SAM_0140

Modalitati de lucru cu programele audio.

„Până când nu ești dispus să fii confuz cu privire la ceea ce știi deja,

ceea ce știi nu va deveni niciodată mai mare, mai bun sau mai util.”

Milton Erickson

Programe audio

Terapie autoadministrata (self-help) programe audio

Programul audio de psihoterapie sugestiva

Programul audio de sugestoterapie

Programul audio de hipnoterapie.

Programul audio de hipnopsihoterapie „Ora de Vis”

 

Exista doua versiuni ale programului audio Ora de Vis:

 

Modalitatea-1: programele audio pot fi efectuate unul dupa altul, exact in aceasta ordine.

Fiecare program are rolul sau bine definit: de reglare foarte puternica (psihoterapia sugestiva), de eliminare a disconforturilor si de carificare a obiectivelor de viata (sugestoterapia), de activare a resurselor necesare atingerii lor (hipnoterapia).

In acest caz, la sfarsit, puteti efectua singuri, usor si cu rezultate foarte bune, programul  de hipnopsihoterapie  Ora de Vis – versiunea 2017.

Daca doriti efect maxim, atunci optati pentru programul de hipnopsihoterapie cu sesiuni complete, de 120 minute, fiecare, efectuat in cabinet (face-to-face).

Sesiunile de pregatire le faceti o singura data, la inceputul terapiei – nu este necesar sa le repetati inaintea fiecarui program de terapie.

 

Modalitatea-2: o combinatie intre cele 4 programe audio – cea mai recomandata.
 • Incepeti cu sesiunile din programul audio de psihoterapie sugestiva, si, repetati fiecare sesiune cu sesiunea  oarecum omoloaga din programul audio de sugestoterapie. Special le-am denumit la fel pentru a putea sa le identificati mai usor, insa sunt destul de diferite pentru ca sesiunile de sugestoterapie au structura unor sedinte de hipnoterapie si contin tehnici in plus. Sesiunile pot fi achizitionate si separat de Aici. Le aveti la dispozitie doua zile si puteti sa le repetati de doua ori pe zi, dimineata si seara.
 • Cand ati terminat de lucrat cu cele doua programe audio –  psihoterapie sugestiva si sugestoterapie (pentru completare si repetitii) – incepeti sa lucrati cu programul audio de hipnoterapie.
 • Pentru mentinerea si chiar amplificarea efectelor terapiei, va recomand sa lucrati in continuare, cu programul audio de hipnopsihoterapie Ora de Vis – versiunea 2017 , cu o frecventa confortabila pentru dvs, poate o sesiune la 2-3 saptamani, si chiar mai rar, doar la nevoie.

Programul audio de psihoterapie sugestiva are efecte foarte puternice de reglare la toate nivelurile (fizic, mental, emotional, spiritual) si totodata invatati sa va relaxati foarte profund, iar programul audio de sugestoterapie contine multe tehnici de eliberare de disconfort si de clarificare a obiectivelor si de activare si amplificare a resurselor necesare atingerii lor. Pentru ca aceste tehnici sa devina deprinderi si sa puteti sa le folositi, apoi, oricand aveti nevoie, este necesar sa le repetati de mai multe ori.

Programul audio de hipnoterapie are o arie de actiune mult mai extinsa, cu efecte in diferite planuri ale vietii dvs. Aici primiti multe informatii de la subconstientul dvs.

Programul audio de hipnopsihoterapie Ora de Vis – versiunea 2017  contine tot ce ati invatat si experimentat in primele 3 programe de terapie, are rol de intarire si de structurare armonioasa a informatiilor asimilate si detinute in subconstientul dvs.

Este bine ca aceste programe sa fie efectuate pas cu pas, in aceasta ordine, pentru ca terapia sa aiba efecte cat mai puternice si cat mai stabile.

 

*Modalitatea-3: Combinatii intre doua programe audio
 • Programul audio de psihoterapie sugestiva + programul audio de sugestoterapie.
 • Programul audio de sugestoterapie + programul audio de hipnoterapie.

 

Programul audio de sugestoterapie completeaza excelent cele doua programe („psihoterapie sugestiva” si  „hipnoterapie„), obtinandu-se efecte benefice foarte puternice si foarte stabile.

