IMG_0032

Inainte de a va programa

Daca doriti sa experimentati programul de hipno-psihoterapie, puteti sa parcurgeti urmatorii 6 pasi care sunt descrisi, un pic mai jos, in acest articol. Acesti 6 pasi va orienteaza spre informatia necesara, pe care ar fi foarte bine sa o aveti inainte de a va programa, sunt ca o plimbare printr-un magazin.

Cum se completeaza formularul este scris aici: Formular pentru cei 6 pasi.

Testul si Relaxarea

Cei 6 pasi

Daca doriti:

Dupa ce ati completat si trimis acest Formular, consider ca sunteti pregatiti pentru sesiunile in cabinet/online.

Aveti deja jumatate din prima sedinta de pregatire efectuata gratuit (si in ritmul dvs propriu), si puteti sa va faceti o programare.

 

Alte informatii

  • Nu trebuie sa achizitionati toate sedintele de la inceput. Luati doar o sedinta.
  • Pentru hipnoterapie sunt necesare toate sesiunile de pregatire (P1 + P2) si trebuie sa completati „Formularului pentru cei 6 pasi”.
  • Pentru psihoterapia sugestiva nu este necesara completarea Formularului pentru cei 6 pasi.
  • Puteti opta pentru terapiile de relaxare (relaxarea autogena Schultz, psihoterapia sugestiva, sugestoterapia) ale caror efecte sunt foarte puternice si de care poate beneficia marea majoritate a oamenilor, intrucat se pune mai putin accent pe vizualizare si mai mult pe senzatii de relaxare profunda. In acest caz, repetitiile intre sedinte le puteti face mai ales cu aceste 3 videoclipuri si puteti alege varianta minimala de pregatire.

 

Testul de potrivire – cei 6 pasi
  • Gradul de dezvoltare a resurselor pentru a putea beneficia cat de cat de terapiile in relaxare si hipnoza (hipnoterapie; hipno-psihoterapie) este de minim  nota  5 (suficient).
  • Terapiile in relaxare (psihoterapia sugestiva; sugestoterapia) nu necesita capacitati de vizualizare dezvoltate, intrucat pornesc de la senzatii pe care orice om le simte, in mod natural, atunci cand este profund relaxat (greutate, moleseala, caldura, etc.). Totusi este necesara preluarea cuvintelor. Pot beneficia de aceste terapii marea majoritate a oamenilor. Am numit acest test „de potrivire” intrucat arata si disponibilitatile dvs de timp, efort, bani, capacitate de a intelege ce este scris pe paginile unde va duc cei 6 pasi, dorinta de a investi ceva in sanatea dvs. Daca testul vi se pare dificil, atunci va puteti indrepta spre tratamentul medicamentos sau spre terapia prin dialog, in stare de veghe. Insa nici ele nu ofera garantii 100%, nu sunt perfecte, nici magice sau miraculoase.
Cercetările arată că 90% din subiecţi pot atinge o transă uşoară, 70% o transă medie şi doar 10% până la 20% intra într-o stare hipnotică profundă (de tip somnambulic).

 

Magazin-online – psiholog Nicoleta Boghianu.

Magazin-online – psiholog Victor Adrian Gavrilov.

Tags: No tags

Comments are closed.