cap-parapsihologice-2

Capacitati parapsihologice II

Clarviziunea

In aproape toate activitatile parapsihologice este implicata clarviziunea.

Clarviziunea este acea capacitate de a percepe care depaseste nivelul normal al simturilor omului, intuitie iesita din comun.

A profeti – a vedea viitorul, a prezice. Este intr-adevar un atribut al clarviziunii si este tratat ca atare in acest capitol.

Clarviziunea, in forma sa elementara, este un puternic „sentiment” ca un anumit lucru urmeaza sau nu sa se intample. Este posibil ca aceasta capacitate innascuta a oamenilor sa le fi permis initial supravietuirea si apoi prosperitatea. Pe masura ce oamenii au progresat, au invatat sa vorbeasca, sa scrie si sa deseneze, au devenit tot mai putin dependenti de aceasta capacitate a lor si tot mai dependenti de noile forme de comunicare.

In ziua de azi, mijloacele de comunicare sunt atat de sofisticate, iar conventiile si practicile noastre sociale atat de stilizate, incat putini oameni mai dau atentie acestui dar natural care este clarviziunea. Suntem convinsi ca numai o minoritate privilegiata poate prevedea evenimentele. Adevarul este ca suntem cu totii inzestrati cu aceasta capacitate, dar ea este bine ascunsa deoarece nu am dorit sa o folosim, fiindu-ne teama de ridicol, sau din ignoranta.

Avem cu totii presentimente din cand in cand, iar presentimentele sunt un fel de varf de aisberg, sunt o reintoarcere la origini. Si totusi majoritatea oamenilor le ignora. De fiecare data cand ignorati un presentiment este ca si cum ati spune constiintei superioare: „Nu doresc sa fiu un clarvazator.” Pana la urma ingropati aceasta calitate atat de adanc, incat ar fi foarte dificil sa o regasiti; clarviziunea este nu numai una dintre cele mai importante, dar si una dintre capacitatile cel mai des intalnite.

https://www.youtube.com/watch?v=6DdL0UhoDVs&t=2256s

Telepatia

Telepatia este o forma de comunicare extrasenzoriala, prin intermediul puterilor mistice.

Citirea mentala inseamna detectarea gandurilor unei persoane cu ajutorul puterilor mistice. Citirea mentala este un aspect al telepatiei.

Telepatia este actul de receptionare sau de transmitere mentala a unor informatii, poate fi spontana sau voita. Sa zicem ca partenerul dumneavoastra de viata cade pe scari si se loveste atat de tare, incat nu se mai poate misca, ceea ce il face sa ceara ajutor in gand sau cu voce tare. In timp ce sunteti la birou, va rasuna in minte acea rugaminte. Va dati seama ca s-a intamplat ceva, asa incat fugiti de acasa si puteti sa va ajutati partenerul. Acesta este un exemplu de telepatie spontana. Cele doua minti au reusit sa comunice intr-un mod inexplicabil. Aceste lucruri se intampla zilnic pe fata pamantului.

Telepatia voita are loc atunci cand o persoana transmite intentionat mesaje mentale unei alte persoane.

Folosind un pachet de carti, va puteti antrena mintea exersant telepatia voita impreuna cu alte persoane.

Antrenarea capacitatilor telepatice

In cadrul unei sedinte de antrenare a capacitatilor telepatice, o persoana (emitatorul) primeste o carte de joc si se concentreaza pentru a trimite mental acea imagine unei alte persoane (receptorul).

Receptorul isi noteaza informatia pe care crede ca a primit-o.

Cand pachetul de carti se termina, receptorul isi compara insemnarile cu cele ale emitatorului pentru a determina exactitatea cu care imaginile au fost transmise de la unul la celalalt.

Apoi cele doua persoane inverseaza rolurile asa incat fiecare sa aiba posibilitatea si de a emite, si de a recepta.

Psihometria

Psihometria este in esenta o forma de clarviziune ce se bazeaza pe simtul tactil. Cu alte cuvinte, este capacitatea de a primi informatii prin atingerea fizica a unor obiecte.

Pentru a  va dezvolta aceasta capacitate, alegeti unul sau mai multe obiecte. In timp ce le tineti in mana sau le atingeti pe rand, pe fiecare, modificati-va starea de constiinta pana atingeti nivelul parapsihologic de baza si incercati sa percepeti informatiile provenind de la acestea.

