In momentele cele mai tacute se petrec experientele cele mai profunde.Friedrich Nietzsche

Terapii in relaxare si hipnoza (hipnoterapie;hipno-psihoterapie) si terapii in relaxare (psihoterapie sugestiva; sugestoterapie) pentru eliberare de stres si stare de bine. Programele de terapie sunt adaptate maximal fiecarui caz in parte.
Terapie in hipnoza, de scurta durata (5-12 sedinte), centrata pe obiectiv (obtinerea starii de bine) si pe solutii, cu elemente de terapie cognitiv-comportamentala. Se lucreaza numai in transa hipnotica (relaxare profunda). Hipno-psihoterapie.

Inainte de a incepe terapia

Cabinetul este situat in CONSTANTA. Puteti sa optati, daca doriti, pentru terapia online:

 

Nou! 

Incepand cu 03.01.2022 voi lucra exclusiv cu cele doua programe de terapii in relaxare:

Pentru terapiile in relaxare si hipnoza  (hipnoterapiehipnopsihoterapie) va puteti programa la fiul meu, psih. Victor Adrian Gavrilov, care lucreaza cu acelasi program de hipnopsihoterapie, cu care am lucrat eu pana acum. Exceptie fac doar pentru acei clienti care au inceput terapia cu mine si vor s-o continue tot cu mine. 

Este bine sa faceti testul de potrivire (“cei 6 pasi“) ca sa stiti pentru ce tip de psihoterapie sa optati. Daca nu-l faceti, atunci optati din start pentru psihoterapia sugestiva.

Dati clic aici pentru:

Programul de psihoterapie sugestiva.

Programul de sugestoterapie.

Programul de hipnoterapie.

Programul de hipnopsihoterapie.

 

Despre programul de hipno-psihoterapie

 

Ciclul  I al programului de hipno-psihoterapie cuprinde 13 sesiuni.

 • 2 sesiuni de pregatire;
 • 10 sesiuni de hipnopsihoterapie – contin, fiecare: tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + hipnoterapie ericksoniana;
 • 1 sesiune sugestoterapie – contine o tehnica de relaxare cu imagerie dirijata + training autogen Schultz.

Variante hipno-psihoterapeutice

Programe hipno-psihoterapeutice oferite in acest cabinet

Ce vă oferim ?

I.Terapii in relaxare si hipnoza

Sunt terapii de scurta durata (5-12 sesiuni), centrata pe obiectiv (stare de bine, eliberare de stres, echilibru emotional, intarirea sistemului imunitar, invatarea autohipnozei, eliberare de dependente sau ticuri, diminuarea simptomelor psihosomatice, etc) si pe viitor. Abordare psihoterapeutica eclectica, cu utilizarea tehnicilor provenind din terapia cognitiv comportamentala, terapia familiei, terapia centrata pe obiective si solutii, programare neurolingvistica, etc. Progresii si regresii in timp facem pe tot parcursul terapiei (activam resurse, clarificam obiective de viata), insa regresia hipnotica pentru aflarea cauzei profunde (inconstiente) a problemei, si vindecarea traumelor emotionale, a ranilor sufletesti, se face in transa a sasea, cand ati invatat deja autohipnoza si aveti un control bun asupra starii de transa hipnotica. Toate celelalte transe hipnotice au ca obiectiv starea de liniste sufleteasca si pace a mintii, clarificarea obiectivelor de viata, activarea resurselor psihice (emotionale si mentale), eliminarea simptomelor si a obstacolelor in atingerea scopurilor.

Programe structurate:

 • hipnoterapie -  10 sedinte de  hipnoterapie moderna, ericksoniana  + 1 sedinta de training autogen schultz (psihoterapie sugestiva); 
 • hipno-psihoterapie (hipnoza fractionata) - 10 sesiuni de hipno-psihoterapie (tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + hipnoterapia moderna,  ericksoniana) + 1 sesiune de training autogen Schultz (sugestoterapie). 

Pentru terapiile in relaxare si hipnoza (hipnoterapiehipnopsihoterapie) va puteti programa la fiul meu, psih. Victor Adrian Gavrilov, care lucreaza cu acelasi program de hipnopsihoterapie, cu care am lucrat eu pana acum. Exceptie fac doar pentru acei clienti care au inceput terapia cu mine si vor s-o continue tot cu mine. 

