SAM_0140

Modalitati de lucru cu programele audio

„Până când nu ești dispus să fii confuz cu privire la ceea ce știi deja,

ceea ce știi nu va deveni niciodată mai mare, mai bun sau mai util.”

Milton Erickson

Programe audio

Aceste videoclipuri/sesiuni audio nu se asculta in stare de veghe obisnuita, ci intr-o stare de relaxare cat mai profunda, pentru ca ele nu sunt construite pentru mintea constienta (analitica, logica, rationala – emisfera stanga) ci pentru mintea subconstienta (emisfera dreapta, acolo unde este imaginatia dvs), al carei limbaj este metaforic (imagini, emotii, senzatii).

 

Terapie auto-administrata (self-help) – programe audio

Programul audio de psihoterapie sugestiva

Programul audio de sugestoterapie

Programul audio de hipnoterapie.

Programul audio de hipno-psihoterapie Ora de Vis

 

Exista trei versiuni ale ciclului I al programului audio Ora de Vis:

versiunea  2017

versiunea  2020

versiunea  2014

 

Modalitatea-1: programele audio pot fi efectuate unul dupa altul, exact in aceasta ordine.

Fiecare program are rolul sau bine definit: de reglare foarte puternica (psihoterapia sugestiva), de eliminare a disconforturilor si de carificare a obiectivelor de viata (sugestoterapia), de activare a resurselor necesare atingerii lor (hipnoterapia).

In acest caz, la sfarsit, puteti efectua singuri, usor si cu rezultate foarte bune, programul  de hipno-psihoterapie  Ora de Vis – versiunea 2017.

Daca doriti efect maxim, atunci optati pentru programul de hipno-psihoterapie (cu sesiuni (90 min./sed)) efectuat in cabinet si repetati sesiunile din cabinet cu inregistrarile audio corespunzatoare.

Sesiunile de pregatire le faceti o singura data, la inceputul terapiei, nu este necesar sa le repetati inaintea fiecarui program de terapie.

 

 

Modalitatea-2: o combinatie intre cele 4 programe audio
  • Incepeti cu sesiunile din programul audio de psihoterapie sugestiva, si, repetati fiecare sesiune cu sesiunea  oarecum omoloaga din programul audio de sugestoterapie. Special le-am denumit la fel pentru a putea sa le identificati mai usor, insa sunt destul de diferite pentru ca sesiunile de sugestoterapie au structura unor sedinte de hipnoterapie si contin tehnici in plus. Sesiunile pot fi achizitionate si separat de aici.Le aveti la dispozitie doua zile si puteti sa le repetati de doua ori pe zi, dimineata si seara.
  • Cand ati terminat de lucrat cu cele doua programe audio –  psihoterapie sugestiva si sugestoterapie (pentru completare si repetitii) – incepeti sa lucrati cu programul audio de hipnoterapie.
  • Pentru mentinerea si chiar amplificarea efectelor terapiei, va recomand sa lucrati in continuare, cu programul audio de hipno-psihoterapie Ora de Vis – versiunea 2017 , cu o frecventa confortabila pentru dvs.

Programul audio de psihoterapie sugestiva are efecte foarte puternice de reglare la toate nivelurile (fizic, mental, emotional, spiritual) si totodata invatati sa va relaxati foarte profund, iar programul audio de sugestoterapie contine multe tehnici de eliberare de disconfort, de clarificare a obiectivelor si de activare si amplificare a resurselor necesare atingerii lor. Pentru ca aceste tehnici sa devina deprinderi si sa puteti sa le folositi apoi usor oricand aveti nevoie, este necesar sa le repetati de mai multe ori.

Programul audio de hipnoterapie are o arie de actiune mult mai extinsa, cu efecte in diferite planuri ale vietii dvs. Aici primiti multe informatii de la subconstientul dvs.

Programul audio de hipno-psihoterapie Ora de Vis – versiunea 2017  contine tot ce ati invatat si experimentat in primele 3 programe de terapie, are rol de intarire si de structurare armonioasa a informatiilor asimilate si detinute in subconstientul dvs.

