ast

Psihoterapie sugestiva – programe audio – modalitati de lucru

Despre programul de hipnopsihoterapie

structurat de psiholog Nicoleta Boghianu

„Numai dragostea face lumea sa se invarta.”

Lewis Carroll

Psihoterapia sugestiva 

Interventii terapeutice in relaxare 

Variante de terapii in relaxare

Dezvoltare personala, eliberare de stres si stare de bine prin tehnici de relaxare si imagerie dirijata. Invatati tehnici pentru eliberare de stres, stare de bine, evolutie personala, astfel incat sa le puteti practica oricand doriti sa aveti o stare de spirit buna si sa comunicati mai bine cu propriul dvs subconstient pentru a va optimiza viata pe toate planurile.Aceasta varianta a programului de hipno-psihoterapie cu care lucram in cabinet este, in special, pentru dezvoltare si optimizare personala  insa are si multe alte obiective. Ea poate fi adaptata astfel incat sa va ajute sa obtineti orice doriti dvs, este terapie in sine: psihoterapie sugestiva/sugestoterapie.

 

Programul de psihoterapie sugestiva

 

A.Psihoterapie sugestiva –  training autogen Schultz cu imagerie dirijata si cu sugestii directe centrate pe atingerea obiectivelor.

Sedinte in cabinet/online:

 

Modalitati de lucru (Md.) cu programele de terapii in relaxare si hipnoza: Md. 6: Sesiuni in cabinet + sesiuni din programele audio/videoclipurile gratuite. Recomand combinarea sesiunilor din cabinet cu sesiunile audio din programul de Sugestoterapie sau/si cu videoclipurie din acest playlist.

 

B.Psihoterapie sugestiva – programe audio

Terapie autoadministrata (self-help):

 

Modalitati de lucru cu programele audio – dati clic pe cuvintele albastre.

 

 

Pasii de lucru

 

Sesiunile de pregatire – sunt incluse in toate programele audio.

In cabinet/online puteti opta pentru pregatirea minimala (P1 +P2 – inregistrari audio):

 

Sesiunile de pregatire (P1, P2) sunt aceleasi pentru toate programele de terapie (audio/online/in cabinet). A doua jumatate din sesiunea de pregatire -1 se face de regula in cabinet/online. Orice tip de terapie alegeti sa faceti in cabinet, va incepe cu sedinta de pregatire P1.

 

Programul audio de psihoterapie sugestiva are doua module:

 

Inainte de a incepe terapia” – este bine sa urmati cei 6 pasi descrisi aici.

Tags: No tags

Comments are closed.