Aveti combinatiile descrise mai jos* (la finalul articolului), la:

Exemple de combinatii intre sesiunile din doua programe de terapie in relaxare si hipnoza”

 

Modalitatea-4: sesiuni online + sesiuni din programele audio

Pentru a sti pentru ce tip de terapie sa optati, puteti sa parcurgeti urmatoarele sesiuni:

 1. Ps-1
 2. T1 + sesiunea audio R1
 3. R2 – T2
 4. R3 – AT Schultz/psihoterapie sugestiva

 

 • R = relaxare (sugestoterapie)
 • T = transa (hipnoterapie)
 • Ps = sedinta de psihoterapie sugestiva
 • AT  Schultz = training autogen (psihoterapie sugestiva)

 

1. psihoterapie sugestiva (60 min./sedinta): Ps-1 – training autogen Schultz cu imagerie dirijata si cu sugestii directe. Trainingul autogen Schultz il veti repeta singuri, acasa, dupa sedinta online, cu videoclipurile gratuite din acest playlist. Puteti adauga, daca doriti, sesiuni audio din programul de sugestoterapie.

 

2. hipnoterapie (60 min./sedinta): T1 (transa) + sesiunea audio R1.

 • luati sesiunea R1 (audio) –  „Inductia relaxarii – „Nisipul”, din programul audio de sugestoterapie si o experimentati singuri, acasa. Sesiunea audio R1 completeaza primele doua sesiuni pe care le-ati facut in cabinet. Sesiunile audio contin tehnicile de relaxare cu imagerie dirijata pe care nu le-ati facut in cabinet. Puteti sa repetati aceste tehnici de cate ori vreti, timp de 2 zile. Programele audio sunt la jumatate din pretul unei sedinte in cabinet.

 

3. hipnoterapie (90 min./sedinta sau 120 min./sedinta ): „R2 – T2„ (relaxare + transa). Aici repetitiile se fac in special cu videoclipurile gratuite din acest playlist. Aici aveti modalitatea de lucru cu videoclipurile.

 

4. sugestoterapie (60 min./sedinta ;  90 min./sedinta  sau 120 min./sedinta): R3 + AT Schultz / psihoterapie sugestiva.

 

Odata ce ati optat pentru una dintre variante, mergeti pana la capat cu ea.

 

Experimentand aceste variante de terapii in relaxare si hipnoza (pentru a face o alegere in cunostinta de cauza), nu ati pierdut nimic, pentru ca fiecare varianta are beneficiile sale si pentru ca vom continua terapia exact de unde am ramas. De fapt terapia a inceput cu prima sedinta.

Este foarte posibil ca, dupa primele 4 sesiuni de terapie, sa va simtiti deja foarte bine si disconfortul dvs sa fi fost deja eliberat, insa, pentru stabilizarea efectelor terapiei, va recomand sa faceti macar 11 sesiuni de terapie.

 

Pasii posibili de urmat, in stilul propriu:
 1. Puteti incepe cu o sedinta de discutii online.
 2. Puteti continua cu o sedinta de experimentare a relaxarii si de centrare, in aceasta stare speciala, pe problema pe care vreti sa o rezolvati. Aceasta sedinta dureaza 90 minute. Este o sesiune de sine statatoare, in care puteti primi informatii (inspiratii) de la partea atotcunoscatoare din dvs insiva („tehnica teatrului”). Aceasta sedinta se incheie cu sugestii directe pentru intarirea eului si stare de bine, sugestii care va pot ajuta sa va realizati, mai usor si mai rapid, menirea.

Daca in acest moment ati primit deja informatia de care aveati nevoie ca sa rezolvati ceea ce doriti sa rezolvati, va puteti opri aici.

Puteti sa faceti ambele sedinte sau puteti alege sa o faceti doar pe una dintre ele sau pe niciuna.

 

Daca doriti sa continuati terapia:

 • In saptamana care urmeaza, efectuati singuri pregatirea minimala.
 • Incep sesiunile de terapie pe care le-am descris deja in „Modalitatea 4sesiuni online + sesiuni din programele audio/videoclip-uri gratuite”.

