Reincepem activitatea in cabinet din data de 18.05.2020, cu programare.

“Descopera cea mai potrivita transa pentru atingerea obiectivelor tale!”

Transe hipnotice inregistrate in acest cabinet:


1. Antrenament autogen Schultz

4. Hipnoza pentru eliberarea de endorfine: Centrul bucuriei;ghidul interior.

7. Meditatie ghidata: exercitiu miraculos pentru iertare

10. Perechea ta in viitor - psihoterapie hipnotica

14. "Muzica celesta Frederic Delarue - Un dar vindecator pentru oameni "

2. Sugestoterapie - rugaciune de vindecare

5. Hipnoza pentru controlul greutatii - psihoterapie hipnotica

7. Meditatie ghidata: exercitiu miraculos pentru iertare (B)

11. Pasarea albastra; metafora aisberg-ului - hipnoza clinica

3. Hipnoza pentru eliberare de stres: Glob de foc; vacanta 5 minute

5. Hipnoza pentru controlul greutatii - psihoterapie hipnotica (B)

8. Relaxare totala

12. Hipnoza pentru terapia cancerului: metoda Simonton

4. Hipnoza pentru eliberarea de endorfine: Centrul bucuriei; ghidul interior - HD

6. Hipnoza pentru respiratie usoara (astm bronsic alergic)

9. Relaxare Jacobson." Pasarea albastra "

13. Hipnoza clinica ericksoniana - regresie de varsta (Ion Dafinoiu:"Hipnoza clinica")

Puteti sa faceti aceste transe in care reanvatati sa va relaxati… treptat, din ce in ce mai mult… in aceasta ordine (de la 1 la 9)… repetand fiecare sedinta pana cand obtineti un rezultat de care sunteti multumiti. Sau, puteti, daca doriti, sa le ascultati la inceput, pe fiecare in parte, si apoi sa le practicati in ordinea pe care o simtiti ca fiind cea mai potrivita pentru dumneavoastra. Lui Victor  ii place cel mai mult “Hipnoza pentru eliberarea de endorfine” si, daca doriti, puteti incepe cu acest videoclip.Puteti, de asemenea, sa le practicati in ordinea inversa, de la 9  la 1… cum va place. Fiti creativi si tineti cont de ceea ce simtiti. “Corpul tau stie mult mai multe decat stii tu”.Milton Erickson.”Cand veti sti ceea ce nu stiti ca stiti atunci va veti schimba.” Le puteti asculta seara, cand va hotarati sa va culcati… inregistrarea se va opri automat cand ajunge la capat, asa ca nu trebuie sa va straduiti sa nu adormiti pentru a o opri. Lasati somnul sa va cuprinda in timp ce inregistrarea se deruleaza. Mesajul transei va continua sa va patrunda in subconstient, chiar daca dormiti (si” nu-l auziti”… cum se intampla cu  sugestiile subliminale ).

Desigur puteti asculta videoclip-urile alese de dv., oricand si oricat de des doriti… insa nu va fortati, fiti atenti la ce simtiti si faceti-o doar cand simtiti ca doriti acest lucru. Daca va fortati, puteti ajunge la suprasaturatie si oboseala. O transa facuta ziua, in conditii optime si la  momentul  potrivit, are efecte mai bune decat o transa facuta noaptea, chiar repetata la nesfarsit.

Prima transa,  Antrenamentul autogen Schultz, va ajuta sa va relaxati fizic si psihic, cat mai bine… simtindu-va atat de … linistiti … calmi… energizati… sau puteti folosi, in locul lui,  “Relaxare totala .”sau/si “Relaxare Jacobson. “Pasarea albastra”… Cum preferati. A doua transa va ajuta sa aprofundati relaxarea si sa va stabiliti obiectivele terapiei… In a treia transa va veti relaxa si mai mult si va veti elibera de stres… In a patra transa veti activa centrul bucuriei (septum pellucidum), veti simti, in corpul si in mintea dv., placerea de a trai… bucuria…. si apoi il puteti contacta pe ghidul dv. interior… ii puteti pune intrebari… veti primi raspunsuri (in imagini, cuvinte, senzatii…) imediat… sau vor veni, intr-o forma oarecare, mai tarziu, in orele, noptile, zilele care vor urma…. A cincea transa este… miraculoasa, are cea mai frumoasa inductie gasita de mine in carti…si contine sugestii generale pentru “greutate normala “.

