asr

Programul audio Ora de Vis – modalitati de lucru

„Unul dintre cei mai importanti pasi, in trecerea de la boala la sanatate, este schimbarea focalizarii, de la mediul exterior la cel interior.”

Pastila sau Perceptie

Hipno-psihoterapie – program audio 

Interventie terapeutica auto-administrata (self-help)

 

Programul de hipno-psihoterapie Ora de Vis este alcatuit din 12 sesiuni (o sesiune de pregatire si 11 sesiuni de terapie)  grupate in 4 module. Fiecare sesiune de terapie (T) este divizata in doua sedinte  (relaxare; transa)  pentru a va fi mai usor sa lucrati cu ele.Modulele pot fi achizitionate separat, insa trebuie sa fie efectuate in ordine crescatoare (M1M2M3;M4).

Pentru fixarea, consolidarea si stabilizarea efectelor terapiei, recomandam sa repetati fiecare sedinta de 1-3 ori. Repetitiile nu sunt obligatorii dar, in sugestoterapie, sunt necesare, fiindca intaresc efectele terapiei si aduc informatii in plus. Optional puteti achizitiona 2 sedinte de videoterapie. Programul de hipno-psihoterapie este foarte complex si contine multe scenarii, tehnici si sugestii centrate pe obiectiv. Veti trai experiente interesante si veti primi informatii de la propriul dvs subconstient. Programul audio este disponibil aici. Programul Ora de Vis este construit pentru adulti.

 

Posibilitati de achizitionare

Programul audio intreg (12 sesiuni) il aveti la dispozitie 30 de zile si il puteti parcurge cu o frecventa de 3 sesiuni/saptamana.

Programul poate fi achizitionat si ca module (M1M2M3;M4.) Fiecare modul il aveti la dispozitie 7 zile, este alcatuite din 3 sesiuni. Frecventa sesiunilor: o sesiune la doua zile. Frecventa modulelor: 1- 4 module/luna.

Puteti achizitiona programul audio si sub forma sesiunilor separate. O sesiunile achizitionata separat o aveti la dispozitie 2 zile. Frecventa: 1 – 3 sesiuni/saptamana

 

Initierea si repetitiile

Prima sesiune este de initiere si se face, de obicei, in cabinet (sau online).

Asta nu exclude faptul ca multi reusesc sa lucreze singuri cu programul audio, implicandu-se total in ceea ce fac. Totusi in cabinet se fac multe alte lucruri in plus.  Daca, din indiferent ce motive, doriti sa repetati vreuna din sesiunile din programul audio, in cabinet (sau online, pe zoom), puteti sa cereti asta, si sa veniti doar pentru acea sesiune.

Dupa initiere, urmeaza repetitiile:

 • repetitia 1 – de fixare a efectelor terapiei.
 • repetitia 2 – de consolidare a efectelor terapiei.
 • repetitia 3 – de stabilizare a efectelor terapiei.
 • repetitia 4 –  de traire a experientei hipnoterapeutice din plin.

 

 

Modalitati de lucru care includ repetitia

Alte modalitati de lucru cu programele audio.

 

In cazul in care achizitionati programul audio sub forma modulelor, frecventa poate fi chiar si de 1 modul/luna. In pauza dintre module:

 • puteti sa lucrati cu videoclipurile gratuite din acest playlist. Modalitatea de lucru este descrisa aici.
 • puteti sa repetati orice sesiune din cadrul unui modul – cu sesiuni audio achizitionate separat. Frecventa: 1 sesiune/saptamana; numar repetitii: 1-3.

In cazul in care optati pentru Md. 1: Lucru individual cu programul audio Ora de Vis, regimul recomandat de lucru este acesta:

a.Terapie cu programul intreg

 • programul de terapie (12 sesiuni) – 3 sesiuni/saptamana.
 • repetarea programului in urmatoarele 3 luni (unele module/sesiuni separate).

b.Terapie cu programul achizitionat sub forma sesiunilor separate

 • o sesiune/saptamana – 3 luni.