Psihometria este o capacitate extraordinara si merita cu prisosinta timpul consumat pentru a v-o cultiva.

Dezvoltarea capacitatilor psihometrice

Plasati un set de carti in fata dumneavoastra si ridicati cartea de deasupra.

Treceti la nivelul parapsihologic de baza, tinand ochii deschisi.

Priviti cartea pentru a vedea ce culoare are. Pipaiti si spuneti ce culoare are, cu voce tare si in gand.

Inchideti ochii si vizualizati culoarea respectiva in timp ce frecati cu degetele partea colorata a cartii.

Spuneti-va cu voce tare sau in gand: „Asa se simte culoarea …(numiti culoarea) si o voi recunoaste pe viitor ca fiind culoarea …(numiti culoarea) de cate ori o voi simti cu mainile sau cu degetele

Parcurgeti in acest fel toate cartile de joc.

Daca va doriti sa obtineti un acordaj foarte fin, folositi un pachet de carti normal, veti spune ceva de genul: „Asa se simte dama de pica si voi recunoaste culoarea neagra, simbolul <<pica>> si imaginea unei <<dame>> ori de cate ori le voi atinge pe viitor cu mainile sau cu degetele.” Parcurgeti intregul pachet in acest fel.

Testarea

Cand sunteti gata sa va testati, amvestecati pachetul si asezati-l cu fata in jos.

Trecand de la nivelul parapsihologic de baza, avand ochii deschisi, ridicati cate o carte, tineti-o in mana si pipaiti-o fara sa va uitati la ce este imprimat pe ea.

Notati impresia obtinuta.

Verificati ca sa vedeti daca ati avut dreptate.

Calatoriile astrale

Unii oameni pot sa-si paraseasca corpul, sa calatoreasca pana in locuri indepartate si sa obtina informatii in timpul calatoriilor lor. Acestia pot calatori in stare de veghe, fiind cosntienti; o pot face in mod voit. Exista insa si oameni care o fac in mod spontan, adica nu au invatat sa controleze acest fenomen. Pur si simplu, li se intampla fara nici un preaviz.

Persoane dificile

Vi s-a intamplat vreodata ca pe parcursul unei discutii sa intampinati dificultati in comunicarea cu interlocutorul ? O astfel de persoana ar putea fi seful dumneavoastra despre care credeti ca a fost nedrept, un prieten, iubitul sau partenerul de viata cu care ati avut o discutie contradictorie, in sfarsit, orice persoana care din incapatanare nu vrea sa cedeze in vreo problema oarecare.

De obicei, acestea sunt situatii in care starea emotionala este cea care se asaza in calea bunei comunicari.

Solutia este sa mergeti la nivelul parapsihologic de baza si sa invitati persoana respectiva sa apara in viziunea dumneavoastra mentala. Purtati apoi o discutie lunga si sincera referitoare la orice subiect, nelasandu-va dominat de impulsuri emotionale.

Acest mod de a trata problemele va conduce la rezultate extraordinare intr-un timp foarte scurt. Va veti bucura sa-i vedeti pe ceilallti schimbandu-se in bine atunci cand folositi aceste metode.

Pentru a domoli mania sau supararea altora este indicat sa va induceti nivelul parapsihologic de baza (avand ochii deschisi) si sa spuneti mental „Te iubesc!”, repetand la nesfarsit acest lucru celor care nici nu vor sa va vada in fata ochilor. Este un procedeu care are efecte extraordinare. Ii veti vedea incepand sa se simta jenati, sa se balbaie, apoi linistindu-se si cerandu-va chiar scuze.

Persoana potrivita

Dragostea, sau perspectiva de a iubi, este forta motrice a intregii lumi. La un moment dat, in viata dumneavoastra ar putea aparea o persoana despre care ati dori sa stiti mai mult, dar – asa cum se intampla multora dintre noi – dintr-un motiv sau altul, sa nu reusiti sa faceti cunostinta cu ea. Poate ca sunteti prea timid, poate ca cealalta persoana este prea ocupata. Sau poate ca pur si simplu nu stiti sa va aranjati o intalnire.

