Dosarele programului de psihoterapie sugestiva, 21.12.2021-27.12.2021

Programe hipno-psihoterapeutice

“Orice poti sau visezi sa faci, incepe. Curajul contine geniu, putere si magie.”

“Cand omul se angajeaza, isi pune si providenta mana.”

Iohann W. Von Goethe

Ciclul I al terapiei – programe structurate
Ciclul II al terapiei – pentru avansati
Programe speciale: „Niste metafore”

 

 

 

Structura programului de hipno-psihoterapie

Ciclul I: 11 sesiuni de terapie in relaxare si hipnoza.

Ciclul II: 11 sesiuni de hipnoterapie + 2 sesiuni optionale.

Programe speciale – „Niste metafore”.

 

Ciclul  I al programului de hipno-psihoterapie cuprinde 13 sesiuni :

 

Sesiunile complete sunt structurate pe schema unor ateliere de lucru, de doua ore, fiecare, si contin 30 minute pentru discutii:

 • informatii (20 min.)
 • trairea experientelor in stare de relaxare (45 min.) si hipnoza (45 min.)
 • discutii post-transa (10 min.)

 

 

Ciclul I al terapiei – programe structurate

 

1.Terapie in relaxare si hipnoza cu  o singura sesiune de terapie, de sine statatoare, sesiune care dureaza 90 minute/300 ron. Inaintea acestei sesiuni de terapie, va fi o singura sedinta de discutii in care veti putea spune ce vreti dvs. Aceasta sedinta se poate desfasura in cabinet (60 min./200 ron) sau online.

Aceste sesiuni sunt centrate pe obtinerea unor informatii („inspiratii”) de la partea atotcunoscatoare („intelepciunea interioara”) din dvs insiva. Aceste informatii va pot ajuta sa luati  decizii mai bune si sa actionati astfel incat sa rezolvati mai usor ceea ce aveti de rezolvat.

Aceste sesiuni au o structura aparte si pot fi experimentate separat, oricand si de oricine doreste:

 1. sa gaseasca o solutie ca sa rezolve o anumita problema sau sa elimine un disconfort/simptom (S1);
 2. sa primeasca informatii  despre relatiile sale de iubire (Iubire-S4),
 3. sau informatii care sa-l ajute sa obtina succes in plan profesional (Bani-S3),
 4. sa experimenteze o regresie in vieti anterioare ca sa elimine anumite blocaje (PLT-S1),
 5. sa primeasca un mesaj de „dincolo”, de la o persoana iubita sau de la ghidul sau personal (ES -S1).

2.Autohipnoza (detalii aici): 5-7 sedinte;

3.Training autogen Schultz (detalii aici); 6-12 sedinte.

In combinatie cu alte tehnici este inclus in cele doua programe de terapii in relaxare:

4.Linistea inimii (pentru eliminarea anxietatii; sentimente de frica, neliniste, griji, fobii, atacuri de panica): 7-10 sedinte

5.Pacea mintii (pentru eliminarea depresiei; sentimente de tristete, vinovatie, neputinta, suparare, furie)7-10 sedinte;

6. Armonie interioara (pentru echilibru emotional; liniste interioara, calm, relaxare, energie, putere personala): 7 sedinte

7.Un drum, o menire (clarificarea obiectivelor de viata, de suflet): 10 sedinte;

8.Libertatea de a alege (eliminarea dependentelor de alcool, tutun, droguri, jocuri de noroc, substante, etc):

 • 10 sedinte: 7 sedinte pentru echilibru interior + 3 sedinte centrate pe simptom si clarificarea obiectivelor de viata;
 • exista si varianta, intensiva si foarte complexa, de 5 transe hipnotice (echilibru emotional, invatarea autohipnozei, eliberarea de dependenta)
 • exista  o varianta si  mai scurta, de doua sedinte: o sedinta pentru pregatire si a doua sedinta pentru administrarea scenariului si a sugestiilor centrate pe simptom, sedinta care poate sa fie suficienta, daca persoana continua sa lucreze singura, in autohipnoza, insa, de obicei, cea de-a doua sedinta se repeta, in aceeasi forma sau cu alt scenariu, pana cand se obtine efectul dorit;

9.Hipnoza in terapia durerii cronice: 12-24  sedinte;

10.Stare de bine (liniste, calm, relaxare, energie): 3 sedinte.

