constientul-si-subconstientul-284x150

Despre relaxare

Transa nu are legatura cu vointa pentru ca nu i se poate induce o transa unei persoane impotriva vointei ei ( are liber arbitru ).
Mai mult chiar, oricine poate iesi din transa, oricand, oricat de profunda ar fi transa … daca doreste neaparat acest lucru… insa, pentru ca ati venit sa obtineti ceva pe care il doriti din tot sufletul… probabil… veti dori sa ramaneti in transa, bucurandu-va de aceasta experienta placuta … macar atata timp cat v-ati programat.Transa are legatura cu imaginatia… pentru ca transa este o stare de absorbtie … intr-o realitate imaginata (ca atunci cand suntem indragostiti…) .

Cu cat ne vom relaxa mai mult, cu atat vom reusi sa ne dam mai bine frau liber imaginatiei… trairea experientei va fi mai intensa… si efectele terapiei vor fi mai rapide si mai puternice.

De accea, in primele doua sedinte vom face diferite exercitii de :

  • relaxare,
  • concentrare a atentiei spre interior ,
  • vizualizare
  • si imagerie dirijata

Aceste exercitii ma ajuta sa va cunosc mai bine, astfel incat sa pot sa aleg cele mai potrivite tehnici de inductie (lucrez lejer cu cel putin zece tehnici de inductie ), acele tehnici care sa va ajute, pe dumneavoastra, sa obtineti nivelul de transa hipnotica cel mai eficient (oricare ar fi el) pentru a rezolva ceea ce vreti sa rezolvati si pentru a obtine ceea ce doriti sa obtineti (obiectivul terapiei).

Si astfel, cu ajutorul transei hipnotice si al subconstientului nostru… ne indreptam spre viata pe care o visam… in visele noastre cele mai frumoase.
Se poate ?

Puterea subconstientului nostru este imensa !

Vom face un exercitiu de relaxare cu vizualizare atat la inceputul celor doua sedinte de pregatire, cat si la sfarsitul lor, special pentru a va simti foarte bine atat in timpul, cat si dupa sedinta.

Nu exista raspunsuri corecte sau gresite la exercitiile de imaginatie pe care le vom face, exista doar grade diferite de transpunere in situatie.
Exercitiile au doar rol de a ma ajuta pe mine sa va cunosc mai bine …
Si veti putea observa cum reactioneaza corpul dumneavoastra la cuvinte… care sunt cele mai specifice senzatii de relaxare pentru dumneavoastra… in ce masura sunteti in stare sa va relaxati fara o pregatire prealabila.

Vom avea surprize… foarte placute … patrunzand in universul interior … si reusind sa vedem… sa simtim … si chiar sa auzim… ce ne spune subconstientul nostru…

in aceasta calatorie…

atat de placuta…

spre noi insine.
O viata reusita presupune o buna comunicare cu mintea noastra subconstienta.

O buna coordonare intre mintea constienta si mintea subconstienta este cheia succesului.
Invatand sa intram in transa hipnotica, vom reusi sa comunicam mai bine cu subconstientul nostru… ne vom auzi mai bine vocea interioara.
Invatam sa intram in transa hipnotica pentru a imbunatatiti aceasta comunicare…

si pentru a trai aceasta experienta minunata …

a intalnirii cu sufletului nostru…

unic si divin.

Exercitiu de relaxare – textul scris:

O inductie hipnotica prin relaxare

Eu va urez succes!

Comments are closed.