foto- plaja Modern

Sesiuni online + sesiuni din programele audio (Md.4)

 

Hipno-psihoterapie

Terapie in hipnoza, de scurta durata (5-12 sedinte),

centrata pe obiectiv (obtinerea starii de bine) si pe solutii,

cu elemente de terapie cognitiv-comportamentala.

„Închide ochii. Relaxează-te. Respiră adânc. Vizualizează-te învăluit într-o frumoasă lumină spirituală, absorbind această lumină și, de asemenea, radiind-o către cei dragi, vindecându-i. Simte tensiunea și greutatea care îți părăsește corpul, ca și cum o mare greutate ți-ar fi fost ridicată de pe umeri. Concentrează-ți mintea pe lumină. Ești gata să începi călătoria în interior. Un univers magnific ne așteaptă.” Dr. Brian Weiss

 Modalitati de lucru cu programele audio
Modalitatea 4: sesiuni online + sesiuni din programele audio

Pentru a sti pentru ce tip de terapie sa optati, puteti sa parcurgeti urmatoarele sesiuni:

 1. Ps-1
 2. T1 + sesiunea audio R1
 3. R2 – T2
 4. R3 + AT  Schultz/psihoterapie sugestiva

 

 • R = relaxare (sugestoterapie)
 • T = transa (hipnoterapie)
 • Ps = sedinta psihoterapie sugestiva
 • AT  Schultz = training autogen – psihoterapie sugestiva

 

1. psihoterapie sugestiva (60 min./sedinta): Ps-1 – training autogen Schultz cu imagerie dirijata si cu sugestii directe. Trainingul autogen Schultz il veti repeta singuri, acasa, dupa sedinta online, cu videoclipurile gratuite din acest playlist. Puteti adauga, daca doriti, sesiuni audio din programul de sugestoterapie.

 

2. hipnoterapie (60 min./sedinta): T1 (transa) + sesiunea audio R1.

 • luati sesiunea R1 (audio) –  „Inductia relaxarii – „Nisipul”, din programul audio de sugestoterapie si o experimentati singuri, acasa. Sesiunea audio R1 completeaza primele doua sesiuni pe care le-ati facut in cabinet. Sesiunile audio contin tehnicile de relaxare cu imagerie dirijata pe care nu le-ati facut in cabinet. Puteti sa repetati aceste tehnici de cate ori vreti, timp de 2 zile. Programele audio sunt la jumatate din pretul unei sedinte in cabinet.

 

3. hipnoterapie (90 min./sedinta sau 120 min./sedinta): „R2 – T2„ (relaxare + transa). Aici repetitiile se fac in special cu videoclipurile gratuite din acest playlist. Aici aveti modalitatea de lucru cu videoclipurile.

 

4. sugestoterapie (60 min./sedinta ;  90 min./sedinta  sau 120 min./sedinta): R3 + AT Schultz/ psihoterapie sugestiva.

 

Odata ce ati optat pentru una dintre variante, mergeti pana la capat cu ea.

Experimentand aceste variante de terapii in relaxare si hipnoza (pentru a face o alegere in cunostinta de cauza), nu ati pierdut nimic, pentru ca fiecare varianta are beneficiile sale si pentru ca vom continua terapia exact de unde am ramas. De fapt terapia a inceput cu prima sedinta.

Este foarte posibil ca, dupa primele 4 sesiuni de terapie, sa va simtiti deja foarte bine si disconfortul dvs sa fi fost deja eliberat, insa, pentru stabilizarea efectelor terapiei, va recomand sa faceti macar 11 sesiuni de terapie.

 

Pasii posibili de urmat, in stilul propriu:
 1. Puteti incepe cu o sedinta de discutii – online.
 2. Puteti continua cu o sedinta de experimentare a relaxarii si de centrare, in aceasta stare speciala, pe problema pe care vreti sa o rezolvati. Aceasta sedinta dureaza 90 minute. Este o sesiune de sine statatoare, in care puteti primi informatii (inspiratii) de la partea atotcunoscatoare din dvs insiva („tehnica teatrului”). Aceasta sedinta se incheie cu sugestii directe pentru intarirea eului si stare de bine, sugestii care va pot ajuta sa va realizati, mai usor si mai rapid, menirea.

Daca in acest moment ati primit deja informatia de care aveati nevoie ca sa rezolvati ceea ce doriti sa rezolvati, va puteti opri aici.

Puteti sa faceti ambele sedinte sau puteti alege sa o faceti doar pe una dintre ele sau pe niciuna.

 

Daca doriti sa continuati terapia:

 • In saptamana care urmeaza, efectuati singuri pregatirea minimala (detalii  aici).
 • Incepeti sesiunile de terapie pe care le-am descris deja in acest articol. 

 

Succes!

 

 

Riscul

Comments are closed.