SAM_0140

Modalitati de lucru cu programele audio.

 

Programe audio

Terapie autoadministrata (self-help) programe audio

Programul audio de psihoterapie sugestiva

Programul audio de sugestoterapie

Programul audio de hipnoterapie.

Programul audio de hipnopsihoterapie „Ora de Vis” :

Exista doua versiuni ale programului audio Ora de Vis:

 

Modalitatea-1: programele audio pot fi efectuate unul dupa altul, exact in aceasta ordine.

Fiecare program are rolul sau bine definit: de reglare foarte puternica (psihoterapia sugestiva), de eliminare a disconforturilor si de carificare a obiectivelor de viata (sugestoterapia), de activare a resurselor necesare atingerii lor (hipnoterapia).

In acest caz, la sfarsit, puteti efectua singuri, usor si cu rezultate foarte bune, programul  de hipnopsihoterapie  Ora de Vis – versiunea 2017.

Daca doriti efect maxim, atunci optati pentru programul de hipnopsihoterapie cu sesiuni complete, de 90 – 120 minute, fiecare, efectuat in cabinet (face-to-face).

Sesiunile de pregatire le faceti o singura data, la inceputul terapiei – nu este necesar sa le repetati inaintea fiecarui program de terapie.

 

Modalitatea-2: o combinatie intre cele 4 programe audio – cea mai recomandata.
 • Incepeti cu sesiunile din programul audio de psihoterapie sugestiva, si, repetati fiecare sesiune cu sesiunea  oarecum omoloaga din programul audio de sugestoterapie. Special le-am denumit la fel pentru a putea sa le identificati mai usor, insa sunt destul de diferite pentru ca sesiunile de sugestoterapie au structura unor sedinte de hipnoterapie si contin tehnici in plus. Sesiunile pot fi achizitionate si separat de Aici. Le aveti la dispozitie doua zile si puteti sa le repetati de doua ori pe zi, dimineata si seara.
 • Cand ati terminat de lucrat cu cele doua programe audio –  psihoterapie sugestiva si sugestoterapie (pentru completare si repetitii) – incepeti sa lucrati cu programul audio de hipnoterapie.
 • Pentru mentinerea si chiar amplificarea efectelor terapiei, va recomand sa lucrati in continuare, cu programul audio de hipnopsihoterapie Ora de Vis – versiunea 2017 , cu o frecventa confortabila pentru dvs, poate o sesiune la 2-3 saptamani, si chiar mai rar, doar la nevoie.

Programul audio de psihoterapie sugestiva are efecte foarte puternice de reglare la toate nivelurile (fizic, mental, emotional, spiritual) iar programul audio de sugestoterapie contine multe tehnici de eliberare de disconfort si de clarificare a obiectivelor si de activare si amplificare a resurselor necesare atingerii lor. Tocmai pentru ca aceste tehnici sa devina deprinderi si sa puteti sa le folositi, apoi, oricand aveti nevoie, este necesar sa le repetati de mai multe ori.

Programul audio de hipnoterapie are o arie de actiune mult mai extinsa, cu efecte in diferite planuri ale vietii dvs. Aici primiti multe informatii de la subconstientul dvs.

Programul audio de hipnopsihoterapie Ora de Vis – versiunea 2017  contine tot ce ati invatat si experimentat in primele 3 programe de terapie.

Este bine ca aceste programe sa fie efectuate pas cu pas, in aceasta ordine, pentru ca terapia sa aiba efecte cat mai puternice si cat mai stabile.

 

*Modalitatea-3: Combinatii intre doua programe audio
 • Programul audio de psihoterapie sugestiva + programul audio de sugestoterapie.
 • Programul audio de sugestoterapie + programul audio de hipnoterapie.

 

Programul audio de sugestoterapie completeaza excelent cele doua programe („psihoterapie sugestiva” si  „hipnoterapie„), obtinandu-se efecte benefice foarte puternice si foarte stabile*.

 

Modalitatea-4: sesiuni in cabinet + sesiuni din programele audio.

Pentru a sti pentru ce tip de terapie sa optati, puteti sa experimentati, in cabinet, cate o sedinta astfel:

Apoi luati sesiunea audio Inductia relaxarii ” din programul audio de sugestoterapie si o experimentati acasa de mai multe ori, timp de doua zile. Aceasta sesiune completeaza primele doua sesiuni pe care le-ati facut in cabinet (este relaxarea R1-pe care nu ati facut-o).

