu va recomand sa-i faceti inainte de a veni la cabinet, si performanta dvs a fost zero absolut, ba, mai mult, nici nu ati putut sa treceti prin ei, inseamna ca terapiile in relaxare si hipnoza (hipnoterapia; hipno-psihoterapia) nu sunt potrivite pentru dvs. Puteti sa optati pentru terapiile in relaxare (psihoterapia sugestiva; sugestoterapia) sau/si pentru tratamentul medicamentos.  Lista psihiatri   Lista centre

Concluzie

Este bine sa faceti testul de potrivire (“cei 6 pasi”) ca sa stiti pentru ce tip de psihoterapie sa optati. Daca nu-l faceti, atunci optati din start pentru psihoterapia sugestiva.

 

Dosarul programului de psihoterapie sugestiva, 21.12.2021-27.12.2021

Invatarea este un element fundamental si este posibil sa invatam sa fim mai sensibili la sugestie si hipnoza,

prin practica si experienta.”

In mod cert toata lumea are capacitatea individuala de a accesa stari modificate de constiinta.

Sensibilitatea individuala poate fi punctul de plecare pentru noi invataturi,

iar o evolutie ulterioara este intotdeauna posibila din moment ce potentialul inconstient este nelimitat.”

Annalisa Faliva – “Autohipnoza”

Testul de potrivire – cei 6 pasi
Gradul de dezvoltare a resurselor  de vizualizare ale clientului pentru a putea beneficia cat de cat de terapiile in relaxare si hipnoza (hipnoterapie; hipno-psihoterapie) este de minim  nota  5 (suficient).
Terapiile in relaxare (psihoterapia sugestiva; sugestoterapia) nu necesita capacitati de vizualizare dezvoltate, intrucat pornesc de la senzatii pe care orice om le simte, in mod natural, atunci cand este profund relaxat (greutate, moleseala, caldura, etc.). Totusi este necesara preluarea cuvintelor. Pot beneficia de aceste terapii marea majoritate a oamenilor.

Distributia gaussiana a performantelor 

Nivele de performanta existente pe o scala cu 10 trepte (note sau calificative):
1: foarte slab.
2: slab.
3-4 : slabi mijlocii – insuficient, la limita medie inferioara.
5-7: mijlocii – suficient.
8: mijlocii bine – medie superioara.
9: bine (peste medie),9-10: foarte bine (nivel superior),

Anton Tabachiu – Psihologia ocupationala, pg.43

“Daca viata e un joc, nu puteti invinge decat facand tot ce puteti,

cu orice mijloace aveti la dispozitie,

ca in acea veche povestire,

pe care poate ati auzit-o cand erati mic.

Folositi-va talentele si veti fi rasplatit.

Lasati-le sa stea nefolosite, si veti pierde.

Povestea spunea ca fiecare om primeste un alt numar de talente,

sau genuri diferite de talente,

in nici un caz nu este o imparteala dreapta,

dar nu castiga decat aceia care isi primesc talentele si le folosesc.”

Kevin Hogan – Metafora cu muntele

 

Cercetările arată că 90% din subiecţi pot atinge o transă uşoară, 70% o transă medie şi doar 10% până la 20% intra într-o stare hipnotică profundă (de tip somnambulic). Este nevoie de cel putin o transa medie pentru a obtine modificari la nivelul structurii profunde de personalitate.

Nu discutam aici de motivele pentru care o persoana nu poate prelua cuvintele, fiindca am scris deja la contraindicatiile hipnoterapiei.

Programul de hipnopsihoterapie – 01.06.1999 – 01.06.2021

 

 

O simpla relaxare

Va astepam!

Traseul este acesta. Mai multe informatii gasiti la Contact.

 

 

Tags: No tags

Comments are closed.