 
 
II. Terapii in relaxare

Programe structurate:

 • psihoterapie sugestiva - 11 sedinte de training autogen Schultz cu imagerie dirijata si cu sugestii directe centrate pe atingerea obiectivelor (45 minute/sedinta).
 • sugestoterapie - 11 sesiuni de tehnici de relaxare cu imagerie dirijata (meditatii ghidate) + training autogen Schultz (75 minute/sesiune).
 
 
III.Evaluare psihologica
 • Se poate face si ca scop in sine, fara continuarea cu sesiuni de hipnopsihoterapie. In acest caz, ea consta in 2 sedinte. In prima sedinta se face testarea psihologica, in a 2-a sedinta primiti rezultatul examinarii psihologice (evaluare psihologica psih. Victor Adrian Gavrilov).
 • Evaluare psihologica initiala - online - este gratuita. Rezultatul il primiti imediat.

 

La inceput se fac doua  sedinte de pregatire, dupa care puteti opta pentru:

Dati clic aici pentru:

Programul de psihoterapie sugestiva.

Programul de sugestoterapie.

Programul de hipnoterapie.

Programul de hipnopsihoterapie.

 

Confidentialitatea demersului psihologic este total asigurata, conform legii nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înființarea, organizarea și funcționarea Colegiului Psihologilor din România, Codului deontologic al profesiei de psiholog cu drept de liberă practică și a reglementărilor aferente stabilite de Colegiul Psihologilor din România.

Unde ma programez ?


Telefon

Nicoleta Boghianu - 0770 241 591

 Victor Adrian Gavrilov - 0744 812 076

Program

Luni-vineri: 9.00-20.00

Sambata: 15.00-20.00

Durata sedintelor

45min./sedinta - sedinta standard

 75 min./sesiune - sedinte comasate 


Inainte sa ma programez, ce ar trebui sa stiu si sa fac ?


 

Inainte de a incepe terapia

Cand telefonati pentru programare, este bine sa cititi inainte informatiile de pe site-ul cabinetului, ca sa stiti exact ce facem, cat dureaza o sedinta, cat costa, care este structura terapiei, cand va puteti opri, cum este necesar sa lucrati intre sesiuni astfel incat sa obtineti efecte maxime, care frecventa a sesiunilor este mai eficienta, cate repetitii ale oricarei sesiuni puteti sa faceti, astfel incat sa intariti si sa fixati ceea ce facem impreuna in cabinet, etc. Este bine sa fiti cat mai informati, inainte de a va programa, altfel veti primi toate aceste informatii in cadrul sesiunii pe care o veti plati. Este de preferat sa folosim timpul pentru a lucra, efectiv, cat mai mult si nu pentru a va spune ceea ce este deja scris pe site-ul cabinetului. Exercitiile de relaxare si hipnoza sunt structurate de asa natura incat ocupa toata sedinta.

 

Atentie!

„Unde nu este ascultare, nu cheltui vorba.” 

Ben Sirah – Cartea intelepciunii.

In cazul in care ati trecut prin acesti pasi, pe care eu va recomand sa-i faceti inainte de a veni la cabinet, si performanta dvs a fost zero absolut, ba, mai mult, nici nu ati putut sa treceti prin ei, inseamna ca terapiile in relaxare si hipnoza (hipnoterapia; hipno-psihoterapia) nu sunt potrivite pentru dvs. Puteti sa optati pentru terapiile in relaxare (psihoterapia sugestiva; sugestoterapia) sau/si pentru tratamentul medicamentos.  Lista psihiatri   Lista centre

 

Concluzie

Este bine sa faceti testul de potrivire ("cei 6 pasi") ca sa stiti pentru ce tip de psihoterapie sa optati. Daca nu-l faceti, atunci optati din start pentru psihoterapia sugestiva.

Cat costa o sedinta?

1.Psih. Nicoleta Boghianu 

Sesiunile de pregatire se fac inainte si le gasiti AICI.

V-ar ajuta foarte mult sa parcurgeti urmatorii 6 pasi care sunt descrisi in articolul Inainte de a incepe terapia

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/magazin-online

2.Psih. Victor Adrian Gavrilov:

La inceput se fac două ședințe de pregatire (90 min./230 lei/șed) si le gasiti AICI.

În şedinţele de pregătire se stabilesc obiectivele terapiei, primiţi foarte multe informaţii, experimentaţi modalitatea de lucru, faceţi testele de sugestibilitate pentru a vedea cât de potrivită este aceasta terapie (în hipnoză) pentru dvs.

