Hipno-psihoterapie - Ora de Vis - versiunea 2017

Despre programul de hipno-psihoterapie – structurat de psiholog Nicoleta Boghianu:
http://www.terapie-in-hipnoza.ro/arta/programul-de-hipno-psihoterapie/5873

Programul de hipno-psihoterapie (versiunile: 2014; 2017; 2020) este centrat pe eliberarea de stres (stres acut, stres cronic, tulburarea de stres posttraumatic, etc), de emotiile negative provocate de stres (frica, furie, tristete, etc) si pe eliminarea simptomelor din tulburarile de tip anxios si depresiv.
Programul are, de asemenea, in vedere clarificarea obiectivelor de viata si activarea resurselor necesare atingerii lor.

Este o psihoterapie centrata pe obiectiv, realizata in hipnoza fractionata.

Exista trei versiuni ale programului audio de hipnoterapie „Ora de Vis”:
https://www.terapie-in-hipnoza.ro/categorie-produs/ora-de-vis-versiunea-2017
https://www.terapie-in-hipnoza.ro/categorie-produs/ora-de-vis-versiunea-2020
https://www.terapie-in-hipnoza.ro/categorie-produs/ora-de-vis-versiunea-2014

Ciclul I al programului de hipnoterapie – versiunea 2017

1.In cabinet/online – programul de hipnoterapie contine 11 sesiuni de terapie (de 90 min.) + 2 sesiuni de pregatire. Sedintele comasate de 90 minute le-am denumit forma scurta* de hipnoterapie si, oricine doreste timp pentru discutii, poate solicita videoterapie.

2. Self-help – programul audio de hipnoterapie „Ora de Vis” – versiunea 2017 este alcatuit din 11 sesiuni de terapie + 2 sesiuni de pregatire. Aceste sesiuni sunt grupate in 4 module: M1, M2, M3, M4. Programul intreg este partial descris aici:
http://www.terapie-in-hipnoza.ro/produs/ora-de-vis-versiunea-2017

Fiecare sesiune contine:

1.Relaxare: tehnici de relaxare cu imagerie dirijata pentru eliminarea disconforturilor si clarificarea obiectivelor de viata (hipnopedie);

2.Transa: hipnoza clasica si moderna, ericksoniana – transa principala, relaxare profunda cu scenarii psihoterapeutice lungi si sugestii directe centrate pe atingerea obiectivelor (hipnopedie si hipnoterapie).

Modalitatea de lucru cu programul audio Ora de Vis – versiunea 2017 o gasiti aici:
https://www.terapie-in-hipnoza.ro/articole-proprii/programul-audio-ora-de-vis/9445

Ciclul II al programului de hipnoterapie – versiunea 2020

Ciclul II al programului de hipno-psihoterapie il fac, de obicei, cei care au facut deja ciclul I si care isi doresc o dezvoltare si o imbunatatire mai accentuata a relatiilor in toate planurile: personal, familial, cuplu, profesional, social, spiritual.

El a fost structurat intr-o perioada mai lunga insa a fost inregistrat audio intre 16.01.2023 – 23.02.2023. Ciclul II are si el cateva versiuni. In plus, la sedintele efectuate in cabinet, punem un accent mai mare pe partea de specificitate ce tine de obiectivul personal, de istoria de viata, de personalitate.

Ciclul II al programului audio Ora de Vis – versiunea 2020 se deosebeste de ciclul II al programului audio Ora de Vis – versiunea 2014 si de programul de hipnoterapie efectuat in cabinet, atat ca structura cat si ca strategie terapeutica, insa se pastreaza esenta.

Afișez toate cele 4 rezultate