Sedintele au multe efecte benefice … pe care le veti simti… fiecare in ritmul sau… si in felul sau…. Cu cat veti repeta aceste sedinte mai mult, cu atat efectele vor fi mai intense si experienta pe care o veti trai va fi mai complexa si mai interesanta…

Frecventa optima a sedintelor : 1-3 sedinte pe saptamana. Pana cand ? Pana cand veti obtine efectul dorit… Si… multumiti subconstientului dumneavoastra… pentru toate schimbarile pozitive… care vor aparea in viata dumneavoastra.


Micro-program psihoterapeutic pentru eliberarea de stres si pentru starea de bine (7 videoclipuri):


1. Hipnoza pentru eliberarea de endorfine: Centrul bucuriei; ghidul interior - HD

5. Meditatie ghidata: exercitiu miraculos pentru iertare

2. Relaxare totala

6. Meditatie ghidata: exercitiu miraculos pentru iertare (B)

3. Relaxare Jacobson." Pasarea albastra "

7. Sugestoterapie - rugaciune de vindecare

4. Hipnoza pentru eliberarea de endorfine: Centrul bucuriei; ghidul interior


Modalitati de lucru sugerate

Orice combinatie este buna daca va simtiti bine cu ea.

Programul “Nr. 1” “Relaxare totala; eliberare de endorfine” (alcatuit din 2 videoclip-uri):

“Puteti folosi oricare dintre cele doua inregistrari sau pe ambele, cat de des doriti. Noi va recomandam sa ascultati si sa urmati instructiunile de pe ambele inregistrari zilnic, sapte zile consecutive. Ascultati intai prima inregistrare, apoi pe cea de-a doua, zilnic. Puteti asculta cea de-a doua inregistrare imediat dupa ce s-a terminat prima, daca doriti,sau dupa un timp oarecare- nu conteaza. Poate considerati mai convenabil sa lasati o ora si ceva intre sedinte, ca sa va ridicati, sa faceti putina miscare si sa va desmortiti corpul. Dupa o saptamana, alternati sedintele din urmatoarele opt zile consecutive. Asta inseamna ca in prima zi ascultati prima inregistrare, in ziua urmatoare a doua inregistrare, si asa mai departe. In acest interval de timpa este posibil sa va dati seama ca ati eliminat acel disconfort (fizic, emotional, mental). In acest caz ,puteti intrerupe sau reduce numarul de sedinte, daca doriti. Daca acel disconfort (“simptom”) incepe din nou sa-si faca simtita prezenta, reluati sedintele de autohipnoza pana cand sunteti multumit de modul in care ati eliminat disconfortul. In orice caz, dumneavoastra trebuie sa decideti cat de des si cand anume veti folosi autohipnoza, deoarece dumneavoastra va cunoasteti nemijlocit “disconfortul” (“problema”). Sedintele acestea va inarmeaza cu un arsenal pentru distrugerea (eliminarea) simptomelor.”

Daca doriti, puteti alterna, in sedintele succesive, cu “Relaxare Jacobson; eliberare de endorfine” (este necesar sa reglati sonorul intre cele doua inregistrari.)(programul “Nr. 2”, alcatuit din 2 videoclip-uri):