Este bine ca aceste programe sa fie efectuate pas cu pas, in aceasta ordine, pentru ca terapia sa aiba efecte cat mai puternice si cat mai stabile.

 

 

*Modalitatea-3: Combinatii intre doua programe audio
  • Programul audio de sugestoterapie + programul audio de psihoterapie sugestiva.
  • Programul audio de sugestoterapie + programul audio de hipnoterapie.

 

Programul audio de sugestoterapie completeaza excelent cele doua programe („psihoterapie sugestiva” si  „hipnoterapie„), obtinandu-se efecte benefice foarte puternice si foarte stabile.

Aveti combinatiile descrise mai jos* (la finalul articolului).

 

 

Modalitatea-4: sesiuni online + sesiuni din programele audio

Pentru a sti pentru ce tip de terapie sa optati, puteti sa parcurgeti urmatoarele sesiuni:

  1. Ps-1
  2. T1 + sesiunea audio R1
  3. R2 – T2
  4. Optional: R3 – AT Schultz/psihoterapie sugestiva

 

  • R = relaxare (sugestoterapie)
  • T = transa (hipnoterapie)
  • Ps = sedinta de psihoterapie sugestiva
  • AT  Schultz = training autogen (psihoterapie sugestiva)

 

1. psihoterapie sugestiva (45 min./sedinta): Ps-1 – training autogen Schultz cu imagerie dirijata si cu sugestii directe. Trainingul autogen Schultz il veti repeta singuri, acasa, dupa sedinta online, cu videoclipurile gratuite din acest playlist. Puteti adauga, daca doriti, sesiuni audio din programul de sugestoterapie.

 

2. hipnoterapie (45 min./sedinta): T1 (transa) + sesiunea audio R1.

  • luati sesiunea R1 (audio) –  „Inductia relaxarii – „Nisipul”, din programul audio de sugestoterapie si o experimentati singuri, acasa. Sesiunea audio R1 completeaza primele doua sesiuni pe care le-ati facut in cabinet. Sesiunile audio contin tehnicile de relaxare cu imagerie dirijata pe care nu le-ati facut in cabinet. Puteti sa repetati aceste tehnici de cate ori vreti, timp de 2 zile. Programele audio sunt la  mai putin de jumatate din pretul unei sedinte in cabinet.

 

3. hipnoterapie (90 min./sedinta): „R2 – T2„ (relaxare + transa). Aici repetitiile se fac in special cu videoclipurile gratuite din acest playlist. Aici aveti modalitatea de lucru cu videoclipurile.

 

4. Optional: sugestoterapie (90 min./sedinta): R3 + AT Schultz / psihoterapie sugestiva 

 

Odata ce ati optat pentru una dintre variante, mergeti pana la capat cu ea.

 

Experimentand aceste variante de terapii in relaxare si hipnoza (pentru a face o alegere in cunostinta de cauza), nu ati pierdut nimic, pentru ca fiecare varianta are beneficiile sale si pentru ca vom continua terapia exact de unde am ramas. De fapt terapia a inceput cu prima sedinta.

Este foarte posibil ca, dupa aceste 4 sesiuni de terapie, sa va simtiti deja foarte bine si disconfortul dvs sa fi fost deja eliberat, insa, pentru stabilizarea efectelor terapiei, va recomand sa faceti macar 11 sesiuni de terapie.

 

Pasii posibili de urmat, in stilul propriu:
  1. Puteti incepe cu o sedinta de discutii online.
  2. Puteti continua cu o sedinta de experimentare a relaxarii si de centrare, in aceasta stare speciala, pe problema pe care vreti sa o rezolvati. Aceasta sedinta dureaza 90 minute. Este o sesiune de sine statatoare, in care puteti primi informatii (inspiratii) de la partea atotcunoscatoare din dvs insiva (TB-1: „Tehnica teatrului”). Aceasta sedinta se incheie cu sugestii directe pentru intarirea eului si stare de bine, sugestii care va pot ajuta sa va realizati, mai usor si mai rapid, menirea.

