Ciclul II: Ora de Vis - versiunea 2014

Sesiunile audio din Ciclul 2 ale programului de hipnoterapie Ora de Vis – versiunea 2014 au fost inregistrate live, in anul 2014.

Spre deosebire de sesiunile din cele doua versiuni ale programului audio Ora de Vis (versiunea-2017 si versiunea-2020), care au un grad de neutralitate mai mare, sunt inregistrate cu aparatura moderna si pot fi aplicate mai ales in terapia de grup, programul Ora de Vis – versiunea 2014 contine sedinte individuale inregistrate live.

Aceste inregistrari nu contin inductia transei in intregime, pentru ca am dat drumul la inregistrare dupa ce persoana incepuse, deja, sa intre in transa. Am folosit totusi cateva tehnici la inceput, care sa va ajute sa va relaxati, si multi reusesc sa intre in transa destul de bine chiar si asa.
Folositi propria dvs tehnica de inductie hipnotica, daca aveti una.

Unele inregistrari contin o tehnica de relaxare musculara progresiva sau o scurta tehnica de vizualizare.
Oricum, se poate lucra foarte bine cu aceste inregistrari, au efecte terapeutice, sunt placute si interesante.

Exista unele diferente de structura, de ritm (mai lent), de voce (mai calda) iar sugestiile sunt mai specifice (sunt centrate pe obiectivul persoanei cu care lucram in acel moment) – cu toate acestea am pastrat denumirile sedintelor din Ora de Vis – versiunea 2020, pentru ca versiunea 2014 este prima inregistrare audio a acestui program de hipno-psihoterapie al carui protocol complet l-am scris in 10.02.2013, dupa aprox. 7 ani de experiente de tot felul.

Ciclul II al programului de hipno-psihoterapie il fac, de obicei, cei care au facut deja ciclul 1 si care isi doresc o dezvoltare si o imbunatatire mai accentuata a relatiilor in toate planurile: personal, familial, cuplu, profesional, social, spiritual.

El este, mai ales, pentru dezvoltare personala, este mai complex si contine si el 13 sesiuni, grupate in:
– 2 sesiuni de baza,
– 3 module principale: “Iubire” (4 sesiuni); “Bani” (4 sesiuni); ”Sanatate” (4 sesiuni).

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.