Alte microprograme


Relaxare antistres

Hipnoza clinica ericksoniana - regresie de varsta

Hipnoza pentru terapia cancerului: metoda Simonton


Este bine sa aveti in vedere ca sedintele de pregatire a transelor conteaza foarte mult, iar microprogramele sunt chiar “micro” (extrem de putin fata de ceea ce se face in cabinet). Ele sunt facute mai mult pentru cei care fac terapia in cabinet pentru a avea cu ce sa lucreze in intervalul dintre sedinte. Pot fi folosite si de alte persoane care sunt interesate de aceast tip de terapie (sugestoterapie, terapie in relaxare), pentru autocunoastere si autocontrol,  pentru a se elibera de emotiile negative provocate de stres, pentru a se simti minunat (creste echilibrul emotional) si pentru a primi informatii din interior (“raspunsurile sunt  in noi “). Tehnicile  hipnotice nu sunt concepute pentru a fi folosite o singura data, ci constituie un instrument de uz zilnic, pentru tot restul vietii dumneavoastra, implinindu-va viata in orice mod doriti. Repetitia este importanta, devenim ceea ce exersam, macar 5 minute pe zi. Daca nu ati obtinut efectul dorit inseamna un singur lucru: nu ati exersat destul. O sedinta de o ora o puteti face, fara inregistrare,  in 5-10 minute.


Relaxare cu obiectiv specific

Unii oameni fac doua transe pe zi, "Antrenamentul autogen" (in fiecare zi) + un alt videoclip (le puteti lua la rand). Atunci cand doresc si cum doresc, cu o pauza intre ele care este confortabila pentru ei. Este o procedura care are efecte foarte bune.

De exemplu, in cazul in care obiectivul specific este obtinerea unei greutati normale pentru varsta si inaltimea dumneavoastra puteti urma microprogramul de mai jos.

Antrenamentul autogen Schultz

Hipnoza pentru controlul greutatii


Alta modalitate de lucru

  • anuntati ca vreti sa faceti relaxare, ca sa nu stati cu gandul ca intra cineva in camera.
  • va creati conditii de confort in camera unde vreti sa lucrati, eliminati factorii perturbatori atat cat se poate (zgomot, lumina, temperatura sa fie potrivita).
  • imbracaminte lejera.
  • pozitie confortabila (decubit dorsal).
  • inchideti ochii, cu dorinta de a intra in transa, respirati de trei ori adanc, lent, rar si calm, abdominal, si folositi oricare din tehnicile de relaxare invatate, apoi, dupa transa 5, folositi si propria dv.tehnica de autohipnoza, relaxandu-va pana la acel nivel care este cel mai potrivit pentru dv. in acel moment (oricare ar fi el).
  • porniti inregistrarea (videoclipul) si permiteti-va sa traiti acea experienta, asa cum vine ea, de la sine… fara niciun efort.

Repetati fiecare videoclip de trei ori, de obicei in zile diferite (initiere, fixare, stabilizare).

Nu va straduiti sa retineti ceva, fiti curiosi, inchipuiti-va tot ce auziti si observati ce simtiti in corpul dv…senzatii, emotii, imagini…

Apoi, a patra oara, va asezati la birou, dati drumul la videoclip, faceti imaginea mare si cu ochii deschisi si in stare de veghe (trezie), ascultati-l cu atentie.
Puteti chiar si sa va notati (pe scurt) unele actiuni intreprinse in imaginatia dv. (pasii din scenarii).

Si, atunci cand sunteti dispusi, repetati actiunile de dinainte, traind toate acele experiente de data aceasta fara a asculta videoclipul, din memorie.
Un videoclip de 50 minute il puteti practica in doar 10 minute, efectele obtinute dupa autohipnoza fiind la fel de bune.
Unii reusesc sa faca totul foarte bine din prima incercare, dar asta se intampla mai rar, de obicei repetitia este binevenita.

Multi intra in relaxare profunda si nu-si mai amintesc mare lucru, dar, dupa exercitiul de autohipnoza intotdeauna se simt cu mult mai bine.
Cu timpul veti invata sa reglati nivelul de transa astfel incat sa mergeti pana unde doriti si, daca doriti, sa va si amintiti ceea ce ati experimentat.
Poate fi extrem de interesant!

Apoi treceti la urmatorul videoclip, procedand la fel si cu el.

