foto- plaja Modern

Sesiuni in cabinet/online + sesiuni din programele audio (Md.4)

 

Hipno-psihoterapie

Terapie in hipnoza, de scurta durata (5-12 sedinte),

centrata pe obiectiv (obtinerea starii de bine) si pe solutii,

cu elemente de terapie cognitiv-comportamentala.

„Închide ochii. Relaxează-te. Respiră adânc. Vizualizează-te învăluit într-o frumoasă lumină spirituală, absorbind această lumină și, de asemenea, radiind-o către cei dragi, vindecându-i. Simte tensiunea și greutatea care îți părăsește corpul, ca și cum o mare greutate ți-ar fi fost ridicată de pe umeri. Concentrează-ți mintea pe lumină. Ești gata să începi călătoria în interior. Un univers magnific ne așteaptă.” Dr. Brian Weiss

 Modalitati de lucru cu programele audio
Modalitatea 4: sesiuni in cabinet/online + sesiuni din programele audio

Pentru a sti pentru ce tip de terapie sa optati, puteti sa parcurgeti urmatorii pasi:

R = relaxare (sugestoterapie)

T = transa (hipnoterapie)

S = sedinta, sesiune (psihoterapie sugestiva)

AT = training autogen (psihoterapie sugestiva)

 

 

Bonus:

In aceasta modalitate de lucru (Md. 4)sesiunile audio R1 – „Nisipul” (sugestoterapie) si S4 – „Eliberare de endorfine” (AT – psihoterapie sugestiva) le oferim gratuit pentru o ora. Dupa ce efectuati sesiunea din cabinet, alegeti perioada in care doriti sa aveti acces la sesiunea audio complementara (R1/S4).

 

In acest moment, dupa ce ati experimentat direct aceste sesiuni (S1; T1 +  R1-audio;  „R2 – T2″ ; ”R3 + T3”; „R4 – AT Schultz + S4-audio”), puteti sa optati pentru:

  1. Psihoterapie sugestiva (45 min./sedinta)   + videoclipul Training autogen Schultz – psihoterapie sugestiva”. Aici aveti un playlist cu toate cele 3 videoclipuri gratuite. Puteti adauga sesiuni audio din programul de sugestoterapie.
  2. Hipnoterapie (45 min./sedinta)   +   sesiuni audio din programul de sugestoterapie. Sesiunile audio contin tehnici de relaxare cu imagerie dirijata pe care nu le-ati facut in cabinet. Puteti sa repetati aceste tehnici de cate ori vreti, timp de 2 zile. Programele audio sunt la jumatate din pretul unei sedinte in cabinet.
  3. Hipnoterapie (75 min./sesiune)  –  acest program contine si tehnicile de relaxare cu imagerie dirijata, pe langa transe. Aici repetitiile se fac in special cu videoclipurile gratuite din acest playlist. Modalitatea de lucru cu videoclipurile.
  4. Hipnoterapie (90 min./sesiune) – acest program are incluse repetitiile, puteti sa lucrati doar cu el.
  5. Sugestoterapie (75 min/sesiune) – acest program are incluse ambele tehnici, puteti sa lucrati doar cu el.

 

Odata ce ati optat pentru una dintre variante, mergeti cu ea pana la capat. Mai aveti de efectuat 7 sesiuni, din orice varianta aleasa de dvs.

 

Pasii posibili de urmat, in stilul propriu:
  1. Puteti incepe cu o sedinta de discutii in cabinet sau online (videoterapie) – care dureaza 45 minute.
  2. Puteti continua cu o sedinta de experimentare a relaxarii si de centrare, in aceasta stare speciala, pe problema pe care vreti sa o rezolvati – care dureaza 75 minute. Este o sesiune de sine statatoare, in care puteti primi informatii (inspiratii) de la partea atotcunoscatoare din dvs insiva („tehnica teatrului”). Aceasta sedinta se incheie cu sugestii directe pentru intarirea eului si stare de bine, sugestii care va pot ajuta sa va realizati, mai usor si mai rapid, menirea.

Puteti sa faceti ambele sedinte sau puteti sa o efectuati doar pe una dintre ele.

 

Daca in acest moment ati primit deja informatia de care aveati nevoie ca sa rezolvati ceea ce doriti sa rezolvati, va puteti opri aici.

 

Daca doriti sa continuati terapia:

  1. In saptamana care urmeaza, efectuati singuri pregatirea minimala.
  2. Incep sesiunile de terapie pe care le-am descris deja in aceasta „Modalitatea 4: sesiuni in cabinet + sesiuni din programele audio”.

 

 

Experimentand, in cabinet, aceste variante de terapii in relaxare si hipnoza (pentru a face o alegere in cunostinta de cauza), nu ati pierdut nimic, pentru ca fiecare varianta are beneficiile sale si pentru ca vom continua terapia exact de unde am ramas. De fapt terapia in cabinet a inceput cu prima relaxare si, cu fiecare sesiune, am facut pasi inainte spre atingerea obiectivelor dvs. Este foarte posibil sa va simtiti chiar foarte bine si disconfortul sa fi fost deja eliberat, in cele 5 sesiuni de terapie, si va puteti opri aici.

Totusi, pentru stabilizarea efectelor terapiei, va recomand sa faceti macar ciclul I al terapiei.

 

Succes!

 

 

Riscul

Comments are closed.