path

O modalitate de lucru cu videoclipurile

Pasii:

  • anuntati ca vreti sa faceti relaxare, ca sa nu stati cu gandul ca intra cineva in camera.
  • va creati conditii de confort in camera unde vreti sa lucrati, eliminati factorii perturbatori atat cat se poate (zgomot, lumina, temperatura sa fie potrivita).
  • imbracaminte lejera.
  • pozitie confortabila (decubit dorsal).
  • inchideti ochii, cu dorinta de a intra in transa, respirati de trei ori adanc, lent, rar si calm, abdominal, si folositi oricare din tehnicile de relaxare invatate, apoi, dupa transa 5, folositi si propria dv.tehnica de autohipnoza, relaxandu-va pana la acel nivel care este cel mai potrivit pentru dv. in acel moment (oricare ar fi el).
  • porniti inregistrarea (videoclipul) si permiteti-va sa traiti acea experienta, asa cum vine ea, de la sine… fara niciun efort.

Repetati fiecare videoclip de trei ori, de obicei in zile diferite  pentru  fixarea, consolidarea si stabilizarea efectelor terapiei.

Nu va straduiti sa retineti ceva, fiti curiosi, inchipuiti-va tot ce auziti si observati ce se intampla, ce simtiti… senzatii, emotii, imagini.

Apoi, a patra oara, va asezati la birou, dati drumul la videoclip, faceti imaginea mare si cu ochii deschisi si in stare de veghe (trezie), ascultati-l cu atentie.
Puteti chiar si sa va notati (pe scurt) unele actiuni intreprinse in imaginatia dv. (pasii din scenarii).

Si, atunci cand sunteti dispusi, repetati actiunile de dinainte, traind toate acele experiente de data aceasta fara a asculta videoclipul, din memorie.
Un videoclip de 50 minute il puteti practica in doar 10 minute, efectele obtinute dupa autohipnoza fiind la fel de bune.
Unii reusesc sa faca totul foarte bine din prima incercare, dar asta se intampla mai rar, de obicei repetitia este binevenita.

Multi intra in relaxare profunda si nu-si mai amintesc mare lucru, dar, dupa exercitiul de autohipnoza intotdeauna se simt cu mult mai bine.
Cu timpul veti invata sa reglati nivelul de transa astfel incat sa mergeti pana unde doriti si, daca doriti, sa va si amintiti ceea ce ati experimentat.
Poate fi extrem de interesant!

Apoi treceti la urmatorul videoclip, procedand la fel si cu el.

Centrati-va, in primul rand, pe obtinerea unei relaxari cat mai confortabile.
Restul vine de la sine.

Noi va uram succes!

 

Microprograme

Programul audio „Ora de Vis” il gasiti aici:

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/categorie-produs/ora-de-vis-program-audio

Tags: No tags

Comments are closed.