ast

Psihoterapie sugestiva – programe audio – modalitati de lucru

„Numai dragostea face lumea sa se invarta.”

Lewis Carroll

Despre programul de hipno-psihoterapie

Psihoterapia sugestiva 

Interventii terapeutice in relaxare 

Variante de terapii in relaxare

Modalitati de lucru cu programele audio

Program de dezvoltare personala, eliberare de stres si stare de bine prin tehnici de relaxare si imagerie dirijata. Invatati tehnici pentru eliberare de stres, stare de bine, evolutie personala, astfel incat sa le puteti practica oricand doriti sa aveti o stare de spirit buna si sa comunicati mai bine cu propriul dvs subconstient pentru a va optimiza viata pe toate planurile.Aceasta varianta a programului de hipno-psihoterapie cu care lucram in cabinet este, in special, pentru dezvoltare si optimizare personala  insa are si multe alte obiective. Ea poate fi adaptata astfel incat sa va ajute sa obtineti orice doriti dvs, este terapie in sine: psihoterapie sugestiva/sugestoterapie.

 Sedinte in cabinet

Training autogen Schultz cu imagerie dirijata si cu sugestii directe centrate pe atingerea obiectivelor (psihoterapie sugestiva).

  • 2 sedinte de pregatire
  • 11 sesiuni de terapie, fiecare sesiune continand alte tehnici si sugestii directe, intr-o imbinare armonioasa si care respecta regulile terapiei la modul general.

Modalitati de lucru (Md.) cu programele de terapii in relaxare si hipnoza: Md. 6: Sesiuni in cabinet + sesiuni din programele audio/videoclipurile gratuite. Recomand combinarea sesiunilor din cabinet cu sesiunile audio din programul de Sugestoterapie sau/si cu videoclipurie din acest playlist.

 

 Terapie auto-administrata (self-help) – programe audio

 

  • 2 sedinte de pregatire
  • 13 sedinte de terapie.

Programul audio de psihoterapie sugestiva poate fi achizitionat si sub forma modulelor:

 

Pasii de lucru

  • Test de receptivitate la hipnoza – dureaza 30 secunde. Puteti afla in cat timp va puteti astepta la unele beneficii ale hipnoterapiei.
  • Evaluarea psihologica initiala – nu este obligatorie.
  • Locul tau special – prima relaxare (P1) – dureaza 31 minute. Va asezati intr-o pozitie confortabila, inchideti ochii, si doar va inchipuiti ce spun. Nu va fortati la nimic, fiti curiosi, observati ce simtiti. Sesiunile de pregatire – sunt incluse in toate programele audio.Sesiunile de pregatire (P1, P2) sunt aceleasi pentru toate programele de terapie (audio/online/in cabinet).
  • lucrati cu sesiunile programului audio de psihoterapie sugestiva in ordine crescatoare.

Tags: No tags

Comments are closed.