foto- plaja Modern

Sesiuni in cabinet + sesiuni din programele audio (Md.4)

Hipno-psihoterapie

Sesiuni in cabinet + sesiuni din programele audio

Pentru a sti pentru ce tip de terapie sa optati, puteti sa parcurgeti urmatoarele 4 sesiuni:

  1. Ps-1
  2. T1 + sesiunea audio R1
  3. R2 – T2
  4. R3 + AT  Schultz/psihoterapie sugestiva

1. psihoterapie sugestiva (50 min./sedinta):

Efectuati in cabinet/online Ps-1 – training autogen Schultz cu imagerie dirijata si cu sugestii directe.Trainingul autogen Schultz il veti repeta singuri, acasa, dupa sedinta online, cu videoclipurile gratuite din acest playlist.Puteti adauga, daca doriti, sesiuni audio din programul de sugestoterapie.

2. hipnoterapie (50 min./sedinta): T1 (transa) + sesiunea audio R1. Efectuati in cabinet/online T1 si, apoi, luati sesiunea R1 (audio) –  „Inductia relaxarii – „Nisipul”, din programul audio de sugestoterapie si o experimentati singuri, acasa. Sesiunea audio R1 completeaza primele doua sesiuni pe care le-ati facut in cabinet. Sesiunile audio contin tehnici de relaxare cu imagerie dirijata pe care nu le-ati facut in cabinet. Puteti sa repetati aceste tehnici de cate ori vreti, timp de 2 zile.

3. hipnoterapie (75 min./sedinta) „R2 – T2„ (relaxare + transa). Efectuati in cabinet o sedinta de75 minute: R2 + T2. Aici repetitiile, in pauza dintre sedinte, se pot face in special cu videoclipurile gratuite din acest playlist. Aici aveti modalitatea de lucru cu videoclipurile.

4.Optional: sugestoterapie (75 min./sedinta): R3 + AT Schultz/ psihoterapie sugestiva. Efectuati in cabinet o sedinta de 75 minute: R3 +  AT Schultz

 

Odata ce ati optat pentru una dintre cele 4 variante descrise mai sus,, mergeti mai departe cu ea.

Experimentand aceste variante de terapii in relaxare si hipnoza (pentru a face o alegere in cunostinta de cauza), nu ati pierdut nimic, pentru ca fiecare varianta are beneficiile sale si pentru ca vom continua terapia exact de unde am ramas. De fapt terapia a inceput cu prima sedinta.Este foarte posibil ca, dupa primele 4 sesiuni de terapie, sa va simtiti deja foarte bine si disconfortul dvs sa fi fost deja eliberat, insa, pentru stabilizarea efectelor terapiei, va recomand sa faceti macar 11 sesiuni de terapie.

„Închide ochii. Relaxează-te. Respiră adânc. Vizualizează-te învăluit într-o frumoasă lumină spirituală, absorbind această lumină și, de asemenea, radiind-o către cei dragi, vindecându-i. Simte tensiunea și greutatea care îți părăsește corpul, ca și cum o mare greutate ți-ar fi fost ridicată de pe umeri. Concentrează-ți mintea pe lumină. Ești gata să începi călătoria în interior. Un univers magnific ne așteaptă.” Dr. Brian Weiss 

Riscul

Tags: No tags

Comments are closed.