Daca in acest moment ati primit deja informatia de care aveati nevoie ca sa rezolvati ceea ce doriti sa rezolvati, va puteti opri aici.

 

Puteti sa faceti ambele sedinte sau puteti alege sa o faceti doar pe una dintre ele sau pe niciuna.

 

Daca doriti sa continuati terapia:

  • In saptamana care urmeaza, efectuati singuri pregatirea minimala.
  • Incepeti sesiunile de terapie pe care le-am descris deja in „Modalitatea 4sesiuni online + sesiuni din programele audio/videoclipuri gratuite”.

 

Modalitatea 5:  Terapie in somn

Inainte de a adormi dati drumul la inregistrarile audio. Ele se vor opri automat sau le puteti opri dvs atunci cand va treziti.

  • Una dupa alta, asa:

Ora de Vis – versiunea 2020 – programe audio (ambele cicluri)

  1. Ora de Vis – Ciclul I – versiunea 2020
  2. Sugestoterapie – ciclul 1: Dam o raita
  3. Hipnoterapie – ciclul 1: Viata ca o calatorie

 

  1. Ora de Vis – Ciclul II – versiunea 2020
  2. Sugestoterapie – ciclul 2: Clipa
  3. Hipnoterapie – ciclul 2: Povesti pentru tine.

Le puteti face si incepand cu sedintele de sugestoterapie urmate de cele de hipnoterapie (sau invers). Incheiati cu terapia completa (R + T) din fiecare ciclu.

Observati ce simtiti si ascultati-va intuitia.

 

Incheiati terapia (ciclul I + ciclul II) cu programul audio „SCHIMBAREA – reorganizarea personalitatii„.

 

 

  • Alta varianta de lucru:
  1. Ora de Vis – Ciclul I (v. 2014)
  2. Microprogram de terapie – primele 10 sedinte + sedintele care va intereseaza + ultimele 3 sedinte.
  3. Ora de Vis – Ciclul II (v. 2014)
  4. Psihoterapie sugestiva
  5. Ora de Vis – ciclul I (v. 2020)
  6. Programe speciale – sedintele care va intereseaza.
  7. Ora de Vis – Ciclul II (v. 2020)

 

  • Sau aceasta varianta:
  1. Psihoterapie sugestiva – „Vreau sa fiu fericit”
  2. Ora de Vis – Ciclul I (v. 2014)
  3. Microprogram de terapie – primele 10 sedinte +  sedintele care va intereseaza + ultimele 3 sedinte.
  4. Programe speciale – sedintele care va intereseaza.
  5. Ora de Vis – Ciclul II (v. 2014)
  6. Ora de Vis – Ciclul I (v. 2020)
  7. Sugestoterapie (ciclul 1) – „Dam o raita”
  8. Hipnoterapie (ciclul 1) – „Viata ca o calatorie”
  9. Ora de Vis – Ciclul II (v. 2020)
  10. Sugestoterapie (ciclul 2) – „Clipa”
  11. Hipnoterapie (ciclul 2) – „Povesti pentru tine”
  12. Ora de Vis- Ciclul I (v. 2017) – forma scurta de terapie.
  13. Ora de Vis – Ciclul II (v. 2017) – forma scurta de terapie.
  14. Sesiuni gratuite / videoclipuri.

 

Unele persoane simt nevoia sa asculte, din nou, anumite sesiuni ziua, in stare de relaxare sau chiar in stare de veghe. Daca simtiti asta, faceti ceea ce simtiti.

 

  • Puteti opta pentru aceste combinatii:

Sugestoterapie (ciclul 1) – „Dam o raita”

Sugestoterapie (ciclul 2) – „Clipa”

Hipnoterapie (ciclul 1) – „Viata ca o calatorie”

Hipnoterapie (ciclul 2) – „Povesti pentru tine”

Ora de Vis – versiunea 2020

Ora de Vis – versiunea 2017.