 

 

Modalitatea-5: sesiuni de sine statatoare

1. Puteti incepe cu o sedinta de discutii (online.) in care veti putea spune ce vreti dvs.

2. Continuati cu sesiuni de terapie de sine statatoare (90 – 120 minute/sedinta) – va puteti opri dupa fiecare sesiune.

Aceste sesiuni sunt centrate pe obtinerea unor informatii („inspiratii”) de la partea atotcunoscatoare din dvs insiva: „intelepciunea interioara”, „inteligenta interioara”, „mintea subconstienta”, „intuitia”, „sufletul”, sinele profund”, etc. – alegeti sintagma pe care o preferati. Aceste informatii va pot ajuta sa luati  decizii mai bune si sa actionati astfel incat sa rezolvati mai usor ceea ce aveti de rezolvat.

Aceste sesiuni au o structura aparte si pot fi experimentate separat, oricand si de oricine doreste:

 1. sa gaseasca o solutie ca sa rezolve o anumita problema sau sa elimine un disconfort/simptom (S1- „tehnica teatrului”);
 2. sa primeasca informatii  despre relatiile sale de iubire (Iubire-S4),
 3. sau informatii care sa-l ajute sa obtina succes in plan profesional (Bani-S3),
 4. sa experimenteze o regresie in vieti anterioare ca sa elimine anumite blocaje (PLT-S1),
 5. sa primeasca un mesaj de „dincolo”, de la o persoana iubita sau de la ghidul sau personal (ES -S1).

Aceste sesiuni de sine statatoare pot fi efectuate direct, fara a fi necesare sesiunile de pregatire si nici sa completati „Formularul pentru cei 6 pasi”. Totusi recomand sa faceti macar pregatirea minimala, care are rol de a va familiariza cu transa hipnotica si, totodata, are rol de antrenament si incalzire pentru sesiunile de terapie.

 

 

*Exemple de combinatii intre sesiunile din doua programe de terapie in relaxare si hipnoza

 

1. Combinatia Psihoterapie sugestiva – Sugestoterapie:

Incepeti cu sesiunile din programul audio de psihoterapie sugestiva, si, repetati fiecare sesiune cu sesiunea  oarecum omoloaga din programul audio de sugestoterapie. Special le-am denumit la fel pentru a putea sa le identificati mai usor, insa sunt destul de diferite pentru ca sesiunile de sugestoterapie au structura unor sedinte de hipnoterapie si contin tehnici in plus.

 

Psihoterapie sugestiva„Vreau sa fiu fericit!”

Sugestoterapie: „Dam o raita”

 

Sesiunea 1: Training autogen Schultz cu imagerie dirijata – Initierea („Nisipul”)

00:00:00 – 00:51:03

        Sesiunea 1: Inductia relaxarii („Nisipul”)

00:00:00 – 00:38:48

Sesiunea 2Eul ideal

00:00:00 – 00:51:37

Sesiunea 2Eul ideal

00:00:00 – 00:37:37

Sesiunea 3Zambetul interior

00:00:00 – 00:47:01

Sesiunea 3Zambetul interior

00:00:00 – 00:44:08

Sesiunea 4Eliberare de endorfine

00:00:00 – 00:54:00

Sesiunea 4Eliberarea imediata de endorfine

00:00:00 – 00:34:21

Sesiunea 5Butonul increderii

00:00:00 – 00:47:05

Sesiunea 5Incredere in sine

00:00:00 – 00:37:56

Sesiunea 6Tehnica proprie de autohipnoza (sugestoterapie)

00:00:00 –  00:48:04

Sesiunea 6Tehnica proprie de autohipnoza 

00:00:00 –  00:48:04

Sesiunea 7: Rezolvare de probleme (hipnoterapie)

00:00:00 –  00:46:10

Sesiunea 7: Rezolvare de probleme (hipnoterapie)

00:00:00 –  00:46:10

Sesiunea 8: Acceptare de sine (TALL)

00:00:00 – 00:00:56:12

Sesiunea 8: Acceptare de sine (TALL)

