Terapie online

A Healing Gift to Humanity – fond muzical pentru sedintele online

 

Muzica de fundal pe care noi o folosim este aceasta: A Healing Gift to Humanity  – Frederic Delarue

 

Terapia online

Daca terapia se desfasoara online, asigurati-va  conditii de confort  si puneti-va pe un alt dispozitiv, muzica de relaxare, ca fond muzical.

Pentru o experiență similară cu cea din cabinet, acest link trebuie accesat chiar înainte să începem sesiunea.
Calitatea audio este excelentă. Avem microfon de studio, versiune profesională, cu diafragma mare si format polar cardioid. Asigură recepția foarte bună a sunetelor emise din fața microfonului și izolează sunetele venite din laterale – pentru cât mai puțin zgomot de fundal.

 

 

Păpădia
„O singură plantă produce în jur de 2.000 de semințe anual. Fiecare dintre acestea, fără excepție, este eliberată în aer la cea mai mică boare de vânt, fără ca păpădiei să-i pese încotro se îndreaptă aceasta sau dacă va avea parte de o soartă bună la aterizare.
Într-adevăr, majoritatea acestor semințe vor ajunge pe un asfalt dur, anost, unde vor zăcea fără sens, o eroare în cursa genetică a supraviețuirii și a înmulțirii… Ceea ce contează este că, în fiecare primăvară, fiecare crăpătură din asfalt va fi plină de păpădii.
Acesta este scopul, nu-i așa? Ca fiecare crăpătură, să fie umplută cu ideile, creativitatea și inovațiile tale.”
Seth Godin

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=cXy6VE6PoGQ&t=0s

Povestea din spatele acestei muzici

Translate google:

„La vârsta de 13 ani, la un an după prima mea experiență în apropierea morții, când am întâlnit îngeri și ființe de lumină în tunelul care ajungea la Lumina Strălucitoare și Caldă, am fost îndrumat să încep să cânt cântece de suflet ale oamenilor. Știam că acest lucru este foarte puternic și poate schimba viața oamenilor.

Totuși, m-a speriat, deoarece nu am putut să împărtășesc această experiență și sentiment cu nimeni, în Franța la acea vreme. Abia la 30 de ani, după ce am fost temporar paralizat, am primit-o și m-am predat pe loc și m-am iertat că nu am împărțit acest dar mai devreme.

Cred cu tărie că acest lucru m-a ajutat să merg din nou, deoarece am simțit o „Respirație de viață” eliberată din plexul meu solar în momentul iertării totale. Pe 29 decembrie 2010, Joao Cota-Robles a făcut trecerea la Lumină, dintr-o pneumonie bruscă.

Nu l-am cunoscut personal, dar îl cunosc pe tatăl lui, Dick și pe mama lui, Patricia Cota-Robles, care mă invită să-mi interpretez muzica în fiecare an la o mare conferință spirituală pe care o organizează în locuri cu frecvență mare, sau „vortexuri”.

Când am aflat de tranziția lui, m-am simțit imediat obligat să conduc de la Palm Springs, CA la Tucson, AZ, pentru celebrarea vieții. Între timp, Joao părea să comunice cu mine și mi-a cerut să creez CD-ul „Music of his Soul”, ca o moștenire a lui pentru familia sa.

Dar după ce a fost la Celebrare, a simțit că și-a dorit ca acest CD să fie „A Gift to Humanity”, o muzică care poate binecuvânta cu confort pe oricine se confruntă cu orice formă de cancer, o muzică care te ajută să-ți ridici vibrațiile.

A fost nevoie de câteva luni pentru ca această idee să fie complet clară și gata să înflorească. La mijlocul lui aprilie 2011, am simțit și am auzit brusc (voce interioară) că ar trebui să plec imediat în Franța, ceea ce am făcut.

În Franța, pe lângă faptul că am vizitat familia mea, am fost la Rennes-le-Chateau pentru a filma 2 DVD-uri cu Debowska Productions. Acolo, la locul filmărilor, am avut sentimentul puternic că Maria Magdalena a pășit pe acel câmp, simțindu-și planul.

Apoi, când am vizitat Biserica din Rennes-le-Chateau, m-am dus să mă rog la statuia Marie Madeleine și am avut experiența incredibilă, suprarealistă, paranormală, să-i simt fața mișcându-se și vorbind cu mine. Nu voi uita niciodată acel moment!

Întors în California, Joao părea să mă îndemne să fac CD-ul și să comunic cu mama lui, că ea ar ști mai bine decât mine, cum să-l împărtășesc lumii. Am sunat-o imediat pe Patricia și i-am spus despre asta.

Patricia mi-a împărtășit că fiul ei pare să-și dorească ca CD-ul să fie făcut a doua zi, care era în Duminica Rusaliilor, ca o onoare pentru Maria. Între timp, dr. Florence Phillips, soția Dr. Ernest Phillips și miniștri pentru o lungă perioadă de timp în Hemet, CA apoi Palm Springs, CA a murit de cancer.

Ea a fost singurul ministru din Palm Springs care mi-a primit bun venit să-mi fac munca de meditație, fără nicio condiție atașată. Era un înger. Transmiterea duminicii Rusaliilor devreme mi-a dat încă o validare că CD-ul trebuia făcut în acea zi și simt cu tărie că Dr. Florence a fost alături de mine în timpul creării acestei muzici și o onorez pentru asta. Înainte și în timpul creării CD-ului, m-am simțit învăluit de vibrații și frecvențe intense și profunde și mi-a fost greu să mă ridic la sfârșitul acestei creații divine.

A fost atât de frumos copleșitor! Joao părea să spună că acest CD NICIODATĂ nu ar trebui să fie cumpărat sau vândut de nimeni.

Va fi dăruit, gratuit, și „îndrăznește oricine care încearcă să facă un ban din acest proiect divin!

Era foarte clar. Vă rugăm să descărcați această muzică pentru uzul dvs. personal și vă rugăm să o împărtășiți cu oricine credeți că ar beneficia de o ascultare.

Mulțumim lui Jeff Sheridan, de la Soundworks Studio din Burbank, California, pentru că a oferit cu generozitate masterizarea acestui CD ca participare la acest Gift to Humanity.

 

Mulțumesc foarte mult.

Binecuvântări ale îngerilor,

Frederic Delarue”

 

 

Tags: No tags

Comments are closed.