constientul-si-subconstientul-284x150

Despre relaxare

„Mintea are o inimă pe care mintea nu o poate intelege.”Voltaire

„Toate lucrurile care contează cu adevarat – frumusetea, dragostea, creativitatea, bucuria, pacea interioara – izvorasc de dincolo de minte.” E.Tolle

 

Transa nu are legatura cu vointa pentru ca nu i se poate induce o transa unei persoane impotriva vointei ei.

Orice om are liber arbitru, el hotaraste in ce experienta vrea sa intre (foarte bine…) sau nu vrea sa intre (asta e…).

Mai mult chiar, oricine poate iesi din transa, oricand, oricat de profunda ar fi transa, daca doreste neaparat acest lucru, insa, pentru ca ati venit sa obtineti ceva ce va doriti din tot sufletul, probabil veti dori sa ramaneti in aceasta stare de concentrare relaxata, bucurandu-va de aceasta experienta placuta macar atata timp cat va las eu, cat v-ati programat.

Transa are legatura cu imaginatia pentru ca transa este o stare de absorbtie intr-o realitate imaginata, ca atunci cand suntem indragostiti.

Cu cat va veti relaxa mai mult, cu atat veti reusi sa va dati mai bine frau liber imaginatiei, cu atat trairea experientei va fi mai intensa, si efectele terapiei vor fi mai rapide si mai puternice.

De accea, in primele doua sedinte vom face diferite exercitii de:

 • relaxare,
 • concentrare a atentiei spre interior ,
 • vizualizare
 • si imagerie dirijata

Aceste exercitii ma ajuta sa va cunosc mai bine, astfel incat sa pot sa aleg cele mai potrivite tehnici de inductie (lucrez lejer cu cel putin zece tehnici de inductie ), acele tehnici care sa va ajute, pe dumneavoastra, sa obtineti nivelul de transa hipnotica cel mai eficient (oricare ar fi el) pentru a rezolva ceea ce vreti sa rezolvati si pentru a obtine ceea ce doriti sa obtineti (obiectivul terapiei).

Si astfel, cu ajutorul transei hipnotice si al subconstientului dvs va indreptati spre viata pe care o visati in visele dvs cele mai frumoase.
Este posibil?

Puterea subconstientului nostru este imensa!

Vom face cate un exercitiu de relaxare cu vizualizare atat la inceputul celor doua sedinte de pregatire, cat si la sfarsitul lor, pentru a va simti foarte bine atat in timpul, cat si dupa sedinta.

Nu exista raspunsuri corecte sau gresite la exercitiile de imaginatie pe care le vom face, exista doar grade diferite de transpunere in situatie.
Exercitiile au doar rol de a ma ajuta pe mine sa va cunosc mai bine.
Si dvs veti putea observa:

 • cum reactioneaza corpul dumneavoastra la cuvinte,
 • care sunt cele mai specifice senzatii de relaxare pentru dumneavoastra,
 • in ce masura sunteti in stare sa va relaxati fara o pregatire prealabila.

Veti avea surprize foarte placute patrunzand in universul interior si reusind sa vedeti, sa simtiti si chiar sa auziti (vocea interioara) ce va spune subconstientul dvs in aceasta calatorie atat de placuta spre dvs insiva.

 

„The mind has forgetten, but the body has not – thankfully” Sigmund Freud

O viata reusita presupune o buna comunicare cu mintea noastra subconstienta.

O buna coordonare intre mintea constienta si mintea subconstienta este cheia succesului.

Sunteti aici pentru a invata sa intrati in transa hipnotica astfel incat sa comunicati mai bine cu subconstientul dvs, pentru:

 • a va atinge obiectivele,
 • a avea o viata asa cum doriti,
 • a avea succes,
 • a fi sanatos si fericit.

Invatati sa intrati in transa hipnotica pentru a imbunatatiti aceasta comunicare cu dvs insiva la nivelul cel mai profund si pentru a trai  experienta minunata a intalnirii cu sufletului dvs unic si divin.

 

Exercitiu de relaxare – textul scris:

O inductie hipnotica prin relaxare – textul scris

Eu va urez succes!

Comments are closed.