00:00:00 –  00:32:23

Sesiunea 9Viitor irezistibil

00:00:00 – 00:58:56

Sesiunea 9: Viitor irezistibil

00:00:00 – 00:48:34

Sesiunea 10Filme de succes

00:00:00 – 00:56:12

Sesiunea 10Filme de succes

00:00:00 – 00:26:06

Sesiunea 11Exercitiu zilnic de incredere in sine

00:00:00 – 00:56:30

Sesiunea 11:Exercitiu zilnic de incredere in sine

00:00:00 – 00:27:21

Sesiunea 12Intoarcere din viitor

00:00:00 –  00:50:11

Sesiunea 12Intoarcere din viitor

00:00:00 – 00:30:23

Sesiunea 13: Asociat-disociat

00:00:00 –  00:48:34

Sesiunea 13:

Multumiri pentru protector: 00:00:00 – 00:28:30

 Asociat – disociat: 00:00:00 – 00:24:26

 

 

2.Combinatia Sugestoterapie – Hipnoterapie

Combinand Programul de sugestoterapie cu Programul de hipnoterapie obtineti Programul Ora de Vis – versiunea 2020, un program care are incluse (in plus, fata de Ora de Vis – versiunea 2017 ) si repetitiile, nemaifiind necesare intaririle cu sesiuni din alte programe audio.

Daca optati pentru combinatia intre sesiuni din programele audio „Sugestoterapie”  si  „Hipnoterapie”, fiecare sesiune de sugestoterapie (relaxare cu imagerie dirijata) se face inaintea sesiunii corespunzatoare de hipnoterapie (transa). Alegeti frecventa potrivita pentru dvs.

 

Sugestoterapie: „Dam o raita”   –––   Hipnoterapie:  „Viata ca o calatorie

 

Sesiunea 1Inductia relaxarii („Nisipul”)

00:00:00 – 00:38:48

Sesiunea 1: Gradina vindecarii

00:00:00 – 00:40:33

Sesiunea 2Eul ideal

00:00:00 – 00:37:37

Sesiunea 2: Nor – curcubeu

00:00:00 – 00:53:47

Sesiunea 3Zambetul interior

00:00:00 – 00:44:08

Sesiunea 3: Calatorie la o stanca

00:00:00 – 01:01:30

Sesiunea 4Eliberarea imediata de endorfine

00:00:00 – 00:34:21

Sesiunea 4: Coridorul.

00:00:00 – 01:01:31

Sesiunea 5Incredere in sine

00:00:00 – 00:37:56

Sesiunea 5Incredere in sine (sugestoterapie)

00:00:00 – 00:37:56

Sesiunea 6:Tehnica proprie de autohipnoza 

00:00:00 – 00:48:04

Sesiunea 6: Tehnica proprie de autohipnoza (sugestoterapie)

00:00:00 – 00:48:04

Sesiunea 7Rezolvare de probleme (hipnoterapie)

00:00:00 – 00:46:10

Sesiunea 7: Rezolvare de probleme

00:00:00 – 00:46:10

Sesiunea 8: Acceptare de sine (TALL)

00:00:00 –  00:32:23

Sesiunea 8: AT Schultz (psihoterapie sugestiva)

00:00:00 – 00:45:00

Sesiunea 9Viitor irezistibil

00:00:00 – 00:48:34

Sesiunea 9: Regresie de varsta

00:00:00 – 01:06:27

Sesiunea 10Filme de succes

00:00:00 – 00:26:09

Sesiunea 10Echilibru emotional

00:00:00 – 01:01:21

Sesiunea 11:Exercitiu zilnic de incredere in sine

00:00:00 – 00:27:21

Sesiunea 11Centrul bucuriei; consilierul personal

00:00:00 – 00:46:21

Sesiunea 12Intoarcere din viitor

00:00:00 – 00:30:23

Sesiunea 12Viata ca o calatorie

00:00:00 – 00:58:01

Sesiunea 13:

 • Multumiri pentru protector: 00:00:00 – 00:28:30
 • Asociat – disociat: 00:00:00 – 00:24:26

Sesiunea 13: Comunicarea cu mintea supraconstienta

00:00:00 – 00:50:40

 

Succes!

 

Comments are closed.