 • Sesiunea 3 (in cabinet): hipnoterapie75 min./sesiune – „R2-T2„: relaxare + transa, efectuate in aceeasi zi, una dupa alta.
 • Sesiunea 4 (in cabinet): hipnoterapie 90 min./sesiune – „R3 + T3„: relaxare (45 min.) + transa (45 min.), efectuate in doua zile diferite.
 • Sesiunea 5 (in cabinet): sugestoterapie; 75 min./sesiune – „R4-AT Schultz„: relaxare cu imagerie dirijata (R4)  + training autogen Schultz (AT Schultz).

 

In acest moment, dupa ce ati experimentat direct aceste sesiuni (S1; T1 +  R1-audio;  „R2T2”; „R3 + T3” ; „R4-AT Schultz”), puteti sa optati pentru:

 1. Psihoterapie sugestiva (45 min./sedinta)   +   sesiuni audio din programul de sugestoterapie (pentru repetitii, dar contine si tehnici in plus);
 2. Hipnoterapie (45 min./sedinta)   +   sesiuni audio din programul de sugestoterapie  (contine tehnicile de relaxare cu imagerie dirijata, pe care nu le-ati facut in cabinet. Totodata puteti sa repetati aceste tehnici de cate ori vreti – timp de 2 zile; programele audio sunt la jumatate din pretul unei sedinte in cabinet);
 3. Hipnoterapie (75 min./sesiune)  –  acest program contine si tehnicile de relaxare cu imagerie dirijata, pe langa transe. Aici repetitiile se fac in special cu videoclipurile gratuite. Aveti descrisa aici modalitatea de lucru cu videoclipurile.
 4. Hipnoterapie (90 min./sesiune) – acest program are incluse repetitiile, puteti sa lucrati doar cu el.
 5. Sugestoterapie (75 min/sesiune) – acest program are incluse ambele tehnici, puteti sa lucrati doar cu el.

 

Odata ce ati optat pentru una dintre variante, mergeti cu ea pana la capat.

Experimentand, in cabinet, aceste variante de terapii in relaxare si hipnoza (pentru a face o alegere in cunostinta de cauza), nu ati pierdut nimic, pentru ca fiecare varianta are beneficiile sale si pentru ca vom continua terapia exact de unde am ramas. De fapt terapia in cabinet a inceput cu prima sedinta si, cu fiecare sesiune, am facut pasi inainte spre atingerea obiectivelor dvs.

 

Pasii posibili de urmat, in stilul propriu:
 1. Puteti incepe cu o sedinta de discutii in cabinet sau online (videoterapie) – care dureaza 45 minute.
 2. Puteti continua cu o sedinta de experimentare a relaxarii si de centrare, in aceasta stare speciala, pe problema pe care vreti sa o rezolvati – care dureaza 75 minute. Este o sesiune de sine statatoare, in care puteti primi informatii (inspiratii) de la partea atotcunoscatoare din dvs insiva („tehnica teatrului”). Aceasta sedinta se incheie cu sugestii directe pentru intarirea eului si stare de bine, sugestii care va pot ajuta sa va realizati, mai usor si mai rapid, menirea. Puteti sa faceti ambele sedinte sau puteti sa o efectuati doar pe una dintre ele.
 3. In saptamana care urmeaza, efectuati singuri pregatirea minimala.
 4. Incep sesiunile de terapie pe care le-am descris deja in aceasta „Modalitatea 4: sesiuni in cabinet + sesiuni din programele audio”.

 

Md.5: sesiuni de sine statatoare

1. Puteti incepe cu o sedinta de discutii in care veti putea spune ce vreti dvs. Aceasta sedinta se poate desfasura in cabinet (45 min./200 ron) sau online (videoterapie: 45 min/150 ron). Cum doriti.

2. Continuati cu sesiuni de terapie de sine statatoare (75 minute/300 ron) – va puteti opri dupa fiecare sesiune.

Aceste sesiuni sunt centrate pe obtinerea unor informatii („inspiratii”) de la partea atotcunoscatoare din dvs insiva: „intelepciunea interioara”, „inteligenta interioara”, „mintea subconstienta”, „intuitia”, „sufletul”, sinele profund”, etc. – alegeti sintagma pe care o preferati. Aceste informatii va pot ajuta sa luati  decizii mai bune si sa actionati astfel incat sa rezolvati mai usor ceea ce aveti de rezolvat.