Daca doriti o alta modalitate de lucru, fiindca va simtiti mai confortabil cu ea, alegeti-o pe aceea. 

 

 

Pasii de lucru pentru programul audio Ora de Vis:

 • Testul de receptivitate la hipnoza – dureaza 30 secunde. Puteti sa aflati in cat timp va puteti astepta la unele beneficii ale hipnoterapiei.
 • Evaluarea psihologica initiala – este gratuita. Evaluarea dureaza 10 minute si primiti raportul de evaluare imediat. Puteti repeta evaluarea dupa o luna, pentru a vedea efectele terapiei.
 • Locul tau special – prima relaxare (P1)  – dureaza 31 minute. Va asezati intr-o pozitie confortabila, inchideti ochii, si doar va inchipuiti ce spun. Nu va fortati la nimic, fiti curiosi, observati ce simtiti.
 • lucrati cu sesiunile  programului audio in ordine crescatoare. Frecventa: 1- 3 sesiuni/saptamana.
Ciclul II al programului de hipnopsihoterapie

Cei care doresc, pot sa faca si ciclul II  al programului de hipno-psihoterapie.

Acest ciclu contine si el 13 sesiuni si este centrat pe relatii in toate planurile: cuplu, familial, profesional, social, spiritual.

Fiul meu, psih. Victor Adrian Gavrilov, a inregistrat audio ambele cicluri ale terapiei (in versiunea lui) si puteti sa achizitionati orice sesiune doriti de aici:

Programe audio (terapie self-help)

 

 

Puteti sa combinati  orice sedinta inregistrata audio, cu videoclipul Muzica de relaxare – Frederic Delarue dat pe mut (deschis in alta fereastra si dat pe „repeta”, cu imagini pe tot ecranul)

 

Programul de hipno-psihoterapie (versiunile 2017 si 2020) este centrat pe eliberarea de stres (stres acut, stres cronic, tulburarea de stres posttraumatic, etc), de emotiile negative provocate de stres (frica, furie, tristete, etc) si pe eliminarea simptomelor din tulburarile de tip anxios si depresiv. Programul are, de asemenea, in vedere clarificarea obiectivelor de viata si activarea resurselor necesare atingerii lor.

Este o psihoterapie centrata pe obiectiv, realizata in hipnoza fractionata, care contine:
1.Relaxare: tehnici de relaxare cu imagerie dirijata pentru eliminarea disconforturilor si clarificarea obiectivelor de viata (hipnopedie);
2.Transa: hipnoza clasica si moderna ericksoniana – transa principala, relaxare profunda cu scenarii psihoterapeutice lungi si sugestii directe pentru atingerea obiectivelor (hipnopedie si hipnoterapie).

Programul de hipno-psihoterapie este alcatuit din :

 1. Ciclul 1: 12 sesiuni + o sesiune sugestoterapie (relaxare cu imagerie dirijata + training autogen Schultz).
 2. Ciclul 2: 12 sesiuni + o sesiune optionala.

 

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/categorie-produs/ora-de-vis-program-audio

Programul audio Ora de Vis a fost inregistrat in perioada 13.05.2021 – 24.05.2021, cu o perioada de probe intre 10.05.2021 – 12.05.2021

El este o adaptare, pentru mediul online, a versiunii din 2017 a programului de hipno-psihoterapie (doar ciclul 1 al terapiei), si contine peste 16 ore de inregistrari audio. Fiecare sesiune (relaxare + transa) contine materialul psihoterapeutic dintr-o sesiune de 90 minute. Sunt 28 de inregistrari audio.

Cei care doresc, cand doresc, pot continua cu ciclul 2 al terapiei. Acest ciclu este centrat pe relatii.

Asistenta tehnica

 • programator Gabriel Alexandru Gavrilov
 • psiholog Victor Adrian Gavrilov

Structura programului si vocea

 • psihoterapeut Nicoleta Boghianu

Data lansarii

 • 25.05.2021

 

 

 

 

 

 

Tags: No tags

Comments are closed.