4. Hipnoza pentru eliberarea de endorfine: Centrul bucuriei;ghidul interior.

7. Meditatie ghidata: exercitiu miraculos pentru iertare

10. Perechea ta in viitor - psihoterapie hipnotica

2. Sugestoterapie - rugaciune de vindecare

5. Hipnoza pentru controlul greutatii - psihoterapie hipnotica

7. Meditatie ghidata: exercitiu miraculos pentru iertare (B)

3. Hipnoza pentru eliberare de stres: Glob de foc; vacanta 5 minute

5. Hipnoza pentru controlul greutatii - psihoterapie hipnotica (B)

8. Relaxare totala

4. Hipnoza pentru eliberarea de endorfine: Centrul bucuriei; ghidul interior - HD

6. Hipnoza pentru respiratie usoara (astm bronsic alergic)

9. Relaxare Jacobson

13.Hipnoza clinica - Regresie de varsta (M)

14.Hipnoterapie - Hipnoza regresiva (F)

16. Coridorul - imaginea de sine - mesajul

15. Hipnoterapie pentru eliminarea blocajelor

17. Eliberare - William Hewitt

18.Training autogen cu imagerie dirijata - Initierea

19. Relaxare Schultz - "Protectia"

20. Locul tau special

21. Muzica relaxare - Un dar vindecator

22. Repetitie mentala - hipnoza clinica ericksoniana (vers. 2023)

23. Ce-ti doresti cu adevarat?

23. Repetitie mentala (vers. 2014) - Ce-ti doresti cu adevarat (B)

24. Tehnica teatrului - hipnoterapie ericksoniana

Modalitati de lucru sugerate

Programul nr. 1

  • “Relaxare totala";
  • "Eliberare de endorfine” 

Programul nr. 2

  • "Relaxare Jacobson";
  • "Eliberare de endorfine".

Aceste videoclipuri/sesiuni audio nu se asculta in stare de veghe obisnuita. Pornind de la o stare de veghe relaxata veti ajunge la o stare de relaxare din ce in ce mai profunda (se instaleaza de la sine ). Sedintele nu sunt construite pentru mintea constienta (analitica, logica, rationala – emisfera stanga) ci pentru mintea subconstienta (emisfera dreapta, acolo unde este imaginatia dvs), al carei limbaj este metaforic, limbajul din visele noastre. 

 

Modalitatea de lucru cu fiecare videoclip/sesiune audio in parte, o gasiti aici:

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/articole-proprii/lucru-cu-videoclipurile/9188

Fond muzical pentru sedintele noastre de hipnoterapie.


“Puteti folosi oricare dintre cele doua inregistrari sau pe ambele, cat de des doriti.Noi va recomandam sa ascultati si sa urmati instructiunile de pe ambele inregistrari zilnic, sapte zile.Ascultati intai prima inregistrare, apoi pe cea de-a doua, zilnic. Puteti asculta cea de-a doua inregistrare imediat dupa ce s-a terminat prima, daca doriti, sau dupa un timp oarecare - nu conteaza. Poate considerati mai convenabil sa lasati o ora si ceva intre sedinte, ca sa va ridicati, sa faceti putina miscare si sa va desmortiti corpul.Dupa o saptamana, alternati sedintele din urmatoarele opt zile.Asta inseamna ca in prima zi ascultati prima inregistrare, in ziua urmatoare a doua inregistrare, si asa mai departe.In acest interval de timp este posibil sa va dati seama ca ati eliminat acel disconfort (fizic, emotional, mental). In acest caz, puteti intrerupe sau reduce numarul de sedinte, daca doriti.Daca acel disconfort (“simptom”) incepe din nou sa-si faca simtita prezenta, reluati sedintele de autohipnoza pana cand sunteti multumit de modul in care ati eliminat disconfortul.In orice caz, dvs trebuie sa decideti cat de des si cand anume veti folosi autohipnoza, deoarece dvs va cunoasteti nemijlocit “disconfortul” (“problema”).Sedintele acestea va inarmeaza cu un arsenal pentru distrugerea (eliminarea) simptomelor.”

William Hewitt

Daca doriti, puteti alterna, in sedintele succesive, cu programul “Nr. 2”, alcatuit din 2 videoclip-uri: "Relaxare Jacobson"; "Eliberare de endorfine”

Este necesar sa reglati sonorul intre cele doua inregistrari.

