asr

Programul audio Ora de Vis (v. 2017) – modalitati de lucru

„Unul dintre cei mai importanti pasi, in trecerea de la boala la sanatate,

este schimbarea focalizarii,

de la mediul exterior la cel interior.”

Pastila sau Perceptie

Hipno-psihoterapia

Despre programul de hipno-psihoterapie 

Programul audio de hipnoterapie Ora de Vis  – versiunea 2017

Ciclul I

Modalitati de lucru care includ repetitia

Alte modalitati de lucru cu programele audio

Programul de hipno-psihoterapie este foarte complex si contine multe scenarii, tehnici si sugestii centrate pe obiectiv. Veti trai experiente interesante si veti primi informatii de la propriul dvs subconstient.Programul de terapie este alcatuit din 13 sesiuni (2 sesiuni de pregatire si 11 sesiuni de terapie) grupate in 4 module. Fiecare sesiune de terapie este divizata in doua sedinte  – relaxare (R) si transa (T) –  pentru a va fi mai usor sa lucrati cu ele.Modulele pot fi achizitionate separat, insa este bine sa fie efectuate in ordine crescatoare (M1M2M3; M4). Programul audio Ora de Vis – versiunea 2017 este disponibil aici.Pentru fixarea, consolidarea si stabilizarea efectelor terapiei, recomandam sa repetati fiecare sedinta de 1-3 ori. Repetitiile nu sunt obligatorii dar, in sugestoterapie, sunt necesare, fiindca intaresc efectele terapiei si aduc informatii in plus. Optional puteti achizitiona 2 sedinte de videoterapie.

Programul audio intreg (13 sesiuni) il aveti la dispozitie 30 de zile si il puteti parcurge cu o frecventa de 3 sesiuni/saptamana. Programul poate fi achizitionat si ca module (M1M2M3; M4.) Fiecare modul il aveti la dispozitie 7 zile si este alcatuit din 3 sesiuni. Frecventa sesiunilor: o sesiune la doua zile. Frecventa modulelor: 1- 4 module/luna. Puteti achizitiona programul audio si sub forma sesiunilor separate. O sesiunile achizitionata separat o aveti la dispozitie 2 zile. Frecventa: 1 – 3 sesiuni/saptamana.

In cazul in care achizitionati programul audio sub forma modulelor – frecventa poate fi chiar si de 1 modul/luna. In pauza dintre module:

 • puteti sa lucrati cu videoclipurile gratuite din acest playlist. Modalitatea de lucru este descrisa aici.
 • puteti sa repetati orice sesiune din cadrul unui modul – cu sesiuni audio achizitionate separat. Frecventa: 1 sesiune/saptamana; numar repetitii: 1-3.

 

Terapie cu programul intreg:

 • programul de terapie (13 sesiuni) – 3 sesiuni/saptamana.
 • repetarea programului in urmatoarele 2 – 3 luni (unele module/sesiuni separate).

Terapie cu programul achizitionat sub forma sesiunilor separate:

 • o sesiune/saptamana – 3 luni – pe care sa o repetati de cat mai multe ori, de cate ori doriti.

 

Initierea si repetitiile

Prima sesiune este de initiere si se face, de obicei, in cabinet (sau online).

Cu orice program audio veti lucra, este bine ca prima sesiune, „de initiere”, sa o faceti in cabinet sau online, fiinca va veti relaxa mult mai profund si veti reusi sa lucrati mai bine cu inregistrarile audio (oricare ar fi ele), iar efectele terapiei vor fi mai puternice si mai rapide.

Asta nu exclude faptul ca unii reusesc sa lucreze singuri cu programele audio, implicandu-se total in ceea ce fac. Totusi in cabinet se fac multe alte lucruri in plus. Daca, din indiferent ce motive, veti dori sa repetati vreuna din sesiunile din programele audio, in cabinet (sau online, pe zoom), puteti sa cereti asta, si sa veniti doar pentru acea sesiune.

Dupa initiere, urmeaza repetitiile:

 • repetitia 1 – de fixare a efectelor terapiei.
 • repetitia 2 – de consolidare a efectelor terapiei.
 • repetitia 3 – de stabilizare a efectelor terapiei.
 • repetitia 4 – de traire a experientei hipnoterapeutice din plin.

Programele audio sunt facilitati oferite de noi mai ales celor care fac terapia in cabinet, intrucat astfel au posibilitatea sa repete orice sedinta din cabinet, de cate ori doresc. Ele sunt utile si pentru cei care doresc si care pot sa lucreze singuri in confortul caminului propriu. Spre deosebire de videoclipurile noastre, aceste programe nu sunt inregistrari live si au un grad de standardizare mai mare. Oricine poate reusi sa lucreze cu ele, daca este foarte motivat.Totusi cei care au avut experienta terapiei face-to-face (in cabinet/online) sunt mult avantajati.Puteti sa optati ca macar primele sedinte – sedintele de pregatire si prima sesiune de terapie – sa le faceti in cabinet (sau online) si apoi puteti sa continuati lucrul, singuri, cu programele audio, daca asta veti dori.

 

Pasii de lucru 

 • Testul de receptivitate la hipnoza – dureaza 30 secunde. Puteti sa aflati in cat timp va puteti astepta la unele beneficii ale hipnoterapiei.
 • Evaluarea psihologica initiala – nu este obligatorie, o faceti doar daca doriti dvs.
 • Locul tau special – prima relaxare (P1)  – dureaza 31 minute. Va asezati intr-o pozitie confortabila, inchideti ochii, si doar va inchipuiti ce spun. Nu va fortati la nimic, fiti curiosi, observati ce simtiti.
 • lucrati cu sesiunile  programului audio in ordine crescatoare. Frecventa: 1- 3 sesiuni/saptamana.

 

 

Programul audio de hipnoterapie „Ora de Vis” – ciclul 1 – versiunea 2017 a fost inregistrat in perioada 13.05.2021 – 24.05.2021, cu o perioada de probe intre 10.05.2021 – 12.05.2021

El este o adaptare pentru mediul online a versiunii din 2017 a programului de hipno-psihoterapie, si contine peste 17 ore de inregistrari audio. Fiecare sesiune (relaxare + transa) contine materialul psihoterapeutic dintr-o sesiune de 90 minute, efectuata in cabinet. Sunt 30 de inregistrari audio.

Cei care doresc, pot continua terapia cu ciclul II  (versiunea 2014, versiunea 2017 sau  versiunea 2020) al programului de hipno-psihoterapie. Acest ciclu contine si el 13 sesiuni si este centrat pe relatii in toate planurile: cuplu, familial, profesional, social, spiritual. Daca considerati ca nu aveti niciun fel de probleme psiho-emotionale sau de stres, si doriti doar un program pentru dezvoltatre si evolutie personala, atunci puteti sa incepeti direct cu ciclul II al programului Ora de Vis. In acest caz va recomand Ciclul II – versiunea 2020, fiindca are incluse repetitiile si de aceea se poate lucra foarte usor cu el (chiar daca nu ati parcurs ciclul I al programului de terapie).

Tags: No tags

Comments are closed.