Ciclul II - Ora de Vis - versiunea 2020

Si va invit acum sa va imaginati…

Ciclul II al programului de hipno-psihoterapie il fac, de obicei, cei care au facut deja ciclul I si care isi doresc o dezvoltare si o imbunatatire mai accentuata a relatiilor in toate planurile: personal, familial, cuplu, profesional, social, spiritual. Ciclul II are si el cateva versiuni. In plus, la sedintele efectuate in cabinet, punem un accent mai mare pe partea de specificitate ce tine de obiectivul personal, de istoria de viata, de personalitate.

Daca considerati ca nu aveti probleme psiho-emotionale sau de stres, si doriti doar un program pentru dezvoltatre si evolutie personala, atunci puteti sa incepeti direct cu ciclul II al programului Ora de Vis. In acest caz va recomand Ciclul 2 – versiunea 2020, fiindca are incluse repetitiile si de aceea se poate lucra foarte usor cu el (chiar daca nu ati parcurs ciclul I al programului de terapie).

Ciclul II al programului de terapie a fost structurat intr-o perioada mai lunga insa a fost inregistrat audio intre 16.01.2023 – 23.02.2023 si l-am structurat astfel incat sa includa o strategie de lucru ce asigura repetitiile, ca sa va ajute cat mai mult sa obtineti efecte maxime. Aceste inregistrari audio au fost prelucrate apoi de fiul meu, Victor (finalizat: 12.03.2023).

Ciclul 2 al programului audio Ora de Vis – versiunea 2020 se deosebeste de ciclul 2 al programului audio Ora de Vis – versiunea 2014 si de programul de hipnoterapie efectuat in cabinet, atat ca structura cat si ca strategie terapeutica, insa se pastreaza esenta.

Acest program de hipnoterapie este, mai ales, pentru dezvoltare personala, este mai complex si contine urmatoarele 14 sesiuni (R + T), grupate in:
– 2 sesiuni de baza (TB),
– 3 module principale: “Iubire” (4 sesiuni); “Bani” (4 sesiuni); ”Sanatate” (4 sesiuni).
Programul intreg:
https://www.terapie-in-hipnoza.ro/produs/ora-de-vis-ciclul-1-vers-2020
https://www.terapie-in-hipnoza.ro/produs/ora-de-vis-ciclul-2-vers-2020

Programul audio Ora de Vis – versiunea 2020 (ciclul 1 + ciclul 2), poate fi achizitionat si sub forma modulelor (R, T) de terapie.
Module:
Ciclul 1 al programului de hipno-psihoterapie:
-Sugestoterapie (R): Dam o raita
-Hipnoterapie (T): Viata ca o calatorie

Ciclul 2 al programului de hipno-psihoterapie:
– Sugestoterapie (R): Clipa
– Hipnoterapie (T): Povesti pentru tine

Afișez singurul rezultat