Aceste sesiuni au o structura aparte si pot fi experimentate separat, oricand si de oricine doreste:

 1. sa gaseasca o solutie ca sa rezolve o anumita problema sau sa elimine un disconfort/simptom (S1- „tehnica teatrului”);
 2. sa primeasca informatii  despre relatiile sale de iubire (Iubire-S4),
 3. sau informatii care sa-l ajute sa obtina succes in plan profesional (Bani-S3),
 4. sa experimenteze o regresie in vieti anterioare ca sa elimine anumite blocaje (PLT-S1),
 5. sa primeasca un mesaj de „dincolo”, de la o persoana iubita sau de la ghidul sau personal (ES -S1).

Aceste sesiuni de sine statatoare pot fi efectuate direct, fara a fi necesare sesiunile de pregatire si nici  sa completati „ Formularul pentru cei 6 pasi.”. Totusi recomand sa faceti macar pregatirea minimala, care are rol de a va familiariza cu transa hipnotica si, totodata, are rol de antrenament si incalzire pentru sesiunea din cabinet.

 

 

*Exemple de combinatii intre sesiunile din doua programe de terapie in relaxare si hipnoza

 

1. Combinatia Psihoterapie sugestivaSugestoterapie:

Incepeti cu sesiunile din programul audio de psihoterapie sugestiva, si, repetati fiecare sesiune cu sesiunea  oarecum omoloaga din programul audio de sugestoterapie. Special le-am denumit la fel pentru a putea sa le identificati mai usor, insa sunt destul de diferite pentru ca sesiunile de sugestoterapie au structura unor sedinte de hipnoterapie si contin tehnici in plus.

 

Psihoterapie sugestiva  –––––-  Sugestoterapie: „Dam o raita”

 

Psihoterapie sugestiva – Modulul I: 7 tehnici de autohipnoza” 

  Sugestoterapie – Modulul I: „7 meditatii ghidate

Sesiunea 1: Training autogen Schultz cu imagerie dirijata – Initierea („Nisipul”)

00:00:00 – 00:51:03

Sesiunea 1: Inductia relaxarii („Nisipul”)

00:00:00 – 00:38:48

Sesiunea 2Eul ideal

00:00:00 – 00:51:37

Sesiunea 2Eul ideal

00:00:00 – 00:37:37

Sesiunea 3Zambetul interior

00:00:00 – 00:47:01

Sesiunea 3Zambetul interior

00:00:00 – 00:44:08

Sesiunea 4Eliberare de endorfine

00:00:00 – 00:54:00

Sesiunea 4Eliberarea imediata de endorfine

00:00:00 – 00:34:21

Sesiunea 5Butonul increderii

00:00:00 – 00:47:05

Sesiunea 5Incredere in sine

00:00:00 – 00:37:56

Sesiunea 6Tehnica proprie de autohipnoza (hipnoterapie)

00:00:00 –  00:48:04

Sesiunea 6Tehnica proprie de autohipnoza (hipnoterapie)

00:00:00 –  00:48:04

Sesiunea 7: Rezolvare de probleme (hipnoterapie)

00:00:00 –  00:46:10

Sesiunea 7: Rezolvare de probleme (hipnoterapie)

00:00:00 –  00:46:10+

 

 

Psihoterapie sugestiva – Modulul II: Explorand viitorul (1)” 

   Sugestoterapie – Modulul II: „Explorand viitorul (2)

 

Sesiunea 8Relaxarea Schultz – „Protectia”

00:00:00 – 00:38:43

Sesiunea 8Relaxarea Schultz – „Protectia” (psihoterapie sugestiva)

00:00:00 – 00:38:43

Sesiunea 9Acceptare de sine (TALL)

00:00:00 – 00:00:56:12

Sesiunea 9: Acceptare de sine (TALL)

00:00:00 –  00:32:23

Sesiunea 10Viitor irezistibil

00:00:00 – 00:58:56

Sesiunea 10Viitor irezistibil

00:00:00 – 00:48:34

Sesiunea 11Filme de succes

00:00:00 – 00:56:12

Sesiunea 11Filme de succes

00:00:00 – 00:26:06

Sesiunea 12Exercitiu zilnic de incredere in sine

00:00:00 – 00:56:30

Sesiunea 12:Exercitiu zilnic de incredere in sine

00:00:00 – 00:27:21

Sesiunea 13Intoarcere din viitor

00:00:00 –  00:50:11

Sesiunea 13Intoarcere din viitor

00:00:00 – 00:30:23

Sesiunea 14Multumiri pentru protector (hipnoterapie)

