IMG_0032

Inainte de a veni la cabinet

 

Foarte important!

Va invitam sa parcurgeti, singuri, urmatorii 9 pasi.

Telefonul pentru programare il dati cand ajungeti la pasul 9.

 

 

 • Pasul 1 – cititi indicatiile si contraindicatiile hipnoterapiei. Nu veniti daca aveti un diagnostic medical si va incadrati la contraindicatii ****.
 • Pasul 2 – faceti testul de receptivitate la hipnoza: Test – dureaza maxim 1 minut.Puteti sa aflati in cat timp va puteti astepta la unele beneficii ale hipnoterapiei.
 • Pasul 3 – faceti evaluarea psihologica initiala (online). Pentru ca eu sa va pot crea un cont, va invit sa completati Formularul de evaluare initiala (dureaza 30 secunde).Dupa ce va creez contul, veti primi un e-mail. Dupa ce primiti acel e-mail, intrati pe acel cont (cu parola pe care o veti primi la adresa de email) si faceti evaluarea. Evaluarea dureaza 10-15 minute (maxim) si primiti raportul de evaluare imediat.Veti primi instructiuni la adresa de e-mail.
 • Pasul 4 – faceti  Prima relaxare – dureaza 31 minute. Va asezati intr-o pozitie confortabila, inchideti ochii, si doar va inchipuiti ce spun (imagerie dirijata, sugesto-terapie, „preluati cuvintele” = va „inchipuiti”). Nu va fortati la nimic, fiti curiosi, observati ce simtiti. Aici gasiti pasii de lucru: O modalitate de lucru cu videoclipurile/sesiunile audio.
 • Pasul 5 – alegeti singuri durata sedintelor, numarul de sedinte si varianta de hipno-psihoterapie pe care doriti sa o faceti:  1.magazin-online; 2.De cate sedinte am nevoie? 3.variante hipno-psihoterapeutice
 • Pasul 6 –  alegeti una dintre modalitatile de lucru cu programul de hipno-psihoterapie* care  includ repetitia.
 • Pasul 7 – daca ati ales sa faceti terapia online, asigurati-va  conditii de confort  si puneti pe un alt dispozitiv, muzica de relaxare, ca fond muzical: A Healing Gift to Humanity
 • Pasul 8scrieti pe o hartie, numele, prenumele, data, si, la fiecare pas parcurs, scrieti unde v-ati incadrat si, f.f.f. pe scurt, ce-ati simtit (senzatii, emotii, perceptii). Fotografiati hartia si trimiteti-mi poza la adresa de email [email protected] Sau scrieti aceste lucruri in  sectiunea „Mesaj” a „Formularului de evaluare”.
 • Pasul 9 – acum, aveti deja jumatate din prima sedinta de pregatire efectuata (gratuit!), consider ca sunteti pregatiti pentru sesiunile din cabinet (sau online) si puteti sa-mi scrieti in  „Mesaj”  sau sa ma sunati pentru o  programare. Telefon: 0770 241 591.

 

Toate acestea dureaza aprox. 45 minute si nu va costa nimic.

 

*Despre programul de hipno-psihoterapie

 

Costuri

 • Daca ati facut acesti 9 pasi, prima sedinta de pregatire dureaza 45 minute si costa 200 ron.
 • Puteti sa cumparati cele doua sedinte de pregatire (comasate) de aici.
 • Atentie! In cazul in care nu doriti sa faceti (singuri, acasa) acesti pasi, prima sedinta dureaza 90 min/400 ron (cei 9 pasi ii facem in cabinet, contra cost). Puteti face aceasta sedinta, daca doriti, si intr-o singura sedinta de 75 min/300 ron (forma ultrascurta!). Achizitionati, de la inceput, sedinta pe care v-o puteti  permite (de 90 min. sau de 75 min.) si tineti cont ca veti intra in terapie total nepregatiti, performanta dvs va fi, desigur, pe masura pregatirii, iar sedintele nu se prelungesc!

 

Facilitati – pentru amplificarea efectelor terapiei:

 

 

Atentie! Este foarte important!

In cazul in care ati trecut prin acesti pasi pe care va recomandam sa-i faceti inainte de a veni la cabinet, si performanta dvs a fost zero absolut, ba, mai mult, nici nu ati putut sa treceti prin ei, inseamna ca acest tip de terapie – prin sugestie, cu ajutorul cuvintelor –  nu este potrivit pentru dvs si nu are niciun rost sa veniti la cabinet. Pentru dvs este mai potrivit tratamentul medicamentos stabilit de un medic, desigur.

**Lista psihiatri

***Lista centre

**** „Servicii pentru situații de urgență:

1. Serviciul național de urgență: 112
2. Alianța Română de Prevenție a Suiciduluihttps://www.antisuicid.com TelVerde Antisuicid 0800 801 200 (apelabil gratuit în intervalul 19.00-7.00)
3. Asociația Happy Minds Helpline Anti-Anxietate: 0374 456 420 sau TelVerde 0800 0800 20 (apelabil non-stop, gratuit)
4. Asociația de Suicidologie http://www.preveniresuicid.eu TelVerde 0800.080.100 şi 116 123 (apelabile gratuit)”
 COGNITROM

Mai bine ascultati muzica de relaxare si ciripit de pasarele!

 

Playlist cu muzica de relaxare

„In fiecare zi, ganditi-va sa formati de jur imprejurul vostru un cerc de Lumina si, inchipuiti-va, in centrul cercului o sursa de lumina care lumineaza necontenit si ale carei unde binefacatoare se raspandesc asupra voastra si in jurul vostru.”
Omraam Mikhael Aivanhov – Regului de aur pentru fiecare zi

 

 

 

O simpla relaxare:

https://www.facebook.com/nicoleta.boghianu/videos/10216258962174037

Tags: No tags

Comments are closed.