SAM_2004

Inregistrari audio – sedinte de terapie prin sugestie

Acum lucram si oferim doar versiunile programelor audio inregistrate incepand cu anul 2021 (dupa pandemie).

Aceste programe audio sunt facilitati oferite de noi mai ales celor care fac terapia in cabinet pentru ca astfel au posibilitatea sa repete orice sedinta din cabinet de cate ori doresc. Programele audio sunt utile si pentru cei care doresc (si care pot) sa lucreze singuri in confortul caminului propriu. Spre deosebire de videoclipurile noastre, aceste programe nu sunt inregistrari live si au un grad de standardizare mai mare. Oricine poate reusi sa lucreze cu ele, daca este foarte motivat, totusi cei care au experienta terapiei face-to-face (macar 2 – 3 sedinte) sunt mult avantajati.

Programele de psihoterapie online sau in cabinet:

 

Programe audio (self-help) – terapie autoadministrata:

  1. Versiunea 2017 : Ciclul 1Ciclul 2.
  2. Versiunea 2020Ciclul 1 Ciclul 2.
  3. Versiunea 2014Ciclul 1Ciclul 2Programe specialeMicroprogram de terapie pentru unele tulburari psihosomatice.

 

Cateva cuvinte despre unele programe audio 

Psihoterapie sugestiva

Exemplu:

Programul contine 7 sesiuni de terapie in relaxare si hipnoza – inregistrate audio, totalizand aprox. 7 ore. Are, ca obiective principale, echilibrul emotional si invatarea autohipnozei. Programul audio a fost structurat in perioada 7.02.2022 – 11.02.2022. Data lansarii: 11.02.2022

Hipnoza devine un instrument al starii de bine, un instrument care va apartine si pe care il puteti folosi oricand doriti sa va eliberati de stres si sa va clarificati anumite lucruri din viata dvs. Traiti experiente, activati resurse, invatati tehnici, primiti informatii de la propriul dvs subconstient. Modalitatea de lucru cu programul audio „Psihoterapie sugestiva – 7 tehnici de autohipnoza” o gasiti aici  si (mai detaliat) aici.

 

Sugestoterapie

Exemplu:

Programul contine 7 meditatii ghidate inregistrate audio + sesiunile de pregatire 2, totalizand aprox. 7 ore. Are ca obiective principale, dezvoltarea personala, eliberarea de stres si starea de bine. Programul audio a fost structurat in perioada 21.02.2022 – 10.03.2022.

Programul de sugestoterapie efectuat in cabinet (100 min./sed.) contine ambele tehnici de relaxare : tehnicile de relaxare cu imagerie dirijata + programul de psihoterapie sugestiva.

 

Hipno-psihoterapie

Exemplu:

Intre 10.05.2021 – 24.05.2021 am inregistrat audio programul de hipno-psihoterapie – cu adaptarile necesare pentru mediul audio –  si l-am denumit Ora de Vis – versiunea 2017. Pe 25 mai 2021 l-am postat pe site-ul cabinetului meu. Acest program audio este atent structurat iar inregistrarile sunt facute cu aparatura moderna si poate fi achizitionat intreg(13 sesiuni), sub forma modulelor (M1M2M3M4), sau ca sesiuni separate. Modalitatea de lucru cu el este descrisa aici.

Ciclul 1 al terapiei este o adaptare, pentru mediul online, a versiunii din 2017 a programului de hipno-psihoterapie, si contine peste 17 ore de inregistrari audio. Fiecare sesiune (relaxare + transa) contine materialul psihoterapeutic dintr-o sesiune de 75 minute. Sunt 30 de inregistrari audio.

 

Programele audio  au fost structurate, explicate, corectate, testate in perioada 1.05.2021 – 10.03.2023.  A fost foarte multa munca, desi eu lucrasem fizic cu aceste programe de foarte mult timp – din 01.06.1999. Cel mai greu a fost, si mi-a luat cel mai mult timp, sa explic cat mai simplu si cat mai clar – cat de cat, macar partial – ceea ce eu faceam cu destula usurinta si cu foarte mare placere, si cum sa lucrati cu aceste programe astfel incat sa obtineti o eficienta maxima.

 

Playlisturi cu videoclipuri gratuite:

„Sedinte de hipnoterapie”

„Microprograme”

Terapie in hipnoza

Meditatii ghidate

Atentie!

Nu ascultati aceste inregistrari in timp ce conduceti masina, manevrati utilaje sau in timpul unor activitati care necesita atentie constienta, critica!

Autorul inregistrarilor audio si videoclip-urilor își declină orice responsabilitate față de orice persoană sau ființă cu privire la orice daună sau prejudiciu cauzat, sau presupus a fi cauzat, direct sau indirect, ca urmare a informațiilor conținute în aceste videoclip-uri. Informatiile nu sunt ezoterice sau metafizice. Sunt ușor de înțeles, iar tehnicile sunt ușor de folosit. Sunt informații elementare și ar trebui să fie pe înțelesul oricui dorește să se elibereze de stres, sa obtina starea potrivita pentru a actiona de asa natura incat sa aibă succes și să-și îmbunătățească viața într-un fel sau altul.

https://youtu.be/Q8CDEIJNRP4?si=-4uuHEP5idFXPy6C
Tags: No tags

Comments are closed.