Psihoterapie sugestiva

Psihoterapia sugestiva – interventie terapeutica in relaxare

Sedinte in cabinet sau online (pe zoom)

Dezvoltare personala, eliberare de stres si stare de bine prin tehnici de relaxare si imagerie dirijata.

Invatati tehnici pentru eliberare de stres, stare de bine, evolutie personala, astfel incat sa le puteti practica oricand doriti sa aveti o stare de spirit buna si sa comunicati mai bine cu propriul dvs subconstient pentru a va optimiza viata pe toate planurile.

Aceste variante ale programului de hipno-psihoterapie cu care lucram in cabinet sunt, in special, pentru dezvoltare si optimizare personala insa au si multe alte obiective.Ele pot fi adaptate astfel incat sa va ajute sa obtineti orice doriti dvs, sunt terapie in sine.

Programul de psihoterapie sugestiva (in cabinet/online/audio) poate fi folosit si ca terapie pentru intretinerea starii de bine si pentru eliberarea de stresul inerent cotidian, efectuand cate o sedinta din cand in cand, la nevoie. Sau puteti opta pentru Relaxarea autogena Schultz – versiunea 1999.

Programele de relaxare autogena si de psihoterapie sugestiva pot fi efectuate si de copii cu varste mai mari de 10 ani.

1. In cabinet/online – programul de psihoterapie sugestiva contine 11 sedinte de terapie (training autogen Schultz cu imagerie dirijata si cu sugestii directe centrate pe atingerea obiectivelor) + 2 sedinte de pregatire. Puteti opta pentru pregatirea minimala.
2. Self-help – programul audio de psihoterapie sugestiva contine 13 sedinte de terapie + 2 sedinte de pregatire, care sunt partial descrise aici:
http://www.terapie-in-hipnoza.ro/produs/psihoterapie-sugestiva-vreau-sa-fiu-fericit

Sedinte in cabinet sau online:

– Relaxare autogena Schultz – prima versiune (1999)

– Psihoterapie sugestiva – versiune 2021

Afișez toate cele 4 rezultate