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, este suficienta o singura sedinta.

11. Autocunoastere  si dezvoltare personala (stare de bine, clarificarea obiectivelor de viata, menirea personala): 12-24 -36 sedinte; numarul sedintelor poate fi atat cat doriti si sunteti dvs dispusi sa fie: ciclul I + ciclul II + programe speciale „Niste metafore”.

 

 

 

Ciclul II al terapiei – pentru avansati

Este pentru dezvoltare personala, este mai complex si cuprinde 11 sesiuni de terapie + 2 sesiuni optionale:

-doua transe de baza,

-trei module principale:

 • modulul  ” Sanatate” : 4 transe hipnotice.

 • modulul  “Bani” (succes, prosperitate): 2 –  3 transe hipnotice (o transa este optionala).

 • modulul  “Iubire” : 3 – 4 transe hipnotice (o transa este optionala).

Modulul  “Sanatate” are si  3 module optionale: “Iertare” (2 transe), “Durere” (4 transe), “Echilibrare energetica” (3 transe).

Ciclul II cuprinde, de asemenea si modulul optional “Evolutie spirituala” (Past Life Therapy) care are  intre 2 si 8 transe hipnotice.Ciclul II este pentru cei care au facut deja ciclul I si care isi doresc o dezvoltare si o imbunatatire  mai accentuata a relatiilor in toate planurile: personal, familial, cuplu, profesional, social, spiritual.

Terapia cu care lucram are structurate peste 100 de sedinte de 60 de minute. Toate aceste sedinte au fost inregistrate (asa cum lucram cu ani in urma si adaptate persoanei respective). Dintre acestea, cateva sedinte au fost facute videoclip-uri  de fiul meu, psih. Victor Adrian Gavrilov, si pe unele le-am postat pe you tube. Sedintele in cabinet sunt mult mai complexe. Doar unele videoclipuri contin cate ceva din materialul  hipno-psihoterapeutic pe care inca il mai folosim in cabinet. Toate videoclipurile sunt utile pentru ca orice repetare intareste efectele terapiei si aduce informatii in plus.

 

Programe speciale
„Niste metafore”

Sunt, intr-un fel, doar “initieri”. Pentru aprofundari, pe linia evolutiei spirituale, puteti cauta un mentor, un guru sau un maestru spiritual. De obicei aceste programe se fac dupa  ciclul I al terapiei de baza. Asta inseamna ca stiti deja sa intrati in transa si ca ati rezolvat si alte lucruri pe parcursul primului ciclu al terapiei. Unele dintre aceste programe speciale le puteti privi ca pe niste  metafore care va pot aduce unele  informatii interesante si utile. Optati pentru acele programe care va intereseaza si faceti, in cadrul lor, cate sesiuni vreti, chiar si numai o sesiune. Performanta dvs depinde de resursele pe care le aveti. Subconstientul dvs va va trimite experienta de care aveti nevoie.

Unele persoane vor sa vina doar pentru regresii in vieti anterioare. In acest caz completati  Formularul pentru cei 6 pasi si puteti, apoi, sa luati pregatirea minimala (P1 + sesiunea audio P2) si sa faceti singuri P2. Urmeaza sesiunile de terapie. Daca veniti doar pentru regresii in vieti anterioare, va sunt necesare minim 3 sesiuni. Insa sesiunile din „Programele speciale” se fac, de obicei, dupa ciclul I al terapiei. Este bine sa aveti un scop precis, nu veniti doar din curiozitate.

 • Avem structurata si o sesiune de regresie in vieti anterioare, de sine statatoare, care poate fi efectuata direct, fara a fi necesare sesiunile de pregatire si nici completarea „Formalarului pentru cei 6 pasi”. Totusi recomand sa faceti macar pregatirea minimala, care are rol de a va familiariza cu transa hipnotica si, totodata, are rol de antrenament si incalzire pentru sesiunea din cabinet.