 

Terapie auto-administrata (self-help)

Programele audio sunt facilitati oferite de noi mai ales celor care fac terapia in cabinet/online intrucat astfel au posibilitatea sa repete orice sedinta din cabinet, de cate ori doresc.Ele sunt utile si pentru cei care doresc si care pot sa lucreze singuri in confortul caminului propriu. Spre deosebire de videoclipurile noastre, aceste programe nu sunt inregistrari live si au un grad de standardizare mai mare. Oricine poate reusi sa lucreze cu ele, daca este foarte motivat, totusi cei care au avut experienta terapiei in cabinet/online (macar 2-3 sedinte) sunt avantajati.

 

Terapie in cabinet - sedinte individuale

Sesiunile complete, de 120 minute contin programul de hipno-psihoterapie intreg (R + T), asa cum a fost structurat. Aceste sedinte au alocate 30 minute pentru discutii (500 ron/sedinta)

 

In pauza dintre sedinte puteti sa lucrati si cu pachetul de 22 de sedinte de hipnoterapie, daca doriti acest lucru.

 

Terapie la pachet

Aveti doua sesiuni gratuite  + unele inregistrari audio.

 

Hipnoza ericksoniana - videoclipurile lui Victor Adrian Gavrilov


Relaxare cu obiectiv specific

Unii oameni fac doua transe pe zi, "Antrenamentul autogen" (in fiecare zi) + un alt videoclip (le puteti lua la rand). Atunci cand doresc si cum doresc, cu o pauza, intre inregistrari, care este confortabila pentru ei. Este o procedura care are efecte foarte bune.

De exemplu, in cazul in care obiectivul specific este obtinerea unei greutati normale pentru varsta si inaltimea dumneavoastra puteti urma microprogramul de mai jos.

Antrenamentul autogen Schultz

Hipnoza pentru controlul greutatii

Atentie

Nu ascultati aceste inregistrari in timp ce conduceti masina, manevrati utilaje sau in timpul unor activitati care necesita atentie constienta, critica!

Autorul videoclipurilor își declină orice responsabilitate față de orice persoană sau ființă cu privire la orice daună sau prejudiciu cauzat, sau presupus a fi cauzat, direct sau indirect, ca urmare a informațiilor conținute în aceste videoclipuri. Informatiile nu sunt ezoterice sau metafizice. Sunt ușor de înțeles, iar tehnicile sunt ușor de folosit. Sunt informații elementare și ar trebui să fie pe înțelesul oricui dorește să se elibereza de stres, sa obtina starea potrivita pentru a actiona de asa natura incat sa aibă succes și să-și îmbunătățească viața într-un fel sau altul.

 

Nu lucram cu persoane care au tulburari psihice grave (psihoze, retard mental, etc) intrucat nu preiau cuvintele, fie pentru ca nu le inteleg, fie pentru ca raman cantonate in lumea din mintea lor. Vedeti “contraindicatiile hipnoterapiei”.

 

Sugestoterapia este terapia realizata cu ajutorul cuvintelor. Preluarea cuvintelor inseamna sa va imaginati, sau sa va inchipuiti, sau sa simtiti in maniera dv. personala, ceea ce spune terapeutul. Este implicata imaginatia dv si emisfera dreapta. Orice tulburare mentala care va impiedica sa va concentrati atentia si sa transformati cuvintele in imagini, sau sa simtiti semnificatia lor in corpul dv., face imposibila terapia cu ajutorul cuvintelor. Pentru aceste persoane cu astfel de tulburari mentale grave este mai indicat tratamentul medicamentos. Medicul de familie va poate orienta si va poate da trimitere spre un specialist.

 

Confidentialitate si drepturi de autor

Confidentialitatea demersului psihologic este total asigurata, conform legii nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înființarea, organizarea și funcționarea Colegiului Psihologilor din România, Codului deontologic al profesiei de psiholog cu drept de liberă practică și a reglementărilor aferente stabilite de Colegiul Psihologilor din România.

Pentru respectarea confidentialitatii si a drepturilor de autor (legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor), conform legilor in vigoare, nu este permisa  inregistrarea video sau audio a sesiunilor decat cu acordul explicit atat al terapeutului cat si al clientului.