Lumina-soare

Sesiuni de sine statatoare

„Trebuie sa stii sa mergi pe teren solid inainte sa incepi sa faci acrobatii.”

Henry Matisse

 

O singura sedinta de hipnoterapie

Sesiunile de sine statatoare sunt centrate pe obtinerea unor informatii („inspiratii”) de la partea atotcunoscatoare din dvs insiva: „intelepciunea interioara”, „inteligenta interioara”, „mintea subconstienta”, „intuitia”, „sufletul dvs.”, „sinele dvs. profund”, etc. – alegeti sintagma pe care o preferati. Aceste informatii va pot ajuta sa luati  decizii mai bune si sa actionati astfel incat sa rezolvati mai usor ceea ce aveti de rezolvat.

Pot fi efectuate direct, fara a fi necesare sesiunile de pregatire si nici sa completati „Formularul pentru cei 6 pasi”. Totusi recomand sa faceti, singuri, inaintea lor, macar pregatirea minimala, care are rol de a va familiariza cu transa hipnotica si, totodata, are rol de antrenament si incalzire pentru sesiunile de terapie.

Aceste sesiuni au o structura aparte si pot fi experimentate separat – in cabinet sau online – oricand si de oricine doreste:

  1. sa gaseasca o solutie ca sa rezolve o anumita problema sau sa elimine un disconfort/simptom,
  2. sa primeasca informatii  despre relatiile sale de iubire,
  3. sau informatii care sa-l ajute sa obtina succes in plan profesional,
  4. sa experimenteze o regresie in vieti anterioare ca sa elimine anumite blocaje,
  5. sa primeasca un mesaj de „dincolo”, de la o persoana iubita sau de la ghidul sau personal.

Le puteti efectua in cabinet/online si le puteti repeta cu inregistrarile audio corespunzatoare din programele audio, pe care le puteti achizitiona de aici.

 

Tags: No tags

Comments are closed.