Ciclul 2 - Ora de Vis - versiunea 2017

Ciclul 1 al programului de hipnoterapie Ora de Vis este ca o fundatie foarte solida pe care putem construi orice dori. Daca in ciclul I suntem specialisti care lucreaza in forta, repara ce este de reparat, elimina ce este de eliminat, astfel incat sa fim deschisi spre noi orizonturi, in ciclul II suntem arhitecti, creatori, suntem artisti.
Ciclul 2 al programului de hipno-psihoterapie il fac, de obicei, cei care au facut deja ciclul I si care isi doresc o dezvoltare si o imbunatatire mai accentuata a relatiilor in toate planurile: personal, familial, cuplu, profesional, social, spiritual. Ciclul II are si el cateva versiuni. In plus, la sedintele efectuate in cabinet, punem un accent mai mare pe partea de specificitate ce tine de obiectivul personal, de istoria de viata, de personalitate.

Acest program de hipnoterapie este, mai ales, pentru dezvoltare personala, este mai complex si contine urmatoarele sesiuni, grupate in:
– 2 sesiuni de baza (TB),
– 3 module principale: “Iubire” (4 sesiuni); “Bani” (4 sesiuni); ”Sanatate” (4 sesiuni).
O sesiune audio este aproximativ echivalentul unei sesiuni de 75 minute efectuata in cabinet.
Fiecare sesiune contine:
– Tehnicile de relaxare cu imagerie dirijata pentru eliminarea disconforturilor, clarificarea obiectivelor de viata si activarea resurselor necesare atingerii lor (hipnopedie).
– Hipnoza clasica si moderna, ericksoniana – transa principala, relaxare profunda cu scenarii psihoterapeutice lungi si sugestii directe pentru atingerea obiectivelor (hipnopedie si hipnoterapie).

Modalitati de lucru cu programul audio „Ora de Vis -ciclul 2 – versiunea 2017”:
– programul de terapie (14 sesiuni) – 3 sesiuni/saptamana.
– repetarea programului in urmatoarele 2 luni (unele sesiuni separate).

Optional, puteti achizitiona 2 sedinte de videoterapie.

Frecventa: 3 sesiuni/saptamana

Durata terapiei: 1 – 3 luni.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.