Psihoterapie sugestiva

Psihoterapia sugestiva – interventie terapeutica in relaxare
Program de dezvoltare personala, eliberare de stres si stare de bine prin tehnici de relaxare si imagerie dirijata. Invatati tehnici pentru eliberare de stres, stare de bine, evolutie personala, astfel incat sa le puteti practica oricand doriti sa aveti o stare de spirit buna si sa comunicati mai bine cu propriul dvs subconstient pentru a va optimiza viata pe toate planurile.

Aceste variante ale programului de psihoterapie sunt pentru eliberare de stres si optimizare personala insa au si multe alte obiective. Ele pot fi adaptate astfel incat sa va ajute sa obtineti orice doriti, sunt terapie in sine.

Programul de psihoterapie sugestiva poate fi folosit si ca terapie pentru intretinerea starii de bine si pentru eliberarea de stresul inerent cotidian, efectuand cate o sedinta din cand in cand, la nevoie.

1. In cabinet/online – programul de psihoterapie sugestiva contine 11 sedinte de terapie (training autogen Schultz cu imagerie dirijata si cu sugestii directe centrate pe atingerea obiectivelor) + 2 sedinte de pregatire. Puteti opta pentru pregatirea minimala.
2. Self-help – programul audio de psihoterapie sugestiva contine 13 sedinte de terapie + 2 sedinte de pregatire, care sunt partial descrise aici:
http://www.terapie-in-hipnoza.ro/produs/psihoterapie-sugestiva-vreau-sa-fiu-fericit

Sedinte in cabinet:
– Training autogen Schultz – versiunea 1999
– Training autogen Schultz – versiunea 2021

Afișez toate cele 2 rezultate