 

Incheiati terapia (ciclul I + ciclul II) cu programul audio „SCHIMBAREA – reorganizarea personalitatii„.

 

Puteti oricand sa optati pentru a lucra cu orice sesiune audio din orice program astfel:

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/articole-proprii/lucru-cu-videoclipurile/9188

 

 

Modalitatea 6: Terapie pentru intretinerea starii de bine si pentru eliberare de stres

Programul audio de psihoterapie sugestiva poate fi folosit si ca terapie pentru eliberarea de stresul inerent cotidian si pentru intretinerea starii de bine, efectuand cate o sedinta din cand in cand, la nevoie. Sau, daca preferati terapia in cabinet/online, puteti opta pentru Relaxarea autogena Schultz – versiunea 1999.

 

 

Modalitatea 7: sesiuni complete efectuate in cabinet/online + sesiuni audio

 

Este posibil sa preferati aceasta varianta:

Sedintele complete (comasate) contin:

 

 

Modalitatea 8: Pachete de servicii psihologice

Terapia poate fi cumparata sedinta cu sedinta sau la pachet de servicii psihologice.In acest caz, aveti doua sedinte gratuite. In plus, orice sedinta efectuata in cabinet (T) o puteti achizitiona impreuna cu relaxarea corespunzatoare (R)  – ambele inregistrate audio (R+T) – de aici, la un pret mult mai mic.

 

 

 

 

 

 

*Exemple de combinatii intre sesiunile din doua programe de terapie in relaxare si hipnoza

 

 

1. Combinatia Psihoterapie sugestiva – Sugestoterapie:

Incepeti cu sesiunile din programul audio de psihoterapie sugestiva, si, repetati fiecare sesiune cu sesiunea  oarecum omoloaga din programul audio de sugestoterapie. Special le-am denumit la fel pentru a putea sa le identificati mai usor, insa sunt destul de diferite pentru ca sesiunile de sugestoterapie au structura unor sedinte de hipnoterapie si contin tehnici in plus.

 

Psihoterapie sugestiva„Vreau sa fiu fericit!”

Sugestoterapie: „Dam o raita”

 

Sesiunea 1: Training autogen Schultz cu imagerie dirijata – Initierea („Nisipul”)

00:00:00 – 00:51:03

        Sesiunea 1: Inductia relaxarii („Nisipul”)

00:00:00 – 00:38:48

Sesiunea 2Eul ideal

00:00:00 – 00:51:37

Sesiunea 2Eul ideal

00:00:00 – 00:37:37

Sesiunea 3Zambetul interior

00:00:00 – 00:47:01

Sesiunea 3Zambetul interior

00:00:00 – 00:44:08

Sesiunea 4Eliberare de endorfine

00:00:00 – 00:54:00

Sesiunea 4Eliberarea imediata de endorfine

00:00:00 – 00:34:21

Sesiunea 5Butonul increderii

00:00:00 – 00:47:05

Sesiunea 5Incredere in sine

00:00:00 – 00:37:56

Sesiunea 6Tehnica proprie de autohipnoza (sugestoterapie)

00:00:00 –  00:48:04

Sesiunea 6Tehnica proprie de autohipnoza 

00:00:00 –  00:48:04

Sesiunea 7: Rezolvare de probleme (hipnoterapie)

00:00:00 –  00:46:10

Sesiunea 7: Rezolvare de probleme (hipnoterapie)

00:00:00 –  00:46:10

Sesiunea 8: Acceptare de sine (TALL)

00:00:00 – 00:00:56:12

Sesiunea 8: Acceptare de sine (TALL)