În mod normal toate acestea ar trebui să fie absolut suficiente pentru a vă lămuri dacă doriţi să rezolvaţi ceea ce aveţi de rezolvat şi să obţineţi ceea ce vreţi sa obtineti, prin hipno-psihoterapie.

https://www.hipnoza-clinica-ericksoniana.ro/magazin-online/

      

Primele doua sesiuni

Primele doua sesiuni le consideram sesiuni de pregatire. In aceste sesiuni se fac relaxări cu imagerie dirijată, se stabiliesc obiectivele terapiei, şi se dau foarte multe informaţii în legătură cu tehnicile folosite şi cu modul în care acestea pot duce la atingerea obiectivelor mult dorite de dvs. De asemenea va obisnuiti cu metoda de lucru din cabinet (se lucreaza in stare de relaxare), si ramaneti cu efectele celor patru tehnici pe care le-ati experimentat in cabinet, tehnici cu care puteti sa lucrati apoi, daca doriti, singuri acasa. Toate scenariile pe care le folosim sunt strict profesionale si au efecte terapeutice.

Pentru detalii despre sesiunile de pregatireva rog sa dati clic aici.

Alte informatii

 • Despre pauza de informare - daca se depaseste timpul sedintei pentru care dvs ati optat cand v-ati programat, inseamna ca aveti nevoie de o pauza de informare. Informarea se poate face fie in cadrul cabinetului (puteti stabili oricate sedinte simtiti ca aveti nevoie ca sa intelegeti cum decurg lucrurile in hipno-psihoterapie), fie pe cont propriu: prin carti, de pe internet, sau/si prin articolele puse de noi pe site-ul nostru.

Carti:

Articole:

 • Exista si posibilitatea sa luati terapia la “pachet de servicii psihologice”. In acest caz aveti ultima sedinta, din fiecare ciclu, gratuita. Plata pachetului de servicii psihologice (10 sesiuni de terapie + 1 sesiune gratuita) se face, cel mai tarziu, la sfarsitul primei transe ("transa de explorare" - sedinta nr. 3).
 • Pretul unei sedinte de hipnoterapie la psiholog, psihoterapeut Victor Adrian Gavrilov este 200 ron/75 min. Aceste sedinte contin programul de hipno-psihoterapie   care include in el "discutiile preliminare". El lucreaza cu acest program din anul 2015 si, pe langa experienta si pretul mai mic, are in plus faptul ca el este cu mult mai prietenos decat mine. 

Ceva mai detaliat este scris pe pagina servicii.

Stiinta sau arta?

Este de multe ori surprinzatoare experienta traita in timpul sedintelor de terapie.

Nu va asteptati totusi la  magie, vrajitorie, fiindca nu pocnim din degete si problemele dispar ca prin minune sau deveniti altcineva.

Tehnicile repetate si bine invatate devin deprinderi, se perfectioneaza prin  exersare si va ajuta:

 • sa va eliberarati de stres,
 • sa va vindecati traumele emotionale,
 • sa va clarificati obiectivele de viata,
 • sa va dezvoltati si sa evoluati in plan personal,
 • sa fiti autentici. 

Pentru cei care nu se asteapta sa-i punem sa sara intr-un picior sau sa faca precum gaina, sau sa cada din picioare, sa intre in coma, sa fie cu totul inconstienti, sa se duca pe alta planeta, sa zboare printre stele si altele asemenea, experienta este foarte interesanta, placuta si utila. Efectele sunt rapide si intense.

Experienta unica.

"Este ca un vis frumos!" - cum mi-a spus cineva, dupa o sedinta de hipnoterapie. O terapie ca un vis.

Un vis in care visezi o poveste.O poveste despre viata ta, ce a fost, ce este, si mai ales cum ai dori sa fie! 

Programul  de hipno-psihoterapie a fost inregistrat audio si il gasiti aici.

 

Descopera cea mai potrivita transa pentru atingerea obiectivelor tale!

Prof. univ. dr. Ion Dafinoiu

Hipnoza este calea de acces catre resursele interne, activarea potentialului latent.

Prof. univ. dr. Ion Dafinoiu

Hipnoza acceseaza resursele din inconstientul nostru.

Prof. univ. dr. Irina Holdevici

Programul de hipnopsihoterapie - 01.06.1999 - 01.06.2021
Dosarele programului de psihoterapie sugestiva, 21.12.2021-27.12.2021