Orice lucru v-ar impiedica, folosirea propriilor capacitati parapsihologice v-ar putea ajuta sa ajungeti sa o cunoasteti pe acea persoana „speciala”.

Exista cateva moduri de a aranja o intalnire. Va puteti induce nivelul parapsihologic de baza, aducand apoi persoana respectiva in viziunea dumneavoastra; ii puteti vorbi. Spuneti-i ca va doriti sa aveti ocazia de a o cunoaste, cereti-i sa inceapa sa va acorde atentie si asa mai departe.

De altfel, de fiecare data cand vedeti o persoana, chiar si de la distanta, va puteti induce nivelul parapsihologic de baza si ii puteti trimite un mesaj de genul: „Buna, ma numesc (…) si mi-as dori tare mult sa te cunosc. Te admir foarte mult si sunt de parere ca esti o persoana incantatoare.” Puteti transmite orice mesaj doriti.

Modul de abordare descris este valabil pentru orice fel de contact, numai in ideea unei posibile legaturi romantice.

In scurta vreme veti reusi sa faceti cunostinta cu persoana care va intereseaza. Vor incepe sa se intample lucruri ciudate pe care unii le-ar numi „coincidente”, de fapt, nu exista o coincidenta. Fiecare intamplare este rezultatul direct al unei forte energetice care face posibila producerea ei. In exemplele de mai sus, energia dumneavoastra mentala (parapsihologica) este cea care face ca evenimentul sa aiba loc si provoaca asa-numita „coincidenta”. Fiti sigur ca este ceea ce doriti cu adevarat, deoarece evenimentul se va produce, iar dumneavoastra v-a trebui sa suportati consecintele.

Un ceas desteptator parapsihologic

Iata un mod practic de a va utiliza mintea, excelent pentru dezvoltarea capacitatilor parapsihologice. Cand mergeti la culcare, isntruiti-va constiinta parapsihologica sa va trezeasca la o anumita ora. Urmatorul exercitiu va va arata cum sa o faceti:

Cand mergeti la culcare, inchideti ochii si treceti la nivelul parapsihologic de baza.

Vizualizati un ceas.

Potriviti ceasul la ora la care vreti sa va treziti. Alegeti, de exemplu, ora 7 fix.

Confirmati mental: „Aceasta este ora exacta la care veau sa ma trezesc, 7 dimineata.”

Apoi adormiti.

Dimineata va veti trezi brusc. Priviti imediat la ceas. Trebuie sa fie 7 fix (sau orice alta ora v-ati ales pentru a va potrivi ceasul mental).

Daca v-ati trezit cam cu 5 minute inainte sau dupa ora dorita, considerati ca reactia constiintei parapsihologice a fost corecta.

Lectura si studiul

Capacitatile paranormale va ofera un mod elevat de a citi sau studia, de a intelege si retine ceea ce ati studiat. Metoda este destul de simpla.

Inchideti ochii.

Treceti la nivelul parapsihologic de baza.

Spuneti mental: „In cateva clipe voi deschide ochii si voi citi (numiti ceea ce veti citi…). Voi avea o capacitate superioara de intelegere a ceea ce citesc si imi voi putea aminti orice amanunt, oricand doresc.”

Deschideti apoi ochii si cititi.

Planuri de viitor

Folosirea capacitatilor paranormale devine un mod de viata. Nu mai sunteti legat de acel mod de viata traditional cu care erati obijnuit. Acum aveti darul care va poate face sa traiti viata din plin, in cel mai interesant mod cu putinta. Nu exista practic nici o situatie pe care sa nu o puteti rezolva usor, firesc si satisfacator.

Singura sursa de putere este cea suprema, care a creat totul. Aveti privilegiul de a fi un canal prin care se exprima acea putere.

Traiti-va viata in pace, fiti fericit si folositi-va capacitatile paranormale pentru a va crea o lume mai buna.

Viata incepe deja sa vi se schimbe intr-o anumita masura.

Daca veti continua sa va antrenati capacitatile parapsihologice in fiecare zi, chiar si numai in intervale scurte de timp, schimbarile vor continua sa aiba loc si vor deveni mai profunde. Dumneavoastra sunteti totul, autorul, actorul, regizorul scenic, regizorul piesei si chiar si piesa insasi. Sansele dumneavoastra de succes sunt direct proportionale cu eforturile, perseverenta, credinta, asteptarile, intensitatea si deschiderea spre noi experiente si acumulare de cunostinte.

