asr

Programul audio Ora de Vis

„Unul dintre cei mai importanti pasi, in trecerea de la boala la sanatate, este schimbarea focalizarii, de la mediul exterior la cel interior.”

Pastila sau Perceptie

 

Interventie terapeutica autoadministrata – self-help –  program audio

 

Programul de hipno-psihoterapie Ora de Vis este alcatuit din 12 sesiuni (o sesiune de pregatire si 11 sesiuni de terapie)  grupate in 4 module.

Fiecare sesiune de terapie (T) este divizata in doua sedinte  (relaxare; transa)  pentru a va fi mai usor sa lucrati cu ele.

Modulele pot fi achizitionate separat, insa trebuie sa fie efectuate in ordine crescatoare (M1M2M3;M4).

Pentru fixarea, consolidarea si stabilizarea efectelor terapiei,  recomandam sa repetati fiecare sedinta de 1-3 ori.

 

Prima sedinta este de initiere si se face, de obicei, in cabinet.

Asta nu exclude faptul ca multi reusesc sa lucreze singuri cu programul audio, implicandu-se total in ceea ce fac. Totusi in cabinet se fac multe alte lucruri in plus  Daca, din indiferent ce motive, doriti sa repetati vreuna din sesiunile din programul audio, in cabinet, puteti sa cereti asta, si sa veniti doar pentru acea sesiune.

Dupa sedinta de initiere, urmeaza repetitiile facute cu ajutorul modulelor din programul audio:

 • repetitia 1 –  de fixare a efectelor terapiei.
 • repetitia 2 – de consolidare a efectelor terapiei.
 • repetitia 3 – de stabilizare si traire a experientei hipnoterapeutice din plin.

 

Programul de hipno-psihoterapie este foarte complex si contine multe scenarii, tehnici si sugestii centrate pe obiectiv.

Veti trai experiente interesante si veti primi informatii de la propriul dv. subconstient.

 

Durata terapiei: 4 luni

 •  initierea intregului program de terapie (12 sesiuni) – 1 luna ,
 •  repetarea intregului program de 1-3 ori – 3 luni .

Daca doriti o alta modalitate de lucru, fiindca va simtiti mai confortabil cu ea, alegeti-o pe aceea. Insa este bine sa tineti cont de recomandarile noastre, fiindca noi stim foarte bine ce contine programul si in ce conditii functioneaza el optim!

Programul audio este disponibil aici.

 

Pasii de lucru pentru programul audio Ora de Vis:

 • incepeti terapia  cu Prima relaxare  – dureaza 31 minute. Va asezati intr-o pozitie confortabila, inchideti ochii, si doar va inchipuiti ce spun. Nu va fortati la nimic, fiti curiosi, observati ce simtiti. O modalitate de lucru cu videoclipurile/sesiunile audio.
 • va invitam sa faceti si testul de receptivitate la hipnoza – dureaza 30 secunde. Puteti sa aflati in cat timp va puteti astepta la unele beneficii ale hipnoterapiei.
 • faceti evaluarea psihologica initiala (online) care este gratuita. Evaluarea dureaza 10 minute si primiti raportul de evaluare imediat.
 • in pauza dintre module puteti sa lucrati, numai daca doriti, cu videoclipurile  din acest playlist. Toate videoclipurile sunt gratuite.
 • puteti sa repetati orice sedinta (relaxare/transa) din cadrul modulelor, de cate ori doriti.
 • puteti sa alegeti una din aceste modalitati de lucru care includ repetitia.

 

Programul Ora de Vis este construit pentru adulti si se adreseaza doar acestora.

 

Confidentialitate si drepturi de autor

Confidentialitatea demersului psihologic este total asigurata, conform legii nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înființarea, organizarea și funcționarea Colegiului Psihologilor din România, Codului deontologic al profesiei de psiholog cu drept de liberă practică și a reglementărilor aferente stabilite de Colegiul Psihologilor din România.

Pentru respectarea confidentialitatii si a drepturilor de autor (legea nr. 18/1996 privind drepturile de autor), conform legilor in vigoare, nu este permisa  inregistrarea video sau audio a sesiunilor decat cu acordul explicit atat al terapeutului cat si al clientului.

Termeni si conditii de achizitionare a produselor.

Va multumim!

 

Atentie!

Nu ascultati aceste inregistrari in timp ce conduceti masina, manevrati utilaje sau in timpul unor activitati care necesita atentie constienta, critica!