00:00:00 –  00:32:23

Sesiunea 9Viitor irezistibil

00:00:00 – 00:58:56

Sesiunea 9: Viitor irezistibil

00:00:00 – 00:48:34

Sesiunea 10Filme de succes

00:00:00 – 00:56:12

Sesiunea 10Filme de succes

00:00:00 – 00:26:06

Sesiunea 11Exercitiu zilnic de incredere in sine

00:00:00 – 00:56:30

Sesiunea 11:Exercitiu zilnic de incredere in sine

00:00:00 – 00:27:21

Sesiunea 12Intoarcere din viitor

00:00:00 –  00:50:11

Sesiunea 12Intoarcere din viitor

00:00:00 – 00:30:23

Sesiunea 13: Asociat-disociat

00:00:00 –  00:48:34

Sesiunile 13 – 14:

Multumiri pentru protector: 00:00:00 – 00:28:30

 Asociat – disociat: 00:00:00 – 00:24:26

 

 

 

2.Combinatia Sugestoterapie – Hipnoterapie

Combinand Programul de sugestoterapie cu Programul de hipnoterapie obtineti ciclul I al programului Ora de Vis – versiunea 2020, un program care are incluse (in plus, fata de Ora de Vis – versiunea 2017 ) si repetitiile – care intaresc, consolideaza si stabilizeaza efectele terapiei.

Daca optati pentru combinatia intre sesiuni din programele audio „Sugestoterapie”  si  „Hipnoterapie”, fiecare sesiune de sugestoterapie (relaxare cu imagerie dirijata) se face inaintea sesiunii corespunzatoare de hipnoterapie (transa). Alegeti frecventa potrivita pentru dvs.

 

Sugestoterapie: „Dam o raita”   –––   Hipnoterapie:  „Viata ca o calatorie

 

Sesiunea 1Inductia relaxarii („Nisipul”)

00:00:00 – 00:38:48

Sesiunea 1: Gradina vindecarii

00:00:00 – 00:40:33

Sesiunea 2Eul ideal

00:00:00 – 00:37:37

Sesiunea 2: Nor – curcubeu

00:00:00 – 00:53:47

Sesiunea 3Zambetul interior

00:00:00 – 00:44:08

Sesiunea 3: Calatorie la o stanca

00:00:00 – 01:01:30

Sesiunea 4Eliberarea imediata de endorfine

00:00:00 – 00:34:21

Sesiunea 4: Coridorul.

00:00:00 – 01:01:31

Sesiunea 5Incredere in sine

00:00:00 – 00:37:56

Sesiunea 5Incredere in sine (sugestoterapie)

00:00:00 – 00:37:56

Sesiunea 6:Tehnica proprie de autohipnoza 

00:00:00 – 00:48:04

Sesiunea 6: Tehnica proprie de autohipnoza (sugestoterapie)

00:00:00 – 00:48:04

Sesiunea 7Rezolvare de probleme (hipnoterapie)

00:00:00 – 00:46:10

Sesiunea 7: Rezolvare de probleme

00:00:00 – 00:46:10

Sesiunea 8: Acceptare de sine (TALL)

00:00:00 –  00:32:23

Sesiunea 8: AT Schultz (psihoterapie sugestiva)

00:00:00 – 00:45:00

Sesiunea 9Viitor irezistibil

00:00:00 – 00:48:34

Sesiunea 9: Regresie de varsta

00:00:00 – 01:06:27

Sesiunea 10Filme de succes

00:00:00 – 00:26:09

Sesiunea 10Echilibru emotional

00:00:00 – 01:01:21

Sesiunea 11:Exercitiu zilnic de incredere in sine

00:00:00 – 00:27:21

Sesiunea 11Centrul bucuriei; consilierul personal

00:00:00 – 00:46:21

Sesiunea 12Intoarcere din viitor

00:00:00 – 00:30:23

Sesiunea 12Viata ca o calatorie

00:00:00 – 00:58:01

Sesiunile 13 – 14:

  • Multumiri pentru protector: 00:00:00 – 00:28:30
  • Asociat – disociat: 00:00:00 – 00:24:26

Sesiunea 13: Comunicarea cu mintea supraconstienta

00:00:00 – 00:50:40

 

Succes!

 

Comments are closed.