Exista mai multe lucruri pe care le veti observa petrecandu-se pe masura ce deveniti tot mai unit cu propria dumneavoastra constiinta superioara.

Daca veti trai experienta muzicii ascultate la nivel parapsihologic, aceasta experienta va fi atat de profunda si frumoasa incat nu veti fi capabil sa o exprimati adecvat in cuvinte. Veti vedea mental anumite imagini, veti auzi sunete neexprimate verbal, veti deveni pe deplin constient de un adevar intr-o fractiune de secunda. Veti constata atunci ca aveti nevoie poate de multe ore pentru a explica informatia primita intr-o clipa, si chiar si asa, veti simti ca explicatiile dumneavoastra nu exprima complet ceea ce aveti in minte.

Veti observa si ca sunteti in mob subtil orientat spre un nou cerc de cunostinte si relatii. Cei pe care ii puteti ajuta vor fi atrasi catre dumneavoastra sau dumneavoastra catre ei. Veti rupe rapid relatiile cu acele persoane care va pot face rau. Dupa un timp, veti privi retrospectiv si veti vedea ca oamenii care mai demult constituiau figuri centrale in viata dumneavoastra nu mai sunt importanti. Viata dumneavoastra v-a lua o intorsatura pe care nu ati fi putut-o prevedea.

Intregul dumneavoastra sistem de valori se va schimba. Lucruri care altadata va stresau, nici nu va vor mai atrage atentia. Alcoolul nu va va mai interesa, chiar daca v-a interesat odata. Veti bea ocazional un pahar, dar nu va va deranja sa nu mai beti deloc. Foarte probabil ca veti considera fumatul ca fiind ceva respingator. Acest lucru se datoreaza cel putin in parte, faptului ca veti intra tot mai des in starea de constiinta alterata, atat voit cat si spontan, devenind astfel foarte sensibil, asadar fumatul si tigarile va pot afecta puternic cauzandu-va disconfort fizic. Cand ma aflu in aceasta stare (adica aproape tot timpul), fumul imi provoaca iritarea gatului, a cailor nazale, mi se ingreuneaza respiratia si imi apare o tuse puternica.

Veti deveni foarte probabil singuratic, in sensul ca veti fi liber si independent. Nu va veti simti legat de grupuri sau de conventii. Nimeni nu va mai decide in locul dumneavoastra. Si totusi, in acelasi timp, veti simti o reala legatura spirituala cu toti si cu toate. Va veti cunoaste clar responsabilitatile si le veti vedea clar si pe ale celorlalti.

Fiecare dintre noi este o sursa de energie intr-un ocean infinit de imensa energie. Toata aceasta energie este inteligenta. Constiinta noastra atinge multe niveluri. Toata cunoasterea, inteleigenta si energia ne sunt la indemana. Energia in sine si pentru sine nu este nici buna, nici rea. Ea doar exista. Modul in care o folosim poate fi bun sau rau – alegerea ne apartine.

Suntem insemnati deci sa alegem ceea ce este pozitiv, benefic, constructiv. Folositi-va capacitatea paranormala pentru a patrunde in interiorul dumneavoastra si pentru a va sfatui cu sinele superior, ajungand astfel sa faceti cele mai bune alegeri posibile. Veti primi indrumarea necesara. Asigurati-va numai ca ascultati si urmati acea mica voce interioara, in loc sa decideti rational asupra unui alt sir de actiuni.

Fiti multumit si fericit cand aveti succes si fiti recunoscator constiintei superioare.

Nu fiti descurajat de insuccese, ele sunt tot o parte a procesului de invatare.

Multumiti pentru experientele dumneavoastra, fie ele succese deosebite, sau insuccese evidente, si, pe parcursul intregii vieti, mergeti inainte continuand sa aveti o minte receptiva si inventiva. Folositi-va capacitatile parapsihologice innascute pentru a le oferi celor cu care intrati in contact, ca si dumneaoastra insiva, posibilitatea de a avea o viata desavarsita.

Autor: William W. Hewitt

Comments are closed.