Autorul inregistrarilor audio si videoclip-urilor își declină orice responsabilitate față de orice persoană sau ființă cu privire la orice daună sau prejudiciu cauzat, sau presupus a fi cauzat, direct sau indirect, ca urmare a informațiilor conținute în aceste videoclip-uri. Informatiile nu sunt ezoterice sau metafizice. Sunt ușor de înțeles, iar tehnicile sunt ușor de folosit. Sunt informații elementare și ar trebui să fie pe înțelesul oricui dorește să se elibereza de stres, sa obtina starea potrivita pentru a actiona de asa natura incat sa aibă succes și să-și îmbunătățească viața într-un fel sau altul.

Programul nu se adreseaza persoanelor care se incadreaza aici: https://www.terapie-in-hipnoza.ro/articole-proprii/contraindicatiile-hipnoterapiei/7145 ***

Programul nu se adresează în niciun caz situațiilor de urgență. Dacă aveți nevoie de ajutor imediat, sunați la 112, îndreptați-vă spre cea mai apropiată unitate de primire urgențe sau luați legătura cu medicul de familie.

*Lista psihiatri

**Lista centre

*** „Servicii pentru situații de urgență:

1. Serviciul național de urgență: 112
2. Alianța Română de Prevenție a Suiciduluihttps://www.antisuicid.com TelVerde Antisuicid 0800 801 200 (apelabil gratuit în intervalul 19.00-7.00)
3. Asociația Happy Minds Helpline Anti-Anxietate: 0374 456 420 sau TelVerde 0800 0800 20 (apelabil non-stop, gratuit)
4. Asociația de Suicidologie http://www.preveniresuicid.eu TelVerde 0800.080.100 şi 116 123 (apelabile gratuit)”
 COGNITROM

 

La inceput va invitam sa lucrati, singuri, cu videoclipul Prima relaxare  pe care l-am postat pe you tube.

Modalitatea de lucru cu videoclipul este descrisa aici:

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/articole-proprii/o-modalitate-de-lucru-cu-videoclipurile/9188

 

Puteti sa combinati  orice sedinta inregistrata audio, cu videoclipul Muzica de relaxare – Frederic Delarue dat pe mut (deschis in alta fereastra si dat pe „repeta”, cu imagini pe tot ecranul)

 

Programul de hipno-psihoterapie (versiunile: 201520172020) este centrat pe eliberarea de stres (stres acut, stres cronic, tulburarea de stres posttraumatic, etc), de emotiile negative provocate de stres (frica, furie, tristete, etc) si pe eliminarea simptomelo rdin tulburarile de tip anxios si depresiv. Programul are, de asemenea, in vedere clarificarea obiectivelor de viata si activarea resurselor necesare atingerii lor.

Este o psihoterapie centrata pe obiectiv, realizata in hipnoza fractionata, care contine:
1.Relaxare: tehnici de relaxare cu imagerie dirijata pentru eliminarea disconforturilor si clarificarea obiectivelor de viata (hipnopedie);
2.Transa: hipnoza ericksoniana – transa principala, relaxare profunda cu scenarii psihoterapeutice lungi si sugestii directe pentru atingerea obiectivelor (hipnoterapie).

Programul de hipno-psihoterapie este alcatuit din :

 1. ciclul 1: 12 sesiuni + o sesiune antrenamentul autogen Schultz: https://www.terapie-in-hipnoza.ro/articole-proprii/antrenamentul-autogen-schultz/7192 ;
 2. ciclul 2: 12 sesiuni + o sesiune optionala: transa 3 din modulul “Bani”.

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/hipnoza/chakra-puterii/modalitati-de-lucru-cu-programul-de-hipnopsihoterapie/9900

 

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/categorie-produs/ora-de-vis-program-audio

Programul audio Ora de Vis a fost inregistrat in perioada 13.05.2021 – 24.05.2021, cu o perioada de probe intre 10.05.2021 – 12.05.2021

El este o adaptare, pentru mediul online, a versiunii din 2017 a programului de hipno-psihoterapie (doar ciclul 1 al terapiei), si contine peste 16 ore de inregistrari audio. Fiecare sesiune (relaxare + transa) contine materialul psihoterapeutic dintr-o sesiune de 90 minute. Sunt 28 de inregistrari audio.

Cei care doresc, cand doresc, pot continua cu ciclul 2 al terapiei. Acest ciclu este centrat pe relatii.

Asistenta tehnica

 • programator Gabriel Alexandru Gavrilov
 • psiholog Victor Adrian Gavrilov

Structura programului si vocea

 • psihoterapeut Nicoleta Boghianu

Data lansarii

 • 25.05.2021

 

 

 

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/arta/despre-programul-de-hipnopsihoterapie/5873

 

Tags: No tags

Comments are closed.