Centrati-va, in primul rand, pe obtinerea unei relaxari cat mai profunde.
Restul vine de la sine.”

Noi va uram … succes!


Atentie

Nu ascultati aceste inregistrari in timp ce conduceti masina, manevrati utilaje sau in timpul unor activitati care necesita atentie constienta, critica!

Autorul videoclip-urilor își declină orice responsabilitate față de orice persoană sau ființă cu privire la orice daună sau prejudiciu cauzat, sau presupus a fi cauzat, direct sau indirect, ca urmare a informațiilor conținute în aceste videoclip-uri. Informatiile nu sunt ezoterice sau metafizice. Sunt ușor de înțeles, iar tehnicile sunt ușor de folosit. Sunt informații elementare și ar trebui să fie pe înțelesul oricui dorește să se elibereza de stres, sa obtina starea potrivita pentru a actiona de asa natura incat sa aibă succes și să-și îmbunătățească viața într-un fel sau altul.

Nu lucram cu persoane care au tulburari psihice grave (psihoze, retard mental, etc) intrucat nu preiau cuvintele, fie pentru ca nu le inteleg, fie pentru ca raman cantonate in lumea lor, din mintea lor (au diferite maladii psihice). Vedeti “contraindicatiile hipnoterapiei”.

Sugestoterapia este realizata cu ajutorul cuvintelor. Preluarea cuvintelor inseamna sa va imaginati, sau va inchipuiti, sau sa simtiti in maniera dv. personala, ceea ce spune terapeutul. Este implicata imaginatia dv si emisfera dreapta. Orice tulburare mentala care va impiedica sa va concentrati atentia si sa transformati cuvintele in imagini, sau sa simtiti semnificatia lor in corpul dv., face imposibila terapia cu ajutorul cuvintelor. Pentru aceste persoane cu astfel de tulburari mentale este indicat tratamentul medicamentos. Medicul de familie va poate orienta, si va poate da trimitere, spre un specialist.

Persoanele care se incadreaza la “contraindicatii”(vedeti prima pagina) este bine sa discute cu psihiatrul si sa le faca in prezenta unui specialist in hipnoterapie. Noi nu ne adresam acestor persoane. De regula, o persoana cu cat este mai normala (mai echilibrata, mai putin tulburata emotional, mental, fizic, spiritual ), cu atat intra mai bine in transa (se relaxeaza mai usor, mai rapid, mai profund ), pentru ca transa hipnotica (relaxarea profunda) este un instrument natural de autoreglare fizica si psihica, cu care am venit pe acest Pamant, il avem in noi.


Testeaza-ti receptivitatea la hipnoza

Acesta este un test care evalueaza receptivitatea la transa hipnotica. Raspunsurile si evaluarea raspunsurilor sunt generale.

Instructaj:
Priveste spirala timp de 30 de secunde apoi uita-te la o mana. Verifica raspunsurile si evaluarea de mai jos

Raspunsuri*
1. nu am vazut nimic
2. spirala isi schimba sensul miscarii apoi revine la normal. mana pare sa creasca
3. spirala isi schimba sensul miscarii in mod repetat. mana pare sa creasca
4. spirala isi schimba sensul miscarii in mod  repetat in diferite feluri. mana pare sa creasca.
5. spirala isi schimba sensul miscarii repetat in diferite feluri si au inceput sa apara culori. mana pare sa creasca.

Evaluarea raspunsurilor*
1. va puteti astepta la beneficii scazute dupa 10 – 20 de zile.
2. va puteti astepta la beneficii medii in 5 – 15 zile
3. va puteti astepta la beneficii peste medie in urmatoarele 2 -12 zile
4. va puteti astepta la beneficii mult peste medie in urmatoarele 1 -10 zile
5. va puteti astepta la beneficii imediate

*acestea sunt raspunsuri generale. raspunsurile pot varia (spirala isi schimba sensul si mana pare sa creasca este o iluzie optica normala).


Doar cu o poveste poți înlocui o alta poveste.
Nassim Nicholas Taleb