Programe audio (self-help) - terapie autoadministrata

Programele audio au fost structurate, explicate, corectate, testate in perioada 1.05.2021 – 10.03.2022. A fost foarte multa munca, desi eu lucrasem fizic cu aceste programe de foarte mult timp (din 01.06.1999). Cel mai greu a fost, si mi-a luat cel mai mult timp, sa explic foarte simplu si foarte clar – cat de cat, macar partial – ceea ce eu faceam cu destula usurinta si cu foarte mare placere – si cum sa lucrati cu aceste programe astfel incat sa obtineti o eficienta maxima.

Programele audio sunt facilitati oferite de noi mai ales celor care fac terapia in cabinet/online, intrucat astfel au posibilitatea sa repete orice sedinta din cabinet, de cate ori doresc, la un pret mai mic.

Ele sunt utile si pentru cei care doresc si care pot sa lucreze singuri, in confortul caminului propriu.

Spre deosebire de videoclipurile noastre, aceste programe nu sunt inregistrari live si au un grad de standardizare mai mare, astfel incat sa poata fi folosite de cat mai multi oameni.
Oricine poate reusi sa lucreze cu ele, daca este foarte motivat, totusi cei care au avut experienta terapiei face-to-face (macar 2-3 sedinte) sunt mult avantajati.

1. Programele audio contin sesiuni din programele de terapie pe care le-am inregistrat audio. Aceste sesiuni sunt grupate astfel incat sa constituie o terapie completa pentru eliberare de stres, stare de bine, clarificarea obiectivelor de viata si activarea resurselor necesare atingerii lor.

A. Ciclul I – programe audio:

Programul audio de psihoterapie sugestiva.
Programul audio de sugestoterapie:
Programul audio de hipnoterapie.
Programul audio de hipno-psihoterapie:
– Programul audio Ora de Vis
– versiunea 2017
– versiunea 2020
– versiunea 2014

Toate programele audio au incluse in ele sesiunile de pregatire, daca achizitionati programul intreg. Daca il luati sesiune cu sesiune, atunci platiti fiecare sesiune, separat.

B.Ciclul II al programului de hipno-psihoterapie.:
– versiunea 2017
– versiunea 2020
– versiunea 2014

Acest ciclu contine si el 13 sesiuni si este centrat pe relatii in toate planurile: cuplu, familial, profesional, social, spiritual.

C. Programe speciale:
Programul de hipno-psihoterapie are si 3 module optionale si un modul de terapie spirituala.

D. Microprogram de terapie in unele tulburari psihosomatice:

Orice sesiune a oricarui program audio poate fi achizitionata si separat.

Videoclipuri pentru lucrul cu sesiunile audio, noaptea:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLjZUwaB117wVOY0Dxy6TG35DBt-AYZwjP
Aceste videoclipuri (date pe silentios) sunt foarte bune atunci cand dati drumul sesiunilor audio noaptea, sa ruleze una dupa alta.
Le puteti opri oricand va treziti. Seara urmatoare puteti sa le repetati pe aceleasi (recomandam 2-3 repetitii) sau mergeti mai departe, si repetati la sfarsit intregul program (de 2-3 ori).

Procesarea inconstienta dureaza inca 2-3 luni dupa ce ati terminat terapia.Nu este suficient sa corectam gandurile disfunctionale (sa intelegem), avem nevoie si sa ne dam timp ca sa se vindece ranile emotionale si asta poate dura, dar se rezolva.
Veti fi surprinsi de rezultat!

Afișez toate cele 24 de rezultate