 

1.Calatorii in vieti anterioare: 3-5 sedinte; 90 min/sedinta;

Pentru cei care stiu, deja, sa intre in transa hipnotica: 1-2 sedinte;

2. Pentru ultima oara (“mesaj din lumea de dincolo”): 3-5 sedinte;

Pentru cei care stiu, deja, sa intre in transa hipnotica: o sedinta. Uneori doua sedinte.

3. Vocea interioara (comunicarea cu mintea subconstienta):  2-3 sedinte;

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, 1-2 sedinte.

4. Iertarea (vindecarea unor traume din trecut: identificare, catharsis, restructurare cognitiva): 3-5 sedinte.

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, 2-3 sedinte;

5. Iubirea (relatia de cuplu, dragoste, sexualitate, gelozie, depasirea tristetii dupa ruperea/pierderea unei relatii): 3-7 sedinte;

6. Iubirea de sine (incredere in sine, imagine pozitiva de sine, acceptare, etc): 3-5 sedinte;

7. Evolutie spirituala (entitati luminoase, voce interioara, intalnirea cu sinele superior): 3-9 sedinte;

8. Echilibrare energetica: 5 sedinte;

9. Nasterea fara dureri cu ajutorul hipnozei (in trei variante pshoterapeutice; sunt descrise aici):  6-9-11 sedinte;

 

Acesta este un cabinet de hipno-psihoterapie.

In acest cabinet se lucreaza, in principal, in transa hipnotica (relaxare profunda). Se invata practicarea independenta (acasa sau oriunde, de unul singur) a tehnicilor, ca instrument de eliminare a efectelor negative ale stresului, de echilibrare personala (fizica, emotionala, mentala, spirituala), de optimizare si dezvoltare personala.

Nu este suficient sa avem un instrument foarte bun, daca nu il folosim e… ca si cum l-am pune intr-un depozit (sau in pod) si am uita de el!

Este foarte important sa lucrati cu tehnicile intre sedintele de terapie  pentru a le invata (fixare, consolidare, trairea tehnicii din plin) astfel incat sa devina deprindere si sa puteti sa le practicati apoi, usor, ca de la sine, ori de cate ori aveti nevoie sa va eliberati de stres si sa va simtiti mai bine. Puteti repeta, pe parcursul terapiei de baza (10 sesiuni de hipnoterapie + AT Schultz), orice sesiune, de cate ori doriti.

Terapiile scurte sunt active, asta inseamna ca este important sa lucrati, sa faceti si dvs ceva intre sedinte, pentru a fixa si stabiliza efectele terapiei si pentru a continua sa va eliberati de stres.

Prin practica, tehnicile devin deprinderi, ajungand sa faca parte din structura dvs de personalitate si, astfel, se desfasoara de la sine, fara efort (ca mersul pe bicicleta) oricand este necesar.

Nu este, insa, suficient sa dorim din tot sufletul ceva si sa ni-l imaginam in detalii. Este necesar si sa actionam, sa schimbam ceva in stilul de viata, numai astfel putem sa facem cativa pasi pe drumul spre atingerea obiectivelor.

 

In cazul in care ati facut ciclul I si ati luat o pauza mai lunga, de aprox. 1 an, recomandabil este sa reluati terapia de la capat, insa sub o forma diferita: in aceste sesiuni voi pune accentul pe partea de specificitate (atat a hipnoterapiei cat si a discutiilor). Asta inseamna ca veti invata tehnici noi si veti trai experiente care va vor ajuta si mai mult sa obtineti, mai repede, ceea ce vreti in acel moment al vietii dvs.

Veti fi foarte placut surprinsi de ceea ce se va intampla, la aceasta asa-zisa „reluare”!

 

 

Riscul.

 

Dosarele programului de hipnopsihoterapie, 01.06.1999 – 01.06.2021

 

 

Terapie autoadministrata (self-help)

Pentru cei care prefera sa lucreze mai mult singuri, implicandu-se total, am realizat programul audio „Ora de Vis„, atent structurat si cu inregistrari facute cu aparatura moderna.

Exista doua versiuni ale programului audio Ora de Vis:

Tags: No tags

Comments are closed.