Hipno-psihoterapie - Ora de Vis - versiunea 2017

Acum lucram si oferim doar versiunile programelor audio inregistrate incepand cu anul 2021 (dupa pandemie).

Despre programul de hipno-psihoterapie:
http://www.terapie-in-hipnoza.ro/arta/programul-de-hipno-psihoterapie/5873

Programul de hipno-psihoterapie (versiunile: 2014; 2017; 2020) este centrat pe eliberarea de stres (stres acut, stres cronic, tulburarea de stres posttraumatic, etc), de emotiile negative provocate de stres (frica, furie, tristete, etc) si pe eliminarea simptomelor din tulburarile de tip anxios si depresiv.
Programul are, de asemenea, in vedere clarificarea obiectivelor de viata si activarea resurselor necesare atingerii lor. Este o psihoterapie centrata pe obiectiv, realizata in hipnoza fractionata.

Ciclul I al programului de hipnoterapie – versiunea 2017
1.In cabinet/online – programul de hipnoterapie contine 11 sesiuni de terapie (de 90 min.).
2. Self-help – programul audio de hipnoterapie „Ora de Vis” – versiunea 2017 este alcatuit din 11 sesiuni de terapie. Programul intreg este partial descris aici:
https://www.terapie-in-hipnoza.ro/produs/ora-de-vis-ciclul1-vers-2017

Fiecare sesiune contine:
– Tehnicile de relaxare cu imagerie dirijata pentru eliminarea disconforturilor si clarificarea obiectivelor de viata (hipnopedie);
– Hipnoza clasica si moderna, ericksoniana – transa principala, relaxare profunda cu scenarii psihoterapeutice lungi si sugestii directe centrate pe atingerea obiectivelor (hipnopedie si hipnoterapie).

Modalitatea de lucru cu programul audio Ora de Vis o gasiti aici:
https://www.terapie-in-hipnoza.ro/articole-proprii/programul-audio-ora-de-vis/9445

Ciclul II al programului de hipnoterapie – versiunea 2017
1.In cabinet/online
Ciclul 2 al programului de hipno-psihoterapie il fac, de obicei, cei care au facut deja ciclul I si care isi doresc o dezvoltare si o imbunatatire mai accentuata a relatiilor in toate planurile: personal, familial, cuplu, profesional, social, spiritual. Ciclul II are si el cateva versiuni. In plus, la sedintele efectuate in cabinet, punem un accent mai mare pe partea de specificitate ce tine de obiectivul personal, de istoria de viata, de personalitate.
Daca considerati ca nu aveti probleme psiho-emotionale sau de stres, si doriti doar un program pentru dezvoltatre si evolutie personala, atunci puteti sa incepeti direct cu ciclul 2 al programului audio Ora de Vis, insa v-as recomanda sa achizitionati Ciclul 2 – versiunea 2020, fiindca are incluse repetitiile si de aceea se poate lucra foarte usor cu el (chiar daca nu ati parcurs ciclul I al programului de terapie).
Acest program de hipnoterapie este, mai ales, pentru dezvoltare personala, este mai complex si contine urmatoarele sesiuni, grupate in:
– 2 sesiuni de baza (TB),
– 3 module principale: “Iubire” (4 sesiuni); “Bani” (4 sesiuni); ”Sanatate” (4 sesiuni).

2.Terapie autoadministrata (self-help):
https://www.terapie-in-hipnoza.ro/produs/ora-de-vis-ciclul-2-vers-2017

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.