00:00:00 – 00:28:30

Sesiunea 14: Multumiri pentru protector (hipnoterapie)

00:00:00 – 00:28:30

Sesiunea 15: Asociat-disociat

00:00:00 –  00:48:34

Sesiunea 15Asociat – disociat (hipnoterapie)

00:00:00 – 00:24:26

 

 

2.Combinand Programul de sugestoterapie cu Programul de hipnoterapie obtineti Programul Ora de Vis – versiunea 2020, un program care are incluse (in plus, fata de Ora de Vis – versiunea 2017 ) si repetitiile, nemaifiind necesare intaririle cu sesiuni din alte programe audio.

 

Daca optati pentru combinatia intre sesiuni din programele audio „Sugestoterapie”  si  „Hipnoterapie”, fiecare sesiune de sugestoterapie (relaxare cu imagerie dirijata) se face inaintea sesiunii corespunzatoare de hipnoterapie (transa). Alegeti frecventa potrivita pentru dvs.

 

Sugestoterapie: „Dam o raita”   –––   Hipnoterapie:  „Viata ca o calatorie

 

Sugestoterapie –  Modulul I: „7 meditatii ghidate” 

      Hipnoterapie – Modulul I –  Fara stres”

 

Sesiunea 1Inductia relaxarii („Nisipul”)

00:00:00 – 00:38:48

Sesiunea 1Explorare.

00:00:00 – 00:40:33

Sesiunea 2Eul ideal

00:00:00 – 00:37:37

Sesiunea 2Aprofundare.

00:00:00 – 00:53:47

Sesiunea 3Zambetul interior

00:00:00 – 00:44:08

Sesiunea 3Fara frica.

00:00:00 – 01:01:30

Sesiunea 4Eliberarea imediata de endorfine

00:00:00 – 00:34:21

Sesiunea 4Imagine pozitiva de sine.

00:00:00 – 01:01:31

Sesiunea 5Incredere in sine

00:00:00 – 00:37:56

Sesiunea 5Incredere in sine (sugestoterapie)

00:00:00 – 00:37:56

Sesiunea 6:Tehnica proprie de autohipnoza (hipnoterapie)

00:00:00 – 00:48:04

Sesiunea 6: Tehnica proprie de autohipnoza

00:00:00 – 00:48:04

Sesiunea 7Rezolvare de probleme (hipnoterapie)

00:00:00 – 00:46:10

Sesiunea 7: Rezolvare de probleme

00:00:00 – 00:46:10

 

 

Sugestoterapie: Modulul II: „Explorand viitorul (2)”     

   Hipnoterapie: Modulul II: „Calatorind in timp”

 

Sesiunea 8Relaxare Schultz – „Protectia” (psihoterapie sugestiva)

00:00:00 – 00:38:43

Sesiunea 8Relaxarea Schultz – „Protectia”  (psihoterapie sugestiva)

00:00:00 – 00:38:43

Sesiunea 9: Acceptare de sine (TALL)

00:00:00 –  00:32:23

Sesiunea 9Acceptare de sine (TALL – sugestoterapie)

00:00:00 – 00:32:23

Sesiunea 10Viitor irezistibil

00:00:00 – 00:48:34

Sesiunea 10: Regresie de varsta.

00:00:00 – 01:06:27

Sesiunea 11Filme de succes

00:00:00 – 00:26:09

Sesiunea 11Echilibru emotional.

00:00:00 – 01:01:21

Sesiunea 12:Exercitiu zilnic de incredere in sine

00:00:00 – 00:27:21

Sesiunea 12Consilierul personal.

00:00:00 – 00:46:21

Sesiunea 13Intoarcere din viitor

00:00:00 – 00:30:23

Sesiunea 13Viata ca o calatorie.

00:00:00 – 00:58:01

Sesiunea 14Multumiri pentru protector (hipnoterapie)

00:00:00 – 00:28:30

Sesiunea 15Asociat – disociat (hipnoterapie)

00:00:00 – 00:24:26

Sesiunea 14: Comunicarea cu mintea supraconstienta.

00:00:00 – 00:50:40

